Allah ins yuzumuzu guldurur... eminim hepimiz ayniyiz ne yapsak da aklimizdan cikmiyorOlmazsin ins korkma negatifse zaten onu yasayacaksin pozitifse bile belki stresten düşecek benim gibi tuttu diye sevin ben öyle yapıyorum test tarihim 19 ağustos sen düşün
Ha şöyle yaaa süpersinKızlar yeni tedaviye başlayanlar , opu olanlar , transfer olup süreç bekleyen ler ..
İnşallah hepiniz için de hayırlı olsun tedavileriniz . Ama önünü arkasını böyle çok düşünmeyin . Yumurta kaç tane ,kaç hücreli ,sperm ler iyi mi kötü mü ... Rabbim ol dedikten sonra kalitesiz de olsa tutar .. kun fe yekunoluruna bırakın inşallah herşey güzel olacak ... bende çoğu zaman düşünüyorum hep ama iyi düşünelim iyi olsun ...
yumurta geliştirme aşamasinda protein ağirlikli ve dengeli beslendim, iyi uyumaya çalistim, opu çok kolay, hiç korkma, sadece gece 12den sonra aç kaldim. 18 yumurta toplandi. Benim de önce 7-8 taneydi sonra birden artti, ama kalite falan nasıl, kacı döllendi yarin arayacaklar. Ben işlemdeyken eşim örnek verdi. Ben cikinca eşimden tekrar örnek istediler, o zaman hareketli bulunamadi herhalde diye korktuk biraz, meğerse yumurta çok diye fazla örnek alsak iyi olur demişler. Embriyolog bize aşamaları anlatti, Spermler hareket etsin diye teknikler varmiş, daha bize anlatirken hareketlendi diye haber geldi, şu an iğneler bitti tatil gibi geldi wallacanim cok tesekkur ederim.Ayy cok heyecanli insallah guzel sonuclar alirsin canim Allah yuzunu guldurur. Bu arada opudan once nelere dikkat ettin?
yaa ne tatli ya :) demek oradayken hareketlendi. Opudan once hareketlerine dikkat ettin mi yoksa gunluk hayatina devam mi ettin?ben temizlik falan her seyi yapiyorumda. Disardan salata meze tarzi seyler yedim biraz simdi kendimi kotu hissettim ama gunluk sut yumurta icip yiyorumyumurta geliştirme aşamasinda protein ağirlikli ve dengeli beslendim, iyi uyumaya çalistim, opu çok kolay, hiç korkma, sadece gece 12den sonra aç kaldim. 18 yumurta toplandi. Benim de önce 7-8 taneydi sonra birden artti, ama kalite falan nasıl, kacı döllendi yarin arayacaklar. Ben işlemdeyken eşim örnek verdi. Ben cikinca eşimden tekrar örnek istediler, o zaman hareketli bulunamadi herhalde diye korktuk biraz, meğerse yumurta çok diye fazla örnek alsak iyi olur demişler. Embriyolog bize aşamaları anlatti, Spermler hareket etsin diye teknikler varmiş, daha bize anlatirken hareketlendi diye haber geldi, şu an iğneler bitti tatil gibi geldi wallatabi transferden sonra yine baslayacak
Ben de gonal f kullandim ins güzel bi süreç olur sizin içinSlm kızlar bende tüp bebek tesavisine başladım şuan gonal f kullanıyorum bugün ikinci günüm
Olma ihtimali var belki progesteron eksik çıkacak iki güne iğne isteyecek normal çıkarsa hap şeklinde oluyor, ben de kan pihtilasmasi olduğu için günlük iğne kullaniyorum-Pandora- canim transfer sonrasi da mi igne var? Biz tatile cikmayi dusunuyorduk?
İğne olabilir canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı-Pandora- canim transfer sonrasi da mi igne var? Biz tatile cikmayi dusunuyorduk?
Hayır canım cesaret edemedim günümü bekliyorum ya bilmiyorum çok kararsızım hakkımda hayırlısı olsun öğrenir öğrenmez haber edeceğim canımBanusah test yaptın mı acaba
Azmine hayran kaldim ins hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Hayır canım cesaret edemedim günümü bekliyorum ya bilmiyorum çok kararsızım hakkımda hayırlısı olsun öğrenir öğrenmez haber edeceğim canım
Olma ihtimali var belki progesteron eksik çıkacak iki güne iğne isteyecek normal çıkarsa hap şeklinde oluyor, ben de kan pihtilasmasi olduğu için günlük iğne kullaniyorum
kizlar peki hep dr kontrolunde mi oluyorsunuz yani gunasiri dr.a mi gidiyorsunuz?? Kan pihtilasmasi sorununu ne zaman ogrendiniz? Transfer sonrasi mi?İğne olabilir canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı
Her gun progestan igne oluyorum ben,doktor rutin veriyor sanirim,diger ilaclar hap ama progestan igne-Pandora- canim transfer sonrasi da mi igne var? Biz tatile cikmayi dusunuyorduk?
Progesteronun düşük çıkarsa iğne benim normaldi hap şeklinde verdi günde 3 defa alttan yutma da olabilir ama çok etkiliyor insanı, ilk transferim benim tedaviye baslamadan bana genetik test yaptirdi doktor o zaman çıktı iyi ki istemiş yoksa tutsada düşerdiHer gun progestan igne oluyorum ben,doktor rutin veriyor sanirim,diger ilaclar hap ama progestan igne
Valla canim ne desem boş trasfer günü doktorun isteğine bağlı ama çok büyük birşey olmadıkça 12 gün gelmeni istemez, iğne verse bile normal sağlık ocağı yaparkizlar peki hep dr kontrolunde mi oluyorsunuz yani gunasiri dr.a mi gidiyorsunuz?? Kan pihtilasmasi sorununu ne zaman ogrendiniz? Transfer sonrasi mi?
canim kendini kötü hissetme, protein aliyormussun zaten, folik asitte al. Ben de ev işi yaptim, hatta haftaya yapamam diye fazlasiyla yaptim, önemli olan transferden sonra dikkat etmek. Biraz kasikta yunurtalik kisimlarinda ağri oluyor ama normal, sonucta bu ay çok calistirdik onlarıyaa ne tatli ya :) demek oradayken hareketlendi. Opudan once hareketlerine dikkat ettin mi yoksa gunluk hayatina devam mi ettin?ben temizlik falan her seyi yapiyorumda. Disardan salata meze tarzi seyler yedim biraz simdi kendimi kotu hissettim ama gunluk sut yumurta icip yiyorum
bana kan sulandirici hibor yazdi, transferden sonra basliyacağim, progesteronu vajinal kullanacağim. Transferden sonra tatil riskli olmaz mı?-Pandora- canim transfer sonrasi da mi igne var? Biz tatile cikmayi dusunuyorduk?
hafif bir tatilse aslinda iyi bile gelebilir çok dikkat ederse 12 günü stressiz gecmesine belki vesile olurbana kan sulandirici hibor yazdi, transferden sonra basliyacağim, progesteronu vajinal kullanacağim. Transferden sonra tatil riskli olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?