Coook teşekkür ederim. Dileyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah kaderdasimCanım gözün aydın inşallah değerin kat kat artar sağlıklı haberlerini paylaşırsın
insallah canim. Tamam zaten uzuldum artik esimde geldi o yapti herseyi. Bode ben iyurken falan kollarimi yukari kaldirip uyuyorum bu uzanmak sayilmaz di miİnşallah yoktur canım ama sen kendine dikkat et bırak kalsın boşver senden kıymetli değil ki hiçbir şey sonra yaparsın eğilip kalkma fazla ağır kaldırma çok iş yapma ayakta fazla kalma yükseğe uzanma dikkat et kısacası
hayırlısı hakkında inşallah.Selam kızlar benımde bugun toplandı yumurtalarım ama transfer iptal edildi ohss riskinden dolayı yarın arıcaklar bakalım dondurulacak duphaston verdı Dr adet olmam için eylüle kaldı transferım hayırlısı olsun hakkımızda
Aramızda bir gün var.Bende öyle bi duygu yok ama yalnızsan ondandır.Bende gündüz kardeşim annem sonra ara sıra yeğenlerim akşam eşim hiç kendimi dinleyemiyorum. Çok da güzel oluyo aslında.Sen de kafanı dağıtan şeylerle uğraş.Kitap da okuyorumSelam kızlar. 14 ünde olmuştu transferim. Bugün 5.gün. Uyandığımdan beri gergin ve mutsuzum. Adet olacakmış gibi kasıklarım ve belim ağrıyor. Ağladım ağlayacak moddayım. Alınganım. Böyle olan var mı aranızda. Kötü hissediyorum
Bende geliyorum arkandan 12. Günümü bekliyorum beni haberdar et ilerleyişinden .. belirtiler ne alemde ?Coook teşekkür ederim. Dileyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah kaderdasim
Aramızda bir gün var.Bende öyle bi duygu yok ama yalnızsan ondandır.Bende gündüz kardeşim annem sonra ara sıra yeğenlerim akşam eşim hiç kendimi dinleyemiyorum. Çok da güzel oluyo aslında.Sen de kafanı dağıtan şeylerle uğraş.Kitap da okuyorumforumu da takip ediyorum tv izliyorum oyun da oynuyorum.Hiç boş bırakmıyorum kendimi sana da tavsiye ederim arkadaşım.
Gel canım gel pozitif pozitif gel.saglikla birlikte el ele ilerleyelimBende geliyorum arkandan 12. Günümü bekliyorum beni haberdar et ilerleyişinden .. belirtiler ne alemde ?
Her işte bir hayır vardır, eylüle kadar rahim dinlenmiş olacak.. canınızo sıkmayınSelam kızlar benımde bugun toplandı yumurtalarım ama transfer iptal edildi ohss riskinden dolayı yarın arıcaklar bakalım dondurulacak duphaston verdı Dr adet olmam için eylüle kaldı transferım hayırlısı olsun hakkımızda
İlaçlar da dengemizi bozuyo hislerin normal bence ayrıca ağrıların yan etkiler de olabilir.. transfer sonrası ilk günler kendimi dinlemeyeyim diye izlediğim komedi dizisinde bile ağlıyordum.. bi de ben biraz sabırsızım sen de öyleysen ondan da oluyor olabilir 7. Güne kadar bekleyebildim idrar testi için..Selam kızlar. 14 ünde olmuştu transferim. Bugün 5.gün. Uyandığımdan beri gergin ve mutsuzum. Adet olacakmış gibi kasıklarım ve belim ağrıyor. Ağladım ağlayacak moddayım. Alınganım. Böyle olan var mı aranızda. Kötü hissediyorum
Kesinlikle boş durmamak lazım. Yoksa kafa abuk subuk şeylere takılıyor. Ben de bu hafta örgü bebek yapmaya başladım. Gerçeğini yapamayınca öreyim bari dedimAramızda bir gün var.Bende öyle bi duygu yok ama yalnızsan ondandır.Bende gündüz kardeşim annem sonra ara sıra yeğenlerim akşam eşim hiç kendimi dinleyemiyorum. Çok da güzel oluyo aslında.Sen de kafanı dağıtan şeylerle uğraş.Kitap da okuyorumforumu da takip ediyorum tv izliyorum oyun da oynuyorum.Hiç boş bırakmıyorum kendimi sana da tavsiye ederim arkadaşım.
içini ferah tut arkadaşımSagol canım tavsiyelerin için. Bende yalnız değilim. Kardeşlerim var eşim var yanımda. Kitap okuyorum. Müzik dinliyorum. Sohbet ediyorum filan ama içim çok kötü. Bu his geçmiyor. Demin hüngür hüngür ağladım duygusal bir şarkıda. Bi de bugün acayip iştahım açık. Hep aç hissediyorum. Tam adet öncesi belirtileri gibi ama hamileykende böyle olmuştum. Daha 5.gün belirtiler için çok erken ama korkuyorum tutmazsa diye. Onun sıkıntısı belki de..
Sen de Allah'a emanet ol arkadaşım. Hakkında hayırlısı sen metanetlisin maşallah.Benim ilk negatifte dünya başıma yıkılmıştı. Belki doğal yolla hamile kalıp döneceksin aramıza belli mi olur.Çok örnek var öyle.Duamdasin tanimasam da ortak bir kader birliği var.Merhaba arkadaşlar ilk tüp denememdi nasip olmadı, geçmek bilmeyen 12 günümü sizlerle geçirdim zordu ama geçiyor merak etmeyin şimdilik Allaha emanet olun
İlaçlar da dengemizi bozuyo hislerin normal bence ayrıca ağrıların yan etkiler de olabilir.. transfer sonrası ilk günler kendimi dinlemeyeyim diye izlediğim komedi dizisinde bile ağlıyordum.. bi de ben biraz sabırsızım sen de öyleysen ondan da oluyor olabilir 7. Güne kadar bekleyebildim idrar testi için..
İlaçlar da dengemizi bozuyo hislerin normal bence ayrıca ağrıların yan etkiler de olabilir.. transfer sonrası ilk günler kendimi dinlemeyeyim diye izlediğim komedi dizisinde bile ağlıyordum.. bi de ben biraz sabırsızım sen de öyleysen ondan da oluyor olabilir 7. Güne kadar bekleyebildim idrar testi için..
Opu sonrası birşey yaşadın mı canımBizimde herşey yolunda giderse bu ay dondurulup birdahaki ay transfer yapılacak herhangi bir ilaç vermedi doktorum. Opu sonrası 5 gün monodoks kullanıyorum.
Hadi inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine güzel haberler verirsin bize...
Yok canım olmadı çarşamba opu yapıldı herşey yolunda giderse birdahaki ay transferim yapılacak
Benden 10. Gün kan tahlili istediler canım. 7. Ve 8. Günde idrara tahlilinde pozitif çıktı yarın 10. Gün heyecanla kan tahlilini bekliyorum :) inşallah ikimiz de hamileyizdir benim tavsiyem uzun sezonları olan bi diziye başlaman zaman çabuk geçiyo :)Bu arada sonuç ne oldu peki. İnşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?