Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Nekadar yumurta toplandı canım ohss olmak için çok yumutçrta toplanması lazım diye biliyorum ilk ikisi tuttu dedin düştümü sonra ne oldu
Bırıncısı 8 haftalıkken kalbı durdu ikincisi ikiz tuttu birinin kalbı durdu çok şükür oğlum 6,5 yaşında pkoluyum ben oyuzden ohss olma riski oluyo neyse inş olmaz rabbimin izniyle

Bırıncısı 8 haftalıkken kalbı durdu ikincisi ikiz tuttu birinin kalbı durdu çok şükür oğlum 6,5 yaşında pkoluyum ben oyuzden ohss olma riski oluyo neyse inş olmaz rabbimin izniyle

İnşallah canım olmazsın

Güzel düşün güzel şeyler olsun canım Allah'ın izniyle çok güzel geçer inşallah

18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olur
Çok güzel maşallah amin canım herkese nasip etsin Allahım

Benimde 3 yumurtadan 1 yumurta döllenmiş dışarda bekletmek istemedikleri için yarın transfer yapacaklar inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım valla :)
Kaçıncı gün yarın canım bol bol dua et güzel sonuç alırsın inşallah

18 yumurta toplandı canım inşallah kaliteli yumurtaciklardir :) yarında embriyolog arayıp bilgi verecekmiş Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese bu tedavilerde sebep olur
18 yumurta çok iyi bir sayı inşallah hepsi döllenir.

bende biraz önce kontrolden geldim tedaviyi uzattı doktor.hafta sonu opu işi yalan oldu.moralim yerlerde

o kadar yorgunluğa gelmesi kötü olmuş.opuyu atlatmışın ama önemli olan bundan sonrası.inşallah herşey gönlüne göre olur.

Merhaba kızlar benımde yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım ve korkuyorum
arşe hiç korkma hiçbir şey anlamıyosun bile.önemli olan zaten opudan sonrası.

Maşallah inşallah hepsi olgundur ve döllenirler

Merhaba herkese .öncellikle rabbim herkese bu yolda yardım etsin ilk tüp bebek denemem olacak pazartesi opu olacak büyük ihtimal.9 yumurtam vardi baslangicta sadece 5 i ignelere cevap verdi insallah bos degillerdir cok korkuyorum gercekten zor bir surecmis allah yardimcimiz olsun

ne zoru çok zor bir süreç bu. inşallah o beş yumurtanın hepside toplanabilir ve kaliteli çıkarlar.opudan sonra işin kaderi belli oluyor zaten.Allah gönlüne göre verir inşallah...

ne zoru çok zor bir süreç bu. inşallah o beş yumurtanın hepside toplanabilir ve kaliteli çıkarlar.opudan sonra işin kaderi belli oluyor zaten.Allah gönlüne göre verir inşallah...
Amin hepimizin insallah Opudan sonra dollenen olursa dondurulacak eylül ayında polip ameliyatı olacağım sonra da ekim ayında transfer edilecek benimki bayağı uzun ve bekleyişli bir süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…