Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Size birşey sorucam merak ediyorum. Transfer günü sperm bulunamazsa yumurtalarımız dondurulup bekletiliyor mu? Yoksa bütün herşey boşuna mı gidiyor. Bilen var mı?

toplama işleminden sonra vücut proteinsiz kalıyor ve yumurta toplamadan dolayı anestezi alıyorsun ya onu sıvı ile dışarı atacaksın o yüzden süt şu yoğurt et falan ye
Teşekkürler anladım narkoz için diyorsun daha önce ameliyat olmuştum evet süt ve yoğurt mantıklı teşekkkür ederim bilgilendirme için

selam kızlar benim transferime de 3 gün kaldı.
Size birşey sorucam merak ediyorum. Transfer günü sperm bulunamazsa yumurtalarımız dondurulup bekletiliyor mu? Yoksa bütün herşey boşuna mı gidiyor. Bilen var mı?
canım sperm yumurta toplama günü yani opu olduğun gün alınıyor. cunku döllenme yapilacak. transferde değil.

ay evet işte opu günü sperm bulunamaz ise ne oluyor?
ay onu hic bilmiyorum canim ama işlemini iptal edebilirler. çünkü embriyo donduruluyor da yumurta dondurulur mu bilemem. pek sanmıyorum.daha öncesinde sperm testi yapılmıştır o testte sıkıntı çıkmadiysa bunda da çıkmayacaktır. çünkü sperm bulunmama durumunda tese ameliyatı yapıyorlar eşine.

hm doğru. allaha şükür bu sorunumuz yok ben sadece o gün olmaz ya eşi gelemeyen olur falan diye merak ettim. sağol:)

dondurulur, kemoterapi falan alacak hastalar ilerde bebek sahibi olabilsinler diye sperm ya da yumurta donduruluyor diye okumuştum bir yerde
aa evet onu hic dusunmemistim bak.sonucta yumurta donduran bağışlayan insanlar var.
dondurulur, kemoterapi falan alacak hastalar ilerde bebek sahibi olabilsinler diye sperm ya da yumurta donduruluyor diye okumuştum bir yerde
aaa serenita haklısın bak onu düşünmemiştim ben. sonuçta yumurta donduran bağışlayan insanlar var. parisROM hiç kafana takma. illa ki bir çözüm bulurlar.

Herkese Merhaba... Benim de dün dondurulmuş tek embriyo transferim oldu. 14. gün kan tahlili yaptırmamı söylediler. 28 ağustosta yani.. Her gün kullanmam gereken toplam 9 tablet bir de progestan iğne verdiler. Dün 1.ci yapıldı. Yapılırken çok acımadı ama 2 saat sonra yapılan yer ve etrafında ağrı başladı hala devam ediyor. Üzerine yatınca uykudan uyandıran bir ağrı.. Bunun azalması için ne yapmam lazım , tecrübesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Yarın nasıl aynı yerden yaptırabilcem bilmiyorum. Zaten iğneden çok korkuyorum bir de bu ağrı olunca daha çok gözüm korktu. İlk transferimde bu kadar ilaç ve iğne verilmemişti. Her doktorun tedavi protokolü farklı... Yatmana gerek yok sadece hayatı daha yavaş hareket ederek yaşa dedi. Sizin doktorlarınız bu konuda neler söyledi merak ediyorum. İnşallah hepimizin bebeği tutunur..

merhaba;

bizde eylül de başlıycağız tedaviye öncesinde ne testleri yaptırmıştın

merhaba;

bizde eylül de başlıycağız tedaviye öncesinde ne testleri yaptırmıştın
Benim transferim malesef ekime kaldı. Doktorum bayram tatiline çıkıyor ve o tarihte benim transferim olacaktı. Testlere gelince: Rahim Filmi, Genetik test, Kan pıhtılaşması var mı yok mu gösteren test (ismini bilmiyorum), Semen analizi
Bunları yaptırmıştım daha önceden.

ayyy ne güzel :) Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin sana inşallah :) bunları okumak biz yolun başındakileri için inan öyle büyük bir umut ki anlatamam.hani merkez hangi doktora gittin acaba

biz rapor için evraklarımızı verdik onu bekliyoruz o aşamadayız daha. semen testi yapıldı bi de benim amh fsh gösterir testlerim var .hangi merkeze gittin acaba doktorun kimdi.genetik test ve kan pıhtılaşması için olanları nerde yaptırdın aynı merkezde mi

İnşallah canım hayırlı haberleri alırsın
Benim dr ilk gün dinlen dedi sonra yatma gez yoz vs falan bak köydeki insanlar harıl harıl çalışıyor ama bir şey olmuyor dedi tamam dedim içimden ama onlarda harıl harıl çoluk doğuruyor yani bence canım ilk iki gün dinlen sonra ayaklan ama tabi ki öle ağır iş yapma sadece fazla yatma

Ben tüp bebek merkezine gitmeden önce daha doğrusu tüp bebek düşüncesi kafamda yokken üniversites hastanesine gitmiştim. Dış gebelik geçirmiştim ve doktorum bu saydığım bütün testleri yaptırmıştı. 4 yıl sonra elime geldi. Merkeze verdim. Raporsuz yaptırıyorum ben bu arada.

transferin hayırlı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. iğne konusunda rahat ol.en azından transfer yaptırabimişin o da büyük bir şey sonuçta...

günaydınnnn.. :) ay hadi hayırlısı bakalım canım,inşallah herşey istediğin gibi olur :) kaç yumurtan toplanmıştı?
Dokuz yumurta toplandi.Yedisi olgundu. 6 tanesi döllendi.Bugün iki tanesi transfer edildi. Blostakist embriyolar.Öncekine nazaran bunların kalitesinin daha iyi olduğunu söyledi. Önceki işlem 10 dk ugrastirici ve çok stresliydi çok gerilmistim.Bugün maşallah iki dk sürdü doktorumla hemşirenin yüzü gülüyordu.İnşallah on iki gün sonra da benim yüzüm güler.Medicanada oldum. Ama bu sefer gerçekten sakindim.Bütün işlemler ağrısız oldu ilki böyle değildi. Kısmet Yaradan büyük bu sefer umutluyum.

İnşallah senin de yüzün güler güzel haberler alırsın

Haklısın valla canım. Suriyelilerde öyle ya arka arkaya doğuruyorlar. Dikkat etmiyorlar da. Ama biz ne yaparsak yapalım bir sıkıntı oluyor. İnşallah bu kez sıkıntısız bir şekilde kucağımıza bebeklerimizi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…