Bırıncısı 8 haftalıkken kalbı durdu ikincisi ikiz tuttu birinin kalbı durdu çok şükür oğlum 6,5 yaşında pkoluyum ben oyuzden ohss olma riski oluyo neyse inş olmaz rabbimin izniyleNekadar yumurta toplandı canım ohss olmak için çok yumutçrta toplanması lazım diye biliyorum ilk ikisi tuttu dedin düştümü sonra ne oldu
Bırıncısı 8 haftalıkken kalbı durdu ikincisi ikiz tuttu birinin kalbı durdu çok şükür oğlum 6,5 yaşında pkoluyum ben oyuzden ohss olma riski oluyo neyse inş olmaz rabbimin izniyle
Güzel düşün güzel şeyler olsun canım Allah'ın izniyle çok güzel geçer inşallahBırıncısı 8 haftalıkken kalbı durdu ikincisi ikiz tuttu birinin kalbı durdu çok şükür oğlum 6,5 yaşında pkoluyum ben oyuzden ohss olma riski oluyo neyse inş olmaz rabbimin izniyle
Kaçtan toplandı canım inşallah hepsi kaliteli döllenirKızlar benim bu sabah yumurtalar toplandı çok şükür hiç birşey anlamadım uyudum uyandım 25 dk sürmüş toplam korkmayın hiç çok hafif adet ağrısı gibi ağrım var o da normalmiş
18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olurKaçtan toplandı canım inşallah hepsi kaliteli döllenir
Çok güzel maşallah amin canım herkese nasip etsin Allahım18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olur
Kaçıncı gün yarın canım bol bol dua et güzel sonuç alırsın inşallahBenimde 3 yumurtadan 1 yumurta döllenmiş dışarda bekletmek istemedikleri için yarın transfer yapacaklar inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım valla :)
18 yumurta çok iyi bir sayı inşallah hepsi döllenir.18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olur
o kadar yorgunluğa gelmesi kötü olmuş.opuyu atlatmışın ama önemli olan bundan sonrası.inşallah herşey gönlüne göre olur.Benim opum yapıldı dün kızlar. Ne zor bir zaman dilimi geçiriyorum bi bilseniz. Çarşamba opu yapılacakken salı aksam felçli dedemin diğer ayağına pıhtı geldi gece yarısı ameliyata aldılar. Sabaha kadar başında bekledik. Sabah hastaneye gitmek üzere yola çıktık ki bizim hastane izmirde bu da 300 km yol demek. o yorgunlukla opu nasıl yapıldı ne oldu hiç anlamadım. ordan çıkıp tekrar hastaneye fln gidince o yorgunluğa gece fazlaca ağrım oldu. şimdi daha iyi gibi ama hala ağrım var bugun arayıp bilgi verecekler ama hala ses yok meraktan çatlamak üzereyim zaten 3 yumurta toplandı döllenmeyecek hiçbiri diye çok korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok galiba
arşe hiç korkma hiçbir şey anlamıyosun bile.önemli olan zaten opudan sonrası.Merhaba kızlar benımde yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Kaçıncı gün yarın canım bol bol dua et güzel sonuç alırsın inşallah
o kadar yorgunluğa gelmesi kötü olmuş.opuyu atlatmışın ama önemli olan bundan sonrası.inşallah herşey gönlüne göre olur.
amin hepimizin inşallah
İyi bari Can'ım. Çok geçmiş olsun.canım bugün şişliğim biraz daha inmiş durumda bugün öle çok ağrım da kalmadı çok şükür
Neden uzattı canım bozma moralini bardır bir hayırbende biraz önce kontrolden geldim tedaviyi uzattı doktor.hafta sonu opu işi yalan oldu.moralim yerlerde
yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmemiş daha.cumartesi tekrar bakılacak.Neden uzattı canım bozma moralini bardır bir hayır
Maşallah inşallah hepsi olgundur ve döllenirler18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olur
ne zoru çok zor bir süreç bu. inşallah o beş yumurtanın hepside toplanabilir ve kaliteli çıkarlar.opudan sonra işin kaderi belli oluyor zaten.Allah gönlüne göre verir inşallah...Merhaba herkese .öncellikle rabbim herkese bu yolda yardım etsin ilk tüp bebek denemem olacak pazartesi opu olacak büyük ihtimal.9 yumurtam vardi baslangicta sadece 5 i ignelere cevap verdi insallah bos degillerdir cok korkuyorum gercekten zor bir surecmis allah yardimcimiz olsun
Amin hepimizin insallah Opudan sonra dollenen olursa dondurulacak eylül ayında polip ameliyatı olacağım sonra da ekim ayında transfer edilecek benimki bayağı uzun ve bekleyişli bir süreç...ne zoru çok zor bir süreç bu. inşallah o beş yumurtanın hepside toplanabilir ve kaliteli çıkarlar.opudan sonra işin kaderi belli oluyor zaten.Allah gönlüne göre verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?