Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bence direk gidin kan verin beklemek çok zor yaşayan bilir
Teşekkür ederim. Beklemek çok zor gerçekten herkes çok acelecisin diyor kendimi kötü hissediyorum.. doktor kullandığın ilaçlardan da pozitif çıkmış olabilir 7. Gün çok erken dedi ilk defa çift çizgiyi görmeme rağmen çok sevinemedim bile.. kafam çok karışık sanırım bu gün bi test daha yapıcam önce sonra kan tahlili..

Güzel düşünelim ki güzel olsun.Daha çok erken test için Anlıyorum insan bi an evvel öğrenmek istiyor.Ama böyle yapınca da kendimizi strese soruyoruz. Benim de 3.gün diyorum bi test alsaniz dursa evde bizimkiler bu sefer Hayır diyorlar. Kısmet bekleyeceğiz.Sonuç ne olursa olsun bizim için en hayırlısı odur arkadaşım.

Canım idrarda yaptım dünde bugünde ikinci çıktı ama benim doktorum gününü bekle test yapma dedi. Eşimde o nedenle yapmayalım diyor. Doktorum neden öyle söyledi anlamadm buarada 8.günüm
Yani yerleşme mı adet mı düşük mü anlayalim diye ona göre iğne ilaç veriyorlar canım..

Canım normal test dedğin kan mı yoksa idrar mı? Erken idrarda gebelikte çıkıp normal idrar testinde çkmıyosa normal. Diğerleri daha hassas yani ufak bir değeride algılıyo ama normal idrar testleri belli değerin üstünü algılıyo

Umarım hepimiz için sonuç pozitif olur

Kan testi vermeye gidebilirsin hayırlı olur ins

Sanırım benim mesaja yanıt yazmışsın :) normal test normal idrar testi kan tahlili için cmt beklicem ama erken gebelik testinden bu gün bi tane daha yapıcam sanırım :) doktor bana ilaçlardan dolayı pozitifi görmüş olabilirsin dedi.. bence sana da o yüzden bekle demiş olabilir

Evet sana yazdım bende şimdi farkettim hatamı:) canım betayı yükseltecek bir ikaç kullanmıyoruz ki biz yani benimki dondurulmuş transferdi çatlatma iğnesi yükseltir diyorlar onuda kullanmadım. Bide şu var daha önce tüp bebek denememde çıkmamıştı bugün 9.günüm 7.günden beri idrar yapıyorum hep çift çizgi. Doktorların temkinli davranması kimyasal gebeliğe karşı sanırım. Yani seninkide çift çıktıysa kesin birşey var ama dua edelim kimyasal olmasın sağlıklı olsun bende aynı durumdayım. Kan vermeden de doğrusunu bilemeyiz.

Benim opum yapıldı dün kızlar. Ne zor bir zaman dilimi geçiriyorum bi bilseniz. Çarşamba opu yapılacakken salı aksam felçli dedemin diğer ayağına pıhtı geldi gece yarısı ameliyata aldılar. Sabaha kadar başında bekledik. Sabah hastaneye gitmek üzere yola çıktık ki bizim hastane izmirde bu da 300 km yol demek. o yorgunlukla opu nasıl yapıldı ne oldu hiç anlamadım. ordan çıkıp tekrar hastaneye fln gidince o yorgunluğa gece fazlaca ağrım oldu. şimdi daha iyi gibi ama hala ağrım var bugun arayıp bilgi verecekler ama hala ses yok meraktan çatlamak üzereyim zaten 3 yumurta toplandı döllenmeyecek hiçbiri diye çok korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok galiba

Benim de dondurulmuş embriyo transferi oldu. estrofem bi de progestan kullanıyorum ilaç olarak.. inşallah canım hepimizin bebişleri bizimledir kan tahlilinde de görürüz:)

Merhaba kızlar benımde yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım ve korkuyorum

Merhaba kızlar benımde yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım ve korkuyorum

korkacak hiçbir şey yok canım anestesi verdikleri için ama sonrası için dikkat et iş falan yapma zaten yapacak halin de olmuyor ya neyse yanında biri olursa daha iyi olur şimdiden hakkında hayırlısı olsun stres yapma kendine ben çok yapmıştım ama yapılacak bir şey yokmuş emin ol :)

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım ignelerimin 7. Günü bugün 350 ünite merional kullandım bugüne kadar bugün kontrole gittim 375 e çıkardı Dr um yavaş gelişiyor dedi 3 yumurta var geriden gelenlerde var dedi tahmini salı yada çarşamba opu olcam çok sizce yeterlimi 3 yumurta stres ve heyecan çok fazla

canım bugün şişliğim biraz daha inmiş durumda bugün öle çok ağrım da kalmadı çok şükür

sakın stres yapma bak çünkü çok etkiliymiş bir de her dr un tedavisi farklıymış burda onu öğrendim mesela bana iğne olarak gonal f vermişti
İnşallah daha da çoğalır canım bol bol ceviz fındık falan ye süt iç yoğurt ye bu dönemde beslenmede çok önemliymiş dikkat et hayırlı güzel haberler alırsın İnşallah

Son düzenleme:
Benimde 7günüm canım inşallah geriden gelenlerde büyür benim ilaç dozumuda arttırdı gonal f 300yaptı menogon kullanıyorum birde inşallah hayırlısı olur ikimizede

Aslında korkum ohss olmak bu 3.denemem ilk 2 deneme tutmustu

Kızlar benim bu sabah yumurtalar toplandı çok şükür hiç birşey anlamadım uyudum uyandım 25 dk sürmüş toplam korkmayın hiç çok hafif adet ağrısı gibi ağrım var o da normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…