- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
Ben kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla genişlerle karnimiz dolsun insallah.o gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymaya
Kizlar birsey soracagim
Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
Ben kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla bebislerle karnimiz dolsun insallah.o gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymaya
Kizlar birsey soracagim
Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
ya ben elimi yikamamistim geri cikardim tekrar koydum.bu arada evet hep geri cikiyor yapcak bisey yokBen kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla genişlerle karnimiz dolsun insallah.
Amin inşallah pozitif olur. Beklemek bu işin en zor tarafı bence. Transfer gününden sonra başlıyorsun, o günü sayıyorsun yaniÖncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnsan bu bekleme sürecinde vücuduna kulak tutuyor resmen her bir değişikliği duymak umutlanmak için.. Tuttuğuna dair hiçbirşey hissetmiyorum. Korkuyorum. İğne batması filan olmadı bir önceki denememde olmuştu ama negatifti. Bugün 7. Günüm. Bu arada günleri saymaya transfer gününden başlayarak mi sayıyorsunuz. Ben o günü de dahil ediyorum. Beklemek çok duygusallaştırdı. Sürekli içim sıkılıyor. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
Amin inşallah pozitif olur. Beklemek bu işin en zor tarafı bence. Transfer gününden sonra başlıyorsun, o günü saymiyorsun yani
Belkide bende geliştiği için dediler bol sıvı tüket diye ondan da olabilirEvet canım az su iç bol protein tüket dediler. Ohss riskine karşı.
Bence doktorunun dediğini dinle en mantıklısı o canımkimin dediğine uyicaz anlamadım hepsi değişikbana bol su iç dediler sür yoğurt yumurta bol bol tüket dediler
Sende nasıl belirtiler oluyor ben kullanıyorum biraz akıntı oluyor o kadar oda normal dedilero gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymaya
Kizlar birsey soracagim
akinti oluyor bende de birazida disari cikiyor o kadarSende nasıl belirtiler oluyor ben kullanıyorum biraz akıntı oluyor o kadar oda normal dediler
Bende de ohss gelişti bol su içtim ve dinlendim, bir kaç güne gectiBelkide bende geliştiği için dediler bol sıvı tüket diye ondan da olabilir
Sonu güzel olsundaa inşallah canım
Korkma o normal canım çoğu kişide oluyorakinti oluyor bende de birazida disari cikiyor o kadar
bugun biraz koyarken sıkınti yasadim. Cikardim geri koydum Enfeksiyon olur diye korkuyorum da korku faydasiz bakip gorcezKorkma o normal canım çoğu kişide oluyor
Canım bu defa o su gibi akıntı çok olmadı ama ilk hamileliğimde acayip olmuştu afersin çiş yapmş gibi oluyordu.sonucun hayrlusı ile pozitf olur inşaallahYa bisi sorcam akintin var miydi bildigin su giibi ama
Kızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir
Hakkında hayırlısı olsun.Güzel haberlerle dönüş yaparsın buraya inşallahKızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir
Benim de altıncı gün daha bugün biraz esnedi karnım hep şiş ve gaz problemi vardı.Kızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?
Ya ayıptır söylemesi tuvalete çıksam bile durum aynı bende ohss den şüphelendim umarım dediğin gibi geçer 2 güneBenim de altıncı gün daha bugün biraz esnedi karnım hep şiş ve gaz problemi vardı.Bugün biraz daha rahatım. Kullanılan ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum.Ohss hakkında bilgim yok. Sabah aç karnına elma,kayısı kurusu ve ılık su tüketimi iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?