Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

inşallah canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelikler yaşatsın bunca çektiğimizden sonra..senin kaçıncı günün?

inşallah canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelikler yaşatsın bunca çektiğimizden sonra..senin kaçıncı günün?

aysn heyecanla güzel haberini bekliyoruz inşallah yüzünü güldüren sonucu alırsın

Kızlar ben de transfer için adet olmayı bekliyorum. Doktorunuz size transfer öncesinde hangi ilaçları yazdı? Bana sadece Estrofem verdi.

Selam kızlar bugün opu yapıldı. 9 yumurta toplanmış yarın emnbroyolog arayıp bilgi verecek.

Kalitesini mi bildirecekler?
Yoksa dollenip dollenmedigini mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun benimde yarin toplanacak insallah.

Cnm ciktimi sonuç

Evet temmuzda yapılmıştı. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Transferi bekliyorum sabırsızlıkla :)

hadi inşallah hayırlı haberleri verirsin
Ben de hasta olmayı bekliyorum transfer için ama benim ki eylülü bulacak galiba bir de bu yumurtaların akıbeti kaç günde belli olur net olarak bilgin var mı

hadi inşallah hayırlı haberleri verirsin
Ben de hasta olmayı bekliyorum transfer için ama benim ki eylülü bulacak galiba bir de bu yumurtaların akıbeti kaç günde belli olur net olarak bilgin var mı
Benimki de eylülü bulacak. Yumurta toplama yapıldıysa 5. günü dondurdular benimkini.

selam kızlar bende eylül ayında ilk tüp bebek denememi yapacağımm yumurta toplamı işlemi nasıl oluyor cok korkuyorum ben ondan

kızlar sonucumu aldım az önce 142 çıktı :) sanırım lekeden dolayı mı bilmiyorum proluton depot iğne verdi doktor,cuma günü tekrar test yapılacak değer yükseliyor mu diye bakılacak :)

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. Benim transferimin 3. Günü. Progestan fitil olarak kullanıyorum fakat sokarken zorlandığım için elimi ıslatıp fitili öyle sokuyorum. Yani biraz ıslatmış oluyorum fitili. Acaba bu embriyolara zarar vermişmidir

embriyolara zarar vermez ama ilaç çabuk erir akinti gibi cikar, islatma

kızlar sonucumu aldım az önce 142 çıktı :) sanırım lekeden dolayı mı bilmiyorum proluton depot iğne verdi doktor,cuma günü tekrar test yapılacak değer yükseliyor mu diye bakılacak :)
Hayırlı olsın A aysn_ae kat kat artsın değerlerin inşallah. Lekelenmen nasıl oldu acaba? Bendede oldu lekelenme 2 gün sürdü iki günü toplasan 1 ped kirlenmez şuan geçti ama akıntım kahve balçık gibi. İdrarda 2.çizgi çıktı benimde kana baktırmadım daha ama korkuyorum bu leke ne? Bide o iğneden haftada 1 verdi bana seninki nasıl?

canımmmm çok sevindim inşallah değerim yükselir bir an önce bebişinin kalp atışını duyasın inşallahhhhhh

selam kızlar bende eylül ayında ilk tüp bebek denememi yapacağımm yumurta toplamı işlemi nasıl oluyor cok korkuyorum ben ondan

merhaba canım bende senin gibiydim çok korktum ama anestezi verdikleri için bir şey bilmiyorsun sadece sonradan çıkıyor acısı :) ben pazartesi toplattım ama hâlâ karnımda şişkinlik var iki gündür geçmedi ve ayıptır söylemesi lavaboya çıkamadım daha pazartesi gününden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…