Benim beta tam 58 saatte katlanmış yani normal sınırlarda bir durummus.benim 12.gun deger 128 di çift katlasa ayin 25 inde 6 bin gibi olmasi gerekir benimki 2900 filan yani 1 -2 gün geri gibi .Tabii her hamilelik farklı dinamikleri sahip herkezin fizyolojik yapısı değerleri vs hep farklı. .mesela senin zaten 9 gün çok yüksekti .bilmiyorum..ultrason görüntisunde kanama alani var kese beklenenden küçük yolk ve saci da tam goremedi yapilan bir calismada hamile lerin % 89 unda adet tarihi sonrasi 42 güne kadar bu yapılar yolk sac gözlenmiş benim dün 41 günümdu geri kalan %11 lik kesimde 52.güne kadar ..yani bu durumda 1 hafta daha var .benim ilk gebeliginde 7.hafta bitmisti hala k kese bakiyorlardi..yani sende biliyordun tipta herzaman 2+2=4 degildir birsürü farklı parametreler var..Çokta telaşa vermek istemiyorum hani soguk kanlı olmak gerekir diye.. sağlıklı bir gebelik olma ihtimali de var olmama ihtimalide var . .. Bunlarin hepsinin ihtimal dahilinde olduguni bildigim icin gebelik takvimi bile eklemedim ben mesela...Belki bugun kendi doktoruma giderim durum dahada netleşir..yada haftaya kadar beklerim bilmiyorumki..e tabii Üzgünümben elimin altında laboratuvar diye birkaç kere baktırmıştım çalıştıgım yerde beta hcg ve tam seninle aynı günde yani 6+0da 30bin küsürdü beta hcg. yani düşük olması illa sağlıksız olacagının göstergesi değil ama kalp atımını alamamalarının bebeği görememelerinin sebebi muhtemelen bu mudur acaba???
ilk yazdıgımda ben de dedim ya bunların hiçbiri gebeliğin sağlıklı olmadıgıını göstermez.çünkü gebelik adına değerlendirilen tüm parametrelerde referans aralıkları hep geniştir dikkat edersen,tek bir doğru tek bir gerçeklik yok dediğin gibi. yani 6.hafta da beta aralıgı 2000 ile 50000 arası demiş mesela ne kadar geniş bir aralık.ya da kalp sesi kesin şu haftada duyulur deememişler de 6-9 hafta arası demişler.söz konusu insan oldugun da zaten durum her konuda böyle. duruma fiziki koşullarda yaklaaşamıyorsun olaylar biraz metafiziki kalıyor. ama ben birtek şeye inanıyorum o da evrende yarattıgın enerji yogunlugunun gidişatı etkilediği durumuna. o yüzden şu aşamada en mantıklısı olumlu düşünmek,. iyi düşünelim hep ama heppp iyi olsunnnBenim beta tam 58 saatte katlanmış yani normal sınırlarda bir durummus.benim 12.gun deger 128 di çift katlasa ayin 25 inde 6 bin gibi olmasi gerekir benimki 2900 filan yani 1 -2 gün geri gibi .Tabii her hamilelik farklı dinamikleri sahip herkezin fizyolojik yapısı değerleri vs hep farklı. .mesela senin zaten 9 gün çok yüksekti .bilmiyorum..ultrason görüntisunde kanama alani var kese beklenenden küçük yolk ve saci da tam goremedi yapilan bir calismada hamile lerin % 89 unda adet tarihi sonrasi 42 güne kadar bu yapılar yolk sac gözlenmiş benim dün 41 günümdu geri kalan %11 lik kesimde 52.güne kadar ..yani bu durumda 1 hafta daha var .benim ilk gebeliginde 7.hafta bitmisti hala k kese bakiyorlardi..yani sende biliyordun tipta herzaman 2+2=4 degildir birsürü farklı parametreler var..Çokta telaşa vermek istemiyorum hani soguk kanlı olmak gerekir diye.. sağlıklı bir gebelik olma ihtimali de var olmama ihtimalide var . .. Bunlarin hepsinin ihtimal dahilinde olduguni bildigim icin gebelik takvimi bile eklemedim ben mesela...Belki bugun kendi doktoruma giderim durum dahada netleşir..yada haftaya kadar beklerim bilmiyorumki..e tabii Üzgünüm
Canım benimilk yazdıgımda ben de dedim ya bunların hiçbiri gebeliğin sağlıklı olmadıgıını göstermez.çünkü gebelik adına değerlendirilen tüm parametrelerde referans aralıkları hep geniştir dikkat edersen,tek bir doğru tek bir gerçeklik yok dediğin gibi. yani 6.hafta da beta aralıgı 2000 ile 50000 arası demiş mesela ne kadar geniş bir aralık.ya da kalp sesi kesin şu haftada duyulur deememişler de 6-9 hafta arası demişler.söz konusu insan oldugun da zaten durum her konuda böyle. duruma fiziki koşullarda yaklaaşamıyorsun olaylar biraz metafiziki kalıyor. ama ben birtek şeye inanıyorum o da evrende yarattıgın enerji yogunlugunun gidişatı etkilediği durumuna. o yüzden şu aşamada en mantıklısı olumlu düşünmek,. iyi düşünelim hep ama heppp iyi olsunnn
transfer tarihin belli mi masal.bende cumartesi başladım estrofeme 9 ekim dedi tarnsfer günüme doktor.Ben de gittim dr a bugün bana estrofeme başla dedi inşallah ekim de transfer olacak
transfer tarihin belli mi masal.bende cumartesi başladım estrofeme 9 ekim dedi tarnsfer günüme doktor.
transfer tarihin belli mi masal.bende cumartesi başladım estrofeme 9 ekim dedi tarnsfer günüme doktor.
ben sadece estrofem kullanıyorum.günde iki kez.umarım ikimizde hayırlısıyla transfer yaptırır burda güzel sonuçlarımızı yazarız birbirimize...Canım sen lucrin kullanıyor musun
ben sadece estrofem kullanıyorum.günde iki kez.umarım ikimizde hayırlısıyla transfer yaptırır burda güzel sonuçlarımızı yazarız birbirimize...
ben sadece estrofem kullanıyorum.günde iki kez.umarım ikimizde hayırlısıyla transfer yaptırır burda güzel sonuçlarımızı yazarız birbirimize...
ben bugün ilk kontrole gittim.ilacımın dozunu artırdı doktor.o yüzden allak bullağım.perşembe günü gene gideceğim.sen hiç gitmedinmi daha.Canım sen ne zaman kontrole gidiyorsun? Beni pazartesi çağırdı
ben bugün ilk kontrole gittim.ilacımın dozunu artırdı doktor.o yüzden allak bullağım.perşembe günü gene gideceğim.sen hiç gitmedinmi daha.
ben cumartesiden beri sabah akşam birer tane içtim.yarından itibarende sabah akşam ikişer tane içeceğim.perşembe gene kontrolüm var.
vallahi tam olarak nasıl olması gerek bilmiyorum ama galiba belirli kalınlığa gelmesi gerek.bu kontrolde neler olacak bilmiyorum tek dileğim hayırlısıyla transfer olup pozitifi görmek.Hadi hayırlısı bakalım canım yaklaşıyor:)
Bu arada rahim istediği duruma gelmemiş mi daha doğrusu olması gereken durum ne acaba
vallahi tam olarak nasıl olması gerek bilmiyorum ama galiba belirli kalınlığa gelmesi gerek.bu kontrolde neler olacak bilmiyorum tek dileğim hayırlısıyla transfer olup pozitifi görmek.
vallahi tam olarak nasıl olması gerek bilmiyorum ama galiba belirli kalınlığa gelmesi gerek.bu kontrolde neler olacak bilmiyorum tek dileğim hayırlısıyla transfer olup pozitifi görmek.
demekki her şey yolunda.bir daha ne zaman gideceksin.bende perşembe bir daha gideceğim sonrası Allah kerim...Canım ben gittim dr a şuan bir sey yok ilaç kullanmaya devam
Kızlar selam progestanı kullanıyormusunuz bana 12 hafta kullan dediler ama 2 haftadı kullanmıyorumdemekki her şey yolunda.bir daha ne zaman gideceksin.bende perşembe bir daha gideceğim sonrası Allah kerim...
demekki her şey yolunda.bir daha ne zaman gideceksin.bende perşembe bir daha gideceğim sonrası Allah kerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?