Kaç mm deri benimkide hala büyümedi hafta içine sarkar opu cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecekyumurtalar istenilen büyüklüğe gelmemiş daha.cumartesi tekrar bakılacak.
Moralini bozma hem olsun büyüsünlerde 2gündür sarksın bişey olmazKaç mm deri benimkide hala büyümedi hafta içine sarkar opu cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
hayırlı olsunBenimde 3 yumurtadan 1 yumurta döllenmiş dışarda bekletmek istemedikleri için yarın transfer yapacaklar inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım valla :)
amin aman kaygidan uzak olalım arkadaşımMerhaba herkese .öncellikle rabbim herkese bu yolda yardım etsin ilk tüp bebek denemem olacak pazartesi opu olacak büyük ihtimal.9 yumurtam vardi baslangicta sadece 5 i ignelere cevap verdi insallah bos degillerdir cok korkuyorum gercekten zor bir surecmis allah yardimcimiz olsun
Çok normal canım beni yarım saat uzandırdılar sonra wc ye gittim dikkat etmedim ve yola çıktık dağ yolundan adıyaman a geldik çok şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ne zaman derse o zaman olurKizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti yani.
Birde sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??yani ne karin agrisi ne bi aci??
Aa canım tedavilerimiz aynı zamanlarda benimde cumartesi günü opum var Eylül'de laposkobi olacam ekimde bebişi yerleştireceklerAmin hepimizin insallah Opudan sonra dollenen olursa dondurulacak eylül ayında polip ameliyatı olacağım sonra da ekim ayında transfer edilecek benimki bayağı uzun ve bekleyişli bir süreç...
Ben salı akşamı 22.30 da yaptım bugün 9.00 gibi de opu yapıldıKızlar çatlatma iğnesini olduktan sonra kaç saat sonra opu yapılıyor
Kızlar çatlatma iğnesini olduktan sonra kaç saat sonra opu yapılıyor
ben 15 dk dinlendim sonra giyindim eve gectim canim. Evde tuvaletimi yaptim. Ama suanda ne agri var ne sizi hicbisey hissetmiyorum normal mi bu?Çok normal canım beni yarım saat uzandırdılar sonra wc ye gittim dikkat etmedim ve yola çıktık dağ yolundan adıyaman a geldik çok şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ne zaman derse o zaman olur
Bnm d3 öyle daha yeni olmasına rağmen sancı oluyor ara siraKizlar bnm de transferde 3. Günüm adet sancısı gibi ağrılarım var. Sizlerden de böyle olan var mı.
Bnm d3 öyle daha yeni olmasına rağmen sancı oluyor ara sira
Transferden sonrada bişey hissetmedim 6. Gunumdeyim hala bişey hissetmiyorumKizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
yok gibi di mi? Sanki wc.ye gittim geldim yok bisey?Transferden sonrada bişey hissetmedim 6. Gunumdeyim hala bişey hissetmiyorum
Aynen. İçimize koyuldugunu bilmenin verdiği bir i bir his bence hemen hamile gibi hissetmek istiyoruzyok gibi di mi? Sanki wc.ye gittim geldim yok bisey?
ya aslinda şoyle transfer sonucta biraz acili bi islem en azindan ondan dolayi bi agri sizi da olur demistim ama yok olmadi biseyAynen. İçimize koyuldugunu bilmenin verdiği bir i bir his bence hemen hamile gibi hissetmek istiyoruz
aslinda transfer kolay opu daha zor, ağri olmadi benim, sadece psikolojik olarak karin kaslarini kullanmam gerekecek hareketler pek yapmiyorum.. Embriyolat nasildi, kaç tane oldu, ikiz istiyordun oldu mu?ya aslinda şoyle transfer sonucta biraz acili bi islem en azindan ondan dolayi bi agri sizi da olur demistim ama yok olmadi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?