Can'ım sen yine de onu 1 e düşür. Eğer kahvesiz yapamıyorsan. Bu süreçte kafeinden de uzak durmak gerekiyor. Rahim kendini hazırlasın diye. Opudan sonra transferin olacak mı bekleyecek misin 1 ay?Kızlar ben daha opu olmadım günde 2 türk kahvesi birşey yapar mı?
Tamam 1e düşürüyorum haklısın. Opu sonrası bekliyorum. %15 şansı arttırıyormuş...Can'ım sen yine de onu 1 e düşür. Eğer kahvesiz yapamıyorsan. Bu süreçte kafeinden de uzak durmak gerekiyor. Rahim kendini hazırlasın diye. Opudan sonra transferin olacak mı bekleyecek misin 1 ay?
Rabbim seninle olsun, çok kolay ve su gibi geçsin bitsin.Slm kızlar benim için dua edin olur mu yarın saat 9 da opum var ve çok heyecanlıyım
Benim de her şey yolundaki giderse pazartesi transferim var Can'ım. Bugün opu oldu. Yarın jele ve progestan iğneye başlıcam ben de. Keşke sadece jel olsaydı.Kızlar pazařtesi günü transferim var inşallah
Crinone jel kullanıyorum canıma okuyor resmen patlamaya hazır bir balon gibi oldum sistim
Inanılmaz gazim var sizde durumlar nasıl buna bir 15 gün nasıl dayanırım bilmiyorum
Transferde acımıyor Can'ım. Çok azcık. O da aletleri takarken. 6. Günden itibaren öğrenenler var.Herkese selam, salı günü yumurtalarım toplanacak. Bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) transfer yapılırken canınız acıyor mu? :) yumurtalar genel anestezi altında toplanacak ama transfer için anestezi yok 2) hamile olduğunuzu en erken ne zaman öğreniyorsunuz?
Hadi güzel haberleri birlikte alalim insaĺah sanırım bayramın 2 . Günü sonuç belli oluyorBenim de her şey yolundaki giderse pazartesi transferim var Can'ım. Bugün opu oldu. Yarın jele ve progestan iğneye başlıcam ben de. Keşke sadece jel olsaydı.
Transferde acımıyor Can'ım. Çok azcık. O da aletleri takarken. 6. Günden itibaren öğrenenler var.
Canim sana etiket yaptim ama görmedin sanirim dua sayfamızdaCoook teşekkür ederim. Dileyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah kaderdasim
Benden 10. Gün kan tahlili istediler canım. 7. Ve 8. Günde idrara tahlilinde pozitif çıktı yarın 10. Gün heyecanla kan tahlilini bekliyorum :) inşallah ikimiz de hamileyizdir benim tavsiyem uzun sezonları olan bi diziye başlaman zaman çabuk geçiyo :)
Benim de her şey yolundaki giderse pazartesi transferim var Can'ım. Bugün opu oldu. Yarın jele ve progestan iğneye başlıcam ben de. Keşke sadece jel olsaydı.
Transferde acımıyor Can'ım. Çok azcık. O da aletleri takarken. 6. Günden itibaren öğrenenler var.
Ne güzel yazmışsin Allah razı olsun, ne yapayim derdimi veren Allah küsmek olur mu :)Sen de Allah'a emanet ol arkadaşım. Hakkında hayırlısı sen metanetlisin maşallah.Benim ilk negatifte dünya başıma yıkılmıştı. Belki doğal yolla hamile kalıp döneceksin aramıza belli mi olur.Çok örnek var öyle.Duamdasin tanimasam da ortak bir kader birliği var.
Bir çırpıda olup bitiveren bir süreç hiç kaygilanma arkadaşım.uyuyosun uyaniyosun bitiyo.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Slm kızlar benim için dua edin olur mu yarın saat 9 da opum var ve çok heyecanlıyım
Can'ım o gün çıkar mı bilmiyorum çünkü ohss olmayayım diye transferden bikaç gün sonra çatlatma iğnesi vurulucam bir daha. O yüzden test yanıltıcı olabilir.Hadi güzel haberleri birlikte alalim insaĺah sanırım bayramın 2 . Günü sonuç belli oluyor
Aaa yok görmedim yasemin hemen bakıyorumCanim sana etiket yaptim ama görmedin sanirim dua sayfamızda
O iğnenin etkisi 10 gunCan'ım o gün çıkar mı bilmiyorum çünkü ohss olmayayım diye transferden bikaç gün sonra çatlatma iğnesi vurulucam bir daha. O yüzden test yanıltıcı olabilir.
Merhaba arkadaşlar ilk tüp denememdi nasip olmadı, geçmek bilmeyen 12 günümü sizlerle geçirdim zordu ama geçiyor merak etmeyin şimdilik Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?