Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Inan hicbisey yapmak gelmiyo icimden yatagimda yattim agliyorum sadece. Tum gucumu kaybettim artik hayat cok anlamsizlasti.

Merhaba arkadaşlar. Benimde dün sabah 7 tane yumurtam toplandı. Toplama günü Öğleden sonra arayıp 7 yumurtanın sadece 4 tanesi olgun olduğu için 4 tanesinin işlem göreceğini söylediler. Bu sabahta arayıp 4 yumurtanın bir tanesinin erken bölünme yaşadığını bir tanesinin tek çekirdekli olduğunu diğer 2 sininde iki çekirdekli olduğunu söylediler. Yani iki yumurta daha gitti. Yarın da arayıp bu iki çekirdekli olanların döllenme durumlarını bildirceklermiş. Ancak korkuyorum. Sizce yarın bu iki yumurtanında döllenmeme ihtimali var mı?

Inan hicbisey yapmak gelmiyo icimden yatagimda yattim agliyorum sadece. Tum gucumu kaybettim artik hayat cok anlamsizlasti.

Ateş düştüğü yeri yakar, biz şu anda sana ne desek Nasıl destek olmak istesek de fikrini değiştiremeyeceğiz ancak unutma ki sağlıklı embriyolar tutunuyor. Her şerde bir hayır vardır, 3 aylıkken kaybetmiş olsan daha mı kolay olurdur? Sana ağlama demiyorum ağla ki için boşalsın, rahatlarsın ama kendini bırakma hemen. Bizim bir aile dostumuz 3 yıl uğraştı tüp bebek için...hem de yaşı 40'ın üstüydü. Artık umudu tükenip bırakıyorum dediğinde doğal yollardan hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var. O yüzden umudunu kaybetme.

Insallah güzel sonuclar olsun.31 agustos test tarihim ve evet 5. Gun embriyosu benim ki
Peki bugun kacinci gunun?
12. Gün kan sonucun 342 çıktı. 10 gün sonraya randevu verdiler.bayramin ilk günü oluyor hastane açık oluyor mu ki kızlar
ozeller acik sanirim

Benim kasıklarım çok batıyor du canım 3 saniyelik kramp gibi giriyordu
anladim ama bunlar ilaclarin etkisiyleymis artik tam olarak ikna oldum

Teşekkür ederim. Belirti beklemeyin benimde hala belirtim yok

Bende hic bişey hissetmiyorum kendimi dinliyorum ama tık yok insan iyice paranoyak oluyor bu süreçte hapşırsan bile acaba ondan mı diyorsun :)
artik belirti aramiyorum kizlar. Hissediyorum bebeklerim benimle. Sanki bir yuk kalkti omuzlarimdan hissediyorum ... sagolun hayat cok guzel disari ciktim ferahladim biraz...

Bende hic bişey hissetmiyorum kendimi dinliyorum ama tık yok insan iyice paranoyak oluyor bu süreçte hapşırsan bile acaba ondan mı diyorsun :)
Aynı şeyleri bende yaşadım nefes almaya korkuyordum 7. Günde kan tahlili verdim dayanamadım. Olabildiğince rahat olun tabi mümkün değil biliyorum Allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallah

Aynı şeyleri bende yaşadım nefes almaya korkuyordum 7. Günde kan tahlili verdim dayanamadım. Olabildiğince rahat olun tabi mümkün değil biliyorum Allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallah
nsallah canim ya sabır gerek ama söz konusu minnaklar olunca kendine laf geciremiyorsun maalesef

Hayır hemde hicbisey turp gibiyim. hala hiç bişey hissetmiyorum. 7. Günden itibaren hergun kan verdim açaba duruyor mu diye damarlarımda kan kalmadi
Allahim ya kan bırakmamışsin kendinde :) bugün eşim ignemi yapti gunde 10 tane olsa da yapicam o bebisler benimle kalacak insallah diyorum insan çok heyecan yapiyor sende haklisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…