Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Öyle birbimizin halini yanlizca birbirimiz anlıyoruz inşaallah canım inşallah
Bu vesile hiç tanımadığınız insanlarla birşeyler paylaşıp duasını alıyoruz yada dua ediyorsun
Canom benim tesekkuler destegin icin aakin gerginn olma rahat birak oldugu kadar bazen hucreler sikinti ve streseee gelemiyor istee rabbimm ne eylerse guzel eylerrr bizlere
Çıktı sonucum ve malesef negatif senin kadar ılımlı olamıyorum malesef 0.4 çıktı

inşallah hayırlısıyla başlarsın ve en önemlisi hayırlısyla tamamlarsın.her şey gönlünce olsun...
Bende sıkıntidan patlicam
Aksama kadar gezdik esimle
Tatile cikacaktik bir sey olur diye iptal ettik
Gezdik gezdik ama yinede insan unutmuyor aklinda hep bu dusunce
Yarin 5. Gunum hayirlisi diye dua ediyorum hep
...
boş yere stres yapma.bak ne güzel transferin oldu beş gün gitti bile.biraz daha sabret.inşallah güzel haberlerini alırız.

umudum her nasip vaktine esirdir.vakti gelmeden tedavi olsanda boş olmasnda boş.bende aylarca yok kromozom sonucu yok kist bekledim durdum.kaç tedavi gördüm negatif bitti. o yüzden umudunu kaybetme rabbim isterse tedaviye başlamadan bile verir.yeterki sabret,bol bol dua et.zamanı gelmeden hamile kalsan bile nasip olmaz kucağına almak...

Benim opu bugündü, sadece 5yumurta çıktı Yarın kötü haber alırmıyım çok endişeleniyorum.. Allahım bize yardım et ..
inşallah güze lhaberler alırsın...
demek sende gün sayanlardansın.ne güzel .inşallah Allah gönlüne göre verir.sonucunu paylaşırsın

Bu vesile hiç tanımadığınız insanlarla birşeyler paylaşıp duasını alıyoruz yada dua ediyorsun

Çıktı sonucum ve malesef negatif senin kadar ılımlı olamıyorum malesef 0.4 çıktı

öncelikle çok geçmiş olsun.kaçıncı günündü bugün. testi erken falan yapmadın değil mi.

Evet canım bende bekliyordUM. Allahtan Ümit kesilmez yinede bu benim sınavım bi liyorum ve şükrediyorum yine de rabbim çaresiz dert ver mesin yeter ki biz herşeyi atlatı riz
cok üzüldüm gecmis olsun bugun ne yazık kötü haberler aldık.vakti saati geldiğinde olacak inş

canim Allah sabir versin zor soylecek soz yok

senin için çok üzüldüm. muhtemelen yarın bende böyle bir sonuç alıcam. umutlarım bitti artık çünkü. hakkımızda hayırlısı Allah'ım herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah
neden oyle diyosun canim

tamam tamam yapmicam soz

neden oyle diyosun canim

ya birçok kişinin yorumunu okuyorum hamile olduğumu hissettim falan yada şöyle belirti böyle belirti diyorlar. ben hiçbirşey hissetmiyorum üstelik bir belirti de yaşamıyorum. diğer tedavilerimde de hamile olduğumu hissedecek bişey yaşamamıştım. sonuç yine negatif olacak diye çok korkuyorum o yüzden. çünkü diğer yaşadıklarımdan farklı bişey yaşamadım keşke bi belirti olsada umutlansam

hicbir sey hissetmeyipte hamile olanlar da var. Dr.lar videolarda anlatiyorlar o etkiler ilaclarin etkisiymis yani olmasi yada olmamasi bisey anlam ifade etmiyor. Benimde 5. Gunum bende hic bisey hissetmiyorum ama umidimi kaybetmiyorum. Bebegin varsa uzuyosun onu suanda lutfen annesi olumlu ol ve bebegini de mutlu et

haklısın canım. ama son 2 gündür modum çok düşük nedense olumsuz düşünceler beynimde sürekli. belki de iş arkadaşlarımın sürekli çocuklarını veya bebeklerini anlatması beni olumsuz etkiliyordur. yarın dananın kuyruğu kopacak bakalım. inşallah bebeklerimiz bizimledir. sımsıkı tutunmuşlardır annelerine

Güzel düşünelim güzel olsun.

Kızlar mesajları okuyorum hep inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin..tez zamanda yavrularimiza kavuştursun. Bugün transferim yapıldı çok şükür şuan herşey yolunda iyi kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi şansımızın en az %50 olduğunu söyledi doktorumuz, heyecanla gün sayıcam şimdi. Inşallah tutunur bebeğim ona çok ihtiyacım var çünkü..

Kızlar ne zormuş bu tedavi... psikolojik anlamda gerçekten ağır bir yük. Dediğiniz çok doğru ancak yaşayan yaşayanın halinden anlıyor. Önce ben bu iğneleri nasıl yaparım stresi, sonra kaç folikülüm var stresi, foliküllerden yumurta çıktı mı stresi, transfer başarılı mı stresi... bitmiyor arkadaş :))
Allah hepimize sabır versin, inşallah pozitif sonuçlar alalım.
Sabah opum vardı, benim için de bekleyiş başladı. Çok rahat geçti hiçbir ağrım sızım yok. Kanama da olmadı, çok az bir kirlenme oldu. Bu arada opudan sonra kullanılacak olan ağrı kesiciyi ağrım yok diye almamazlık etmeyin. Ödem oluşmaması için mutlaka alınması şart

İnşallah güzel haberlerini alalım. Hep pozitif düşün.

Üzülme demek yersiz oluyor biliyorum ben de ilk negatifte çok üzülmüş çok aglamistim.Sanki bu tedavi sonucu kesin hamile kalmaliymisim gibi düşünmüştüm.O kadar acı ağrı stres yasamistim.Epey ağladım sonra rahatladım tabi bikaç gün kötüydüm. İkinci için biraz kendimi toplayacaktim hemen baslamayacaktim ama ailem ara verme dedi çikolata kisti için tedaviye başladım 5.cm di. dört ay zoladex kullandım.eylül ekim topigindeydim o zaman negatifi görünce sessizce ayrıldım ordan test sonucu pozitif olanlara imrenmistim.Ama demek ki doğru zaman değilmiş o zamanlar benim için. Bir de tecrubesizlik var işin tabi neyin nasıl olduğunu bilmiyordum hep bi stres gerilim.
Şimdi ise aşina olduğum basamaklar olunca ben de çok rahattim.Hemşire ikinci gidisimde bana sen biliyorsun alisiksin dedi gülsem mi ağlasam mı bilememistim. Sonuçta Yaradan her şeyin en iyisini bilir.

Dediğin gibi arkadaşım hep bi bekleyiş sabır istiyor. mario oyunu gibi sürekli o leveli bitiriyorsun öbürüne başlıyosun. ben dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı sabah olsun kan vereyim 8.gün orda çıkar dedim öyle bekleyiş.Şimdi sonucu gördüm acaba ikiye katlayacak mi kimyasal mi yoksa dış gebelik olabilir mi bekleyişi.sağlıklı ikiye katlarsa kese görünür mu kese göründü kalp atışı duyulur mu... Bla bla

Hahahaha evet hep bir level üstü geliyor.

beklemekle geçiyor işimiz

Ben şimdi folik başlamalı mıyım acaba? Kandaki pozitif değeri gördüm.Doktorum yurt dışında arayamiyorum.Crinone, oksapar bir de estrofem kullanıyorum.

Ben şimdi folik başlamalı mıyım acaba? Kandaki pozitif değeri gördüm.Doktorum yurt dışında arayamiyorum.Crinone, oksapar bir de estrofem kullanıyorum.
Gozunaydin canım hayırlı olsun bana doktorum opu yapıldıktan sonra verdi folik asiti o zamandan beri kullanıyorum genelde gebeliktede devam ediliyor ama diğer kullandıkların için birşey diyemicem sormanda fayda var

Doktorum bana folik asit ve multivitamin kompleksini tedaviye başlamadan 10 gün önce verdi ve almaya devam etmemi söyledi. Yazdığın diğer isimleri ben de bilmiyorum bir doktoruna sor bence.

Canim yeni gordummm mesajini hakkimizda hayirlisi olsunnn sinav dunyasi bu baska bisey degil ve biz sabrimizla duamizla bu sinavi gecicezzz ve cok guzel bebeklerimiz olacak bunlarin hepsini ama hepsiniii gulerek hatirlayacagizzz cok uzme kendini saglik oldugu surece hersey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…