Inan hicbisey yapmak gelmiyo icimden yatagimda yattim agliyorum sadece. Tum gucumu kaybettim artik hayat cok anlamsizlasti.Oy kuzum seni cok iyi qnliyorummmm ben bugun biraz daha iyiyummm sen de iyi olacaksin kalk kendine yasaklafigin birseyi yao iyi gelir ben kahve ve cay ic.emistimmm bol.kopuklu. kahve soyledimmm iyi geldi bugun gece coknrahat uyudummm sanki on iki gundur ustimde agirlik varmis gibiydi nefes aldigimi hissetttim swn de iyi olacaksin vw olmak zorundayizzzz cunku biz anne olacazzzz anne olmak guclu olmqk demktir
156 çıktı iyi mi acabaCanım 5000 üstünde olursa değerin transfer yapılmaz.
Inan hicbisey yapmak gelmiyo icimden yatagimda yattim agliyorum sadece. Tum gucumu kaybettim artik hayat cok anlamsizlasti.
Benden istemediler kontrole çağırdılar kaçta çıkacak canım sonuçAcaba tekrar kan istiyorlar mı ?
Peki bugun kacinci gunun?Insallah güzel sonuclar olsun.31 agustos test tarihim ve evet 5. Gun embriyosu benim ki
ozeller acik sanirim12. Gün kan sonucun 342 çıktı. 10 gün sonraya randevu verdiler.bayramin ilk günü oluyor hastane açık oluyor mu ki kızlar
anladim ama bunlar ilaclarin etkisiyleymis artik tam olarak ikna oldumBenim kasıklarım çok batıyor du canım 3 saniyelik kramp gibi giriyordu
Teşekkür ederim. Belirti beklemeyin benimde hala belirtim yokPeki bugun kacinci gunun?
ozeller acik sanirim
anladim ama bunlar ilaclarin etkisiyleymis artik tam olarak ikna oldum
Bende hic bişey hissetmiyorum kendimi dinliyorum ama tık yok insan iyice paranoyak oluyor bu süreçte hapşırsan bile acaba ondan mı diyorsun :)Teşekkür ederim. Belirti beklemeyin benimde hala belirtim yok
Korkma ve bize mujdeli haberler verde ve bizi motive et canim insallah :)Kızlar ben kan verdim. Ama çok korkuyorum ve çok heyecanliyim
Teşekkür ederim. Belirti beklemeyin benimde hala belirtim yok
artik belirti aramiyorum kizlar. Hissediyorum bebeklerim benimle.Bende hic bişey hissetmiyorum kendimi dinliyorum ama tık yok insan iyice paranoyak oluyor bu süreçte hapşırsan bile acaba ondan mı diyorsun :)
Çok iyi :)156 çıktı iyi mi acaba
Ayyy insallah hep bizimle olurlar canim böyle motive olman çok güzel bende oyle diyorum inş bizi bırakmazlar ❤artik belirti aramiyorum kizlar. Hissediyorum bebeklerim benimle.Sanki bir yuk kalkti omuzlarimdan hissediyorum ... sagolun hayat cok guzel disari ciktim ferahladim biraz...
Aynı şeyleri bende yaşadım nefes almaya korkuyordum 7. Günde kan tahlili verdim dayanamadım. Olabildiğince rahat olun tabi mümkün değil biliyorum Allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallahBende hic bişey hissetmiyorum kendimi dinliyorum ama tık yok insan iyice paranoyak oluyor bu süreçte hapşırsan bile acaba ondan mı diyorsun :)
nsallah canim ya sabır gerek ama söz konusu minnaklar olunca kendine laf geciremiyorsun maalesefAynı şeyleri bende yaşadım nefes almaya korkuyordum 7. Günde kan tahlili verdim dayanamadım. Olabildiğince rahat olun tabi mümkün değil biliyorum Allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Çok haklısın Allah kimseyi evlat hasreti yasatmasinnsallah canim ya sabır gerek ama söz konusu minnaklar olunca kendine laf geciremiyorsun maalesef
Çok haklısın Allah kimseyi evlat hasreti yasatmasin
Hayır hemde hicbisey turp gibiyim.Amin canim insallah sen de hic bisey hissetmedin mi canim ben hissetmiyorum sadece ilk iki gun kasık agrim oldu
Allahim ya kan bırakmamışsin kendinde :) bugün eşim ignemi yapti gunde 10 tane olsa da yapicam o bebisler benimle kalacak insallah diyorum insan çok heyecan yapiyor sende haklisin :)Hayır hemde hicbisey turp gibiyim.hala hiç bişey hissetmiyorum. 7. Günden itibaren hergun kan verdim açaba duruyor mu diye damarlarımda kan kalmadi
İnşallah 9 ay 10 gün boyunca seninle kalırAllahim ya kan bırakmamışsin kendinde :) bugün eşim ignemi yapti gunde 10 tane olsa da yapicam o bebisler benimle kalacak insallah diyorum insan çok heyecan yapiyor sende haklisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?