Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

oysa ne demek canım ? bir de eğer ki öle ise ne yapmak lazım ? bana şişlik olur demişti dr
Can'ım özellikle pko hastalarında olan bir şey. Çok yumurta oluşumundan kaynaklı yumurtalar gelişmeye devam ediyor. Ve karında şişlik ağrı vs olabiliyor. İleri boyutlarda tehlikeli. Düşük sebebi hatta. Seni korkutmayayım belki hiç ilgisi yoktur.
Ben de geçen ay oldu. Bu sebeple dr aşılamayı iptal edip yumurtaları topladı.
Hatta bu ay da çok yumurta olduğundan transfer sonrası da çatlatma iğnesi vurulucam. Diğer yumurtalar büyüyüp ohss olmasın diye.

Slm kızlar yarın yumurta toplama öncesi son kontrol.:eek::eek::eek: Bakalım yumurtalar ne durumda ayrıca hamile olduğunu açıklayan ( şuan ismini hatırlayamadığım )arkadaşı da çok tebrik ediyorum :super::super: Darısı hepimizin başına inşallah

Slm kızlar yarın yumurta toplama öncesi son kontrol.:eek::eek::eek: Bakalım yumurtalar ne durumda ayrıca hamile olduğunu açıklayan ( şuan ismini hatırlayamadığım )arkadaşı da çok tebrik ediyorum :super::super: Darısı hepimizin başına inşallah
Hadi hayırlısı Can'ım. Benim de bugün son kontroldü. Cuma toplama var. Bu akşam 2 tane çatlatma iğnem var. Hepimiz için hayırlısı.

Hayırlı olsın A aysn_ae kat kat artsın değerlerin inşallah. Lekelenmen nasıl oldu acaba? Bendede oldu lekelenme 2 gün sürdü iki günü toplasan 1 ped kirlenmez şuan geçti ama akıntım kahve balçık gibi. İdrarda 2.çizgi çıktı benimde kana baktırmadım daha ama korkuyorum bu leke ne? Bide o iğneden haftada 1 verdi bana seninki nasıl?
Dün çok az kahverengi bı leke geldi bugün aksama kadar yoktu akşam tekrar geldi.kacinci günün bilmiyorum ama doktorum.bana hemen test yapmamı söyledi.canim,sende yap istersen

Dün çok az kahverengi bı leke geldi bugün aksama kadar yoktu akşam tekrar geldi.kacinci günün bilmiyorum ama doktorum.bana hemen test yapmamı söyledi.canim,sende yap istersen
Canım idrarda yaptım dünde bugünde ikinci çıktı ama benim doktorum gününü bekle test yapma dedi. Eşimde o nedenle yapmayalım diyor. Doktorum neden öyle söyledi anlamadm :( buarada 8.günüm

Canım idrarda yaptım dünde bugünde ikinci çıktı ama benim doktorum gününü bekle test yapma dedi. Eşimde o nedenle yapmayalım diyor. Doktorum neden öyle söyledi anlamadm :KK43: buarada 8.günüm
Erken testlerin sonucu daha sonra birden düşebiliyor kimyasal gebelikten dolayı.
O yüzden dr lar 11.12. Günden önceki testleri çok dikkate almaz. Yada geç yerleşme olduğundan negatif çıkabiliyor

Can'ım özellikle pko hastalarında olan bir şey. Çok yumurta oluşumundan kaynaklı yumurtalar gelişmeye devam ediyor. Ve karında şişlik ağrı vs olabiliyor. İleri boyutlarda tehlikeli. Düşük sebebi hatta. Seni korkutmayayım belki hiç ilgisi yoktur.
Ben de geçen ay oldu. Bu sebeple dr aşılamayı iptal edip yumurtaları topladı.
Hatta bu ay da çok yumurta olduğundan transfer sonrası da çatlatma iğnesi vurulucam. Diğer yumurtalar büyüyüp ohss olmasın diye.

anladım canım ama bende pko yok ki iki kere anestezi vermişler bana ve her gün iki tane toplam da bir kiloluk serum yiyorum ondan da olabilir mi acaba

anladım canım ama bende pko yok ki iki kere anestezi vermişler bana ve her gün iki tane toplam da bir kiloluk serum yiyorum ondan da olabilir mi acaba
Can'ım sadece pko olanlarda olmuyor. İlacın dozu dikkatli verilmeyince herkeste yaşanabilir.
Ben opu ya girmeden önce bir kez serum aldım. Sonra hiç almadım. O yüzden bir şey diyemiyorum. Senin durumun farklı sanırım. Ama yine de uyarmak istedim. İleri noktada tehlikeli bir sendrom çünkü.

Can'ım sadece pko olanlarda olmuyor. İlacın dozu dikkatli verilmeyince herkeste yaşanabilir.
Ben opu ya girmeden önce bir kez serum aldım. Sonra hiç almadım. O yüzden bir şey diyemiyorum. Senin durumun farklı sanırım. Ama yine de uyarmak istedim. İleri noktada tehlikeli bir sendrom çünkü.

teşekkür ederim canım

Erken testlerin sonucu daha sonra birden düşebiliyor kimyasal gebelikten dolayı.
O yüzden dr lar 11.12. Günden önceki testleri çok dikkate almaz. Yada geç yerleşme olduğundan negatif çıkabiliyor
Doğrudur bu ihtimali bende düşündüm ama en azından bana 2 gün arayla kan ver diyebilirdi onuda demedi. Hayırlısı artık inş.katlanarak artar değerlerimiz.

Merhaba , mesajlarınızı uzun zamandır okuyorum ama yeni üyelik aldım. Ben 31 yaşındayım, mart ayındaki negatif sonuçtan sonra 09 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün 7. Günümdü dayanamadım erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama normal test negatif çıktı umutlansam mı bilemedim. doktorumu aradım neden erken test yaptın diye bi de azarladı beni :( eşim bile çok acele ediyosun diyor ama beklemek çok zor.. sizce bu gün tekrar test yapsam mı? Çok kararsızım

Merhaba , mesajlarınızı uzun zamandır okuyorum ama yeni üyelik aldım. Ben 31 yaşındayım, mart ayındaki negatif sonuçtan sonra 09 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün 7. Günümdü dayanamadım erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama normal test negatif çıktı umutlansam mı bilemedim. doktorumu aradım neden erken test yaptın diye bi de azarladı beni :KK43: eşim bile çok acele ediyosun diyor ama beklemek çok zor.. sizce bu gün tekrar test yapsam mı? Çok kararsızım
Bence direk gidin kan verin beklemek çok zor yaşayan bilir

Back