• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Eskiden evet vardı ama şuan da normalde 35 yaş üstü 2 embriyo 35 yaş altı 1 embriyo diye biliyorum doktorum bana bir güzellik yaptı 2 embriyo transfer etti normalde olmuyor dedi ama tam bende bilmiyorum benim yaş 29
Bende 35 yaşındayım ctesı bır sorayım bakım ne dıcek

İnş hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

Bugün transferim oldu, türkiyede cok farkli oluyordu burda beni 10 dkika sonra kaldirdilar, yatmana gerek yok dediler kan dolasimi icin dikkat etmem gerekiyor dediler
Hayirlisi hakkınızda. Sabırla bekleyiş selamete ulaştırır inşallah :super:

anladim canim o zaman esimin mutlaka gelmesi gerek benle degil mi?

aynen dediğin gibi sayıdan ziyade kalite önemli. benimkilerin gelişimi neden devam etmedi bilmiyorum embriyolog yılda birkaç kez olan bişey bu dedi. o da geldi beni buldu işte. ama sanırım benim yumurtalar kalitesizdi. çünkü spermlerde bir problem yok bizde. bu tedavide opu dönüm noktası ne olursa ondan sonra olacak yada olmayacak.yosa iğne bölümünü aşılamalardan ezberledik nerdeyse...
canim benim hayirlisi olsun bu sefer insallah her sey yolunda gider ne gelirse Allahtan kabul edicez. Sabirli ve moralli olacagiz ilacimiz bu

Can'ım cetrotide yumurta baskılayıcı iğne. Ovitrellenin tam tersi etkiye sahip. Yumurtaların erken çatlamasına engel oluyor. Ayrıca onun iğnesi kalın biraz. Ben de çok zor yaptım onu. Çok acıdı. O yüzden kızarmış olabilir.
bide ben ayni igneyle yaptim ucukle siviyi bosalttim tekrar onunla kendime yaptim sasirdim biraz. Ama gecti sukur. Sagolasin

erken yumurta catlamasini önlüyor.Menapur da yumurtayı geliştiriyor.
himm. Ben menapur degilde gonalf kullandim demekki opuya kadar yumurtalarin catlamasi onlenecek kaptim bu isi ;)

fadiming fadiming insallah kanda da cikar canim hayirli olsun
anladim canim o zaman esimin mutlaka gelmesi gerek benle degil mi?

canim benim hayirlisi olsun bu sefer insallah her sey yolunda gider ne gelirse Allahtan kabul edicez. Sabirli ve moralli olacagiz ilacimiz bu

bide ben ayni igneyle yaptim ucukle siviyi bosalttim tekrar onunla kendime yaptim sasirdim biraz. Ama gecti sukur. Sagolasin

himm. Ben menapur degilde gonalf kullandim demekki opuya kadar yumurtalarin catlamasi onlenecek kaptim bu isi :KK66:
Evet canım opuya senle gelsin meyve suyuyla kekte götür oluşan sonra yersin bana aldırmışlardı anesteziden kalkınca

bende iğnelere devam ediyorum yarın ikinci kontrol var birinci kontrolde en buyugu 13 mm olan 8 9 tane yumurta vardı bakalım yarın ne diyecekler baskılayıcı iğne bende de kızarıklık kaşıntı fln yaptı ama bir iki saat sonra geçti. Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin.

Evet canım opuya senle gelsin meyve suyuyla kekte götür oluşan sonra yersin bana aldırmışlardı anesteziden kalkınca
tamam canim sago

bende iğnelere devam ediyorum yarın ikinci kontrol var birinci kontrolde en buyugu 13 mm olan 8 9 tane yumurta vardı bakalım yarın ne diyecekler baskılayıcı iğne bende de kızarıklık kaşıntı fln yaptı ama bir iki saat sonra geçti. Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin.
bende de kasinti yapti dun yaptim suanda kasinti yok ama dokundugumda aciyor send de ayni mi.?

Bugün ignelerin 6.günü kontrolüm vardı... Cumartesi tekrar gidicem... ganol f ve merionala 2 gün daha devam edicem yumurtalar çatlamasın diye orgalutran yapıcam. Ctesi günü belli olucak opu'nun nezaman olacağı...

tamam canim sago

bende de kasinti yapti dun yaptim suanda kasinti yok ama dokundugumda aciyor send de ayni mi.?

Dokunduğumda acımıyor hafif bir hassasiyet var ama baya kan oturur gibi morardı hiç anlamadım niye öyle oldu bugün ikinciyi yapacağım bakalım oda öyle olacak mı ?

Günaydın inşallah bissürü yumoş toplanır :)
Opu oldum geldim 9 tane alındı. Geçenki de 8 taneydi iki yerlestirildi 5. gün embriyosu ama sonuç negatif :KK12:inşallah bu sefer kaliteli yumurta sağlam bi tutunma olur hayırlısı ile.

Ben 2 agustos transferim yapildi ve beklemedeyim... hicbir belirtim yok hala ama yaa:(

Back