Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kizlarr herkese gunaydinndin guzel bir gun olsun bizim icinn hayirli nutlu haberler alalim hep insallah....birazdan cikip hastaneye gidicem kan vermeye dualariniza ihtiyacim var insallah allahin izniyle mutlu haberi almak istiyirumm nokur destek olun dualarinizla hepinizi gormesemde aynyolda yurudugumuz icin kardesi. Gibi seviyorumm

en guzel haberlerle gel insallah. Allah saglikla bebizlerini dogurmayi nasip etsin...

Allahım güzel haberler dönmeyi nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

hadi hayırlısı dualarım seninle inşallah güzel haberi alırsın

Ben de o gün iğneyi vurdum bence de geçmiştr etki. Ayrıca ara sıra gün içinde sancı oluyor bazen lavabodan sonra yumurta akı kıvamı bi sıvı geliyor peçete. Sende de böyle mi
merhaba sıvı biraz da birikmis beyaz parcalar progestan içerikli jelden olabilir kullanıyo musun bilmiyorum da. Ama benim ilkinde beyaz sıvı olan akıntı çok gelmemişti Sürekli iç çamaşırıma kagit havlu koyuyorum.iç çamaşırını değiştiriyorum.Önceki günden itibaren inen karnım dün altı aylık hamile gibiydi Kasiklarda hafif ve göğüslerde ağrı var. ilkte böyle bişeyler yoktu.hayırlısı

allahım test yapacak ve bekley
Kızlar transferin 8. Gunu . Allahım inşallah bebeğim benimledir
canımm gözünaydınn gayet belirli 2. çizgin kan ver bence çıkar kanda inşallah kandada göreceksin çok sevindimbenimde 9. gün çıkmıştı bukadar belirgin bile değildi.. yaptıktan kaç dakika sonra böyle oldu?

Bende catlatma iğnesi olmuştum ve 7. Gün idrar testinde çift çizgi gördüm. Şimdi hamıleyım. Bence sende hamilesin
inşallah arkadaşım içimde sürekli gebe olduğuma dair his taşıyorum en başından beri ama çok arastirinca kafam bulandı sabah kan alındı bakalım sonuç bekliyorum heyecanla.Doktorum duysa bogazlayabilir beni niye beklemeden diye

Ben jel değil de fitil kullanıyorum. Sumuksu sıvı alınca Afedersin bi korktum ne oluyor diye 3. Gün embriyo bnm sabri etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…