Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bende aynı şekildeyim. Aynen hsgyi bende öyle çektirmiştim.
Belkide 2 ilaç karışınca farklı etki yaptı
Doktoruna sor canım her bünye farklı malum...

Bende aynı şekildeyim. Aynen hsgyi bende öyle çektirmiştim.
Belkide 2 ilaç karışınca farklı
Yok yaa senin kullandığın merional ile benim kullandığım fostimon aynı içerikli ilaçlar markaları farklı sadece aslına teorik olarak aynı ilaçları kullanıyoruz.demekki benim belimin ağrıyası vardı

Benim 25 TEMMUZ transferim daha biri hayal mayal göründü diğeri görünmedi. Telaslanma hemen. Merak etme doktorlar sağolsun hicbirseyi saklamiyor, kalp Dinlemeye çağırmış seni, terslik olsa öyle der mi

Kizlar cips cok canim cekiyo
Yesem bisey olur mu??
Normalde yemem ama acayip canim istiyo

Güzel düşün arkadaşım kesinlikle kaygidan uzak dur.Güzel şeyler düşün.Ben de şuan eşime çok sinirliyim ama suan o değil kendi halim daha önemli.Sakın olucam sakin

Evet...âmin dediğin gibi herşeyin güzel gitmesini umudediyorum. Her birimiz için
Sağolun kızlar. İnşallah daha iyi olacak her şey. Bu günlerde tek önemli şey biz ve bebeğimiz.

Sen oldukça güzel toparlamışsın sanırım ben hala aynı şekilde geziyorum

Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim?

Benim 25 TEMMUZ transferim daha biri hayal mayal göründü diğeri görünmedi. Telaslanma hemen. Merak etme doktorlar sağolsun hicbirseyi saklamiyor, kalp Dinlemeye çağırmış seni, terslik olsa öyle der mi
Demez miydi diyosun dedi pazartesi kalp atisi icin gel

Kizlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Bugün transferimin 9.günü ve tek değişiklik sabahlari bel ve kasiklarda hafif ağrı ile uyanıyorum. Adet sancisina benzer. Ne kramp ne göğüslerde ağrı hicbisey yok. Bi de çok acıkıyorum hep ekşi, tuzlu şeyler canım istiyor. Bir önceki transferlerde bebeğim varmış gibi konuşuyordum göbeğimle. Şimdi yokmuş gibi davranıyorum kendimi kaptırıp daha fazla üzülmemek için. Bana doktorum 14.güne tahlil yaptır dedi ama ben Cuma günü 11.gün yaptirayım diyorum. Belirti yok ama inşallah tutunmuştur. Hiç belirtisi olmayıp bebeği tutunan var mı aranızda?

Kızlar sonucum 273 çıktı 12. Gün testi inşallah değer sağlıkla yükselir duaya ihtiyacım var
Canımnmmm seni burada buldum :))))
Sonucun çıkmış süper yaaa çok sevindim inan tebrik ederim sırf senin için girdim sonuç harika
Bana nasıl moral oldun anlatamam maşallah:)

Ben varım canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı göğüs sislamasi bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi uyku acikma hiç biri yok ama çok şükür tuttu. Darısı tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…