- Emoji Skoru
- 3.482
- Puanlar
- 248
İnşallah canım sizlere de Allah yardım etsinHayırli olsun canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın darısı başımıza
Ben yaptirdim, 2 gün önce transfer oldumkizlar embriyolara genetik test yaptiran var mı aranizda?
benim de 5 embriyo var, sperm hareketinde sıkıntı vardi, yaptirsak iyi olur dedi doktor. Sizin sıkıntı neydi, genetikten birsey cikti mi?Ben yaptirdim, 2 gün önce transfer oldum
Benim sorunum kromozom bozuklugu var, 9 embryodan 2 tanesi saglkli geldi,benim de 5 embriyo var, sperm hareketinde sıkıntı vardi, yaptirsak iyi olur dedi doktor. Sizin sıkıntı neydi, genetikten birsey cikti mi?
hayirli olsun canim insallah tutar. Bizde doktor seçeneği bana birakinca emin olamadim yaptirmakta, çünkü maddi olarak biraz aşmaya basladı, yaptirmasam bu seferde sonradan birsey olsa daha büyük yikimBenim sorunum kromozom bozuklugu var, 9 embryodan 2 tanesi saglkli geldi,
Yaptir bence,benim donmus yumurta ve sperm oldugu icin tekrar dondurup cozdurmeyi riske etmemek adina yapilmadi ama dogru olani yapilmasihayirli olsun canim insallah tutar. Bizde doktor seçeneği bana birakinca emin olamadim yaptirmakta, çünkü maddi olarak biraz aşmaya basladı, yaptirmasam bu seferde sonradan birsey olsa daha büyük yikim
Türkiyede fiyatlar nasil oldugunu bilmiyorum ama ben 10.000 eurodan fazla ödedimhayirli olsun canim insallah tutar. Bizde doktor seçeneği bana birakinca emin olamadim yaptirmakta, çünkü maddi olarak biraz aşmaya basladı, yaptirmasam bu seferde sonradan birsey olsa daha büyük yikim
her embriyo için 550 lira dedilerTürkiyede fiyatlar nasil oldugunu bilmiyorum ama ben 10.000 eurodan fazla ödedim
Yaptirirsan tane tane gönder fiyat acisindan daha az tutar
Ozaman teker teker yollarsin, maliyeti daha düsük olur, sonrAdan pisman olma, esinle karar verin, Allah yardimciniz olsunher embriyo için 550 lira dediler
Hayırlı sonuç alırsın inşallah arkadaşımKizlar transferim oldu bugündualarınızda yer almak dileği ile ...
Benim bu da tutmazsa embriyo genetigine bakarız demişti doktorum.Inşallah tutar da gerek kalmazkizlar embriyolara genetik test yaptiran var mı aranizda?
İnşallah hepimiz güzel haberler veririzHayırlı sonuç alırsın inşallah arkadaşım
Amin inşallahBen de gonal f kullandim ins güzel bi süreç olur sizin için
Canım diyarbakırda nerde yaptırdınAmin inşallah. Benim Diyarbakır'da oldu transferim.
inşallah sonucun pozitif olur .sonucunu paylaş mutlaka.bide sizin sorun neydi tam olarak...Ben 2 agustos transferim yapildi ve beklemedeyim... hicbir belirtim yok hala ama yaa
cemrem hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu defa yüzün güler...Opu oldum geldim 9 tane alındı. Geçenki de 8 taneydi iki yerlestirildi 5. gün embriyosu ama sonuç negatifinşallah bu sefer kaliteli yumurta sağlam bi tutunma olur hayırlısı ile.
inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğin sana.Kizlar transferim oldu bugündualarınızda yer almak dileği ile ...
Bahçeci de canımCanım diyarbakırda nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?