- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
Kızlar transfer adetten ne zaman sonra yapılıyor
Benimki 20.gun oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar transfer adetten ne zaman sonra yapılıyor
Benim 14, kişiye göre değişiyorKızlar transfer adetten ne zaman sonra yapılıyor
Yazdıklarınızı okurlen bile gözlerim doluyor 3 yumurta donduruldu canımCanım kaç yumurtan var dondurulmuş ? Ya bizim stresimiz hiç bitmeyecek gerçekten dondurulur sonra çözülmeye bırakılır bu defa da ne olacak die düşünürüz kurban olduğum Allah ım inşallah dualarımızı kabul eder bizi bu zorlu yolda tek bırakmaz inşallah
Çok sevindim, darısı bana canım.çözülsede 2 gün yaşayacakmı cok merak ediyorum.. rabbim kısmet ettiyse olacak ama yinede saatler geçmiyo bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla...İnş sağlıkla çözülürler cnm benım dün çözüldü bi sıkıntı çıkmadı 2 blast transfer edildi
Amin cnm moralini yüksek tut banada öyle gecmıyo daha 9 gun var test gününe hayırlısı bakalımÇok sevindim, darısı bana canım.çözülsede 2 gün yaşayacakmı cok merak ediyorum.. rabbim kısmet ettiyse olacak ama yinede saatler geçmiyo bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla...
Yazdıklarınızı okurlen bile gözlerim doluyor 3 yumurta donduruldu canım[/QUOTE
Moralini yüksek tut canım Allah im emeklerimizi boşa cikarmayacak inşallah Rabbim büyük
Senin içinde su gibi akıp geçer güzel sonuçlar alınır inşallah, her isteyip emek harcayan anne adaylarına Allah yardım etsin ..Amin cnm moralini yüksek tut banada öyle gecmıyo daha 9 gun var test gününe hayırlısı bakalım
İnşallah canım .. inşallahRabbim korktuğunla sınamasın arkadaşım. merak etme onlar güçlü senin gibi bunuda aşıp sana sıkı sıkı tutunacaklar
Can'ım kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Düşüşe geçmiştir. Ya da iyi ihtimalle geç tutunmadır. Adet olmamışsındır üstüne görüyorsundur.Arkadaslar bugun transfer sonrasi 12.gunum adetim 2.gun erken geldi ve bende kan verdim kan testim 3.48 cikti hamile degilim ama hep 1.2 cikiyordu simdi neden boyle cikti merak ettim varmi basina gelen
Can'ım kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Düşüşe geçmiştir. Ya da iyi ihtimalle geç tutunmadır. Adet olmamışsındır üstüne görüyorsund
Keske oyle olsaydi ama baya kotu adet oluyorum
Canım dilerim bebişini ve pıt pıt atan o minik kalbini görmüşşündür nasılsın herşey yolundan?Bende durumlar pek iyi değil sanırım..6+0 dayım ben kesem göründü doktor birazcık küçük ama olabilir dedi...yolk sac noktacık halinde var gibi dedi ama Net söyleyemiyorum haftaya kadar belli olması lazım dedi.ya esas kesemin 3 yada 4 katı büyüklüğünde kesemin hemen yakınında bir karartı var ..kan yada sıvı dedi..neden olur bu dedim beklenmedik bir durum birşey söyleyemiyorum dedi.adam gibi birşey söyleyemedi acemiydi heralde..Benim hekimin yoktu o Prof, konuşması varmış sanırım.o aydınlatırdı iyi yada kötü ne ise..Doppler değildi makina o yüzden sıvının türünü tam söyleyemedi bu hekim....herşey havada gibi kaldı,.Böyle belli belirsiz bir durum kan testim hep iki katlamış gibi ayın 14 .128 di bugün 2890 gibi birrakam..ya kafam çok karışık çok korkuyorum canım ya..istirahat et dedi zaten 600 mg progesteron ve günlük 25 mg subkutan enjeksiyonum var..yolk sac henüz Yok ve bence kanama var kese yanında yani bilmiyorum ki ..üzgünüm ya.elmaziye canım arkadaşım nasılsın? gittin mi bugün kontrole ?randevu günümüz aynıydı seninle?
Ooo çok fena olmuş yaaa nezaman çağırdı bidaha??? Muhtemelen kanama alanı o gördüğü karaltı da ama okadar büyük bir kanama alanı lekelenme falan yapması lazım öyle bir şikayetin Yoktu dimi?? Bi de senin transfer nezaman olmuştuki hcg 6cı haftaya göre biraz düşük değil mi 2binli bir değer yazmışsın dimi yanlış okumadım.ya bence vakit kaybetme kendi doktorun ortada yoksa başka bir doktor bul adamakıllı çözsün mevzuyu?? Ben iyiyim ya gördüm bebeği kalbini de dinledim foto bile verdi 3D çok keyifli yazdım sana da ama şimdi üzüldüm senden de çok güzel haberler gelecek diye okadar sevinçliydim ki.. yarın hemencecik aklı selim başka bi doktora git baksın bence hatta devlet hastanesinde perinatolog varsa direk perinataloga gitCanım dilerim bebişini ve pıt pıt atan o minik kalbini görmüşşündür nasılsın herşey yolundan?Bende durumlar pek iyi değil sanırım..6+0 dayım ben kesem göründü doktor birazcık küçük ama olabilir dedi...yolk sac noktacık halinde var gibi dedi ama Net söyleyemiyorum haftaya kadar belli olması lazım dedi.ya esas kesemin 3 yada 4 katı büyüklüğünde kesemin hemen yakınında bir karartı var ..kan yada sıvı dedi..neden olur bu dedim beklenmedik bir durum birşey söyleyemiyorum dedi.adam gibi birşey söyleyemedi acemiydi heralde..Benim hekimin yoktu o Prof, konuşması varmış sanırım.o aydınlatırdı iyi yada kötü ne ise..Doppler değildi makina o yüzden sıvının türünü tam söyleyemedi bu hekim....herşey havada gibi kaldı,.Böyle belli belirsiz bir durum kan testim hep iki katlamış gibi ayın 14 .128 di bugün 2890 gibi birrakam..ya kafam çok karışık çok korkuyorum canım ya..istirahat et dedi zaten 600 mg progesteron ve günlük 25 mg subkutan enjeksiyonum var..yolk sac henüz Yok ve bence kanama var kese yanında yani bilmiyorum ki ..üzgünüm ya.
Ohh hayırlı olsun canım benim maşallah size çok sevindim .. Bir o moralle randevu bile almayı unuttuk yarın arayıp alıcaz..Beta değerimde sorun yok canım..hep iki katlamış..o karartı için daha cok sıvı gibi düşünüyorum ama kanda olabilir dedi..ama yani sıvının ne işi var orda kandır o heralde ...kanamam vs birşeyim yok..bilmiyorum ki..yani şimdi kendi kadın doğumcumda var aslında ..,bu kliniğe tüp bebek tedavisi için gidiyorum ve kalp atışını duyana kadar bakmak istediler..kafam karışık hani baska hekim durumu nasıl değiştirebilir bilmiyorum.canım sıkkın yani..ama hala umudumu yitirmedim insallah Allah'ımdan dileğim..bebeğim sağlıkla güzel güzel büyür içimde ..Ooo çok fena olmuş yaaa nezaman çağırdı bidaha??? Muhtemelen kanama alanı o gördüğü karaltı da ama okadar büyük bir kanama alanı lekelenme falan yapması lazım öyle bir şikayetin Yoktu dimi?? Bi de senin transfer nezaman olmuştuki hcg 6cı haftaya göre biraz düşük değil mi 2binli bir değer yazmışsın dimi yanlış okumadım.ya bence vakit kaybetme kendi doktorun ortada yoksa başka bir doktor bul adamakıllı çözsün mevzuyu?? Ben iyiyim ya gördüm bebeği kalbini de dinledim foto bile verdi 3D çok keyifli yazdım sana da ama şimdi üzüldüm senden de çok güzel haberler gelecek diye okadar sevinçliydim ki.. yarın hemencecik aklı selim başka bi doktora git baksın bence hatta devlet hastanesinde perinatolog varsa direk perinataloga git
Haklısın yaaa bize telefonda arayip normal dediler şimdi hesapladim bu beta cok düşük!Ooo çok fena olmuş yaaa nezaman çağırdı bidaha??? Muhtemelen kanama alanı o gördüğü karaltı da ama okadar büyük bir kanama alanı lekelenme falan yapması lazım öyle bir şikayetin Yoktu dimi?? Bi de senin transfer nezaman olmuştuki hcg 6cı haftaya göre biraz düşük değil mi 2binli bir değer yazmışsın dimi yanlış okumadım.ya bence vakit kaybetme kendi doktorun ortada yoksa başka bir doktor bul adamakıllı çözsün mevzuyu?? Ben iyiyim ya gördüm bebeği kalbini de dinledim foto bile verdi 3D çok keyifli yazdım sana da ama şimdi üzüldüm senden de çok güzel haberler gelecek diye okadar sevinçliydim ki.. yarın hemencecik aklı selim başka bi doktora git baksın bence hatta devlet hastanesinde perinatolog varsa direk perinataloga git
ben elimin altında laboratuvar diye birkaç kere baktırmıştım çalıştıgım yerde beta hcg ve tam seninle aynı günde yani 6+0da 30bin küsürdü beta hcg. yani düşük olması illa sağlıksız olacagının göstergesi değil ama kalp atımını alamamalarının bebeği görememelerinin sebebi muhtemelen bu mudur acaba???Haklısın yaaa bize telefonda arayip normal dediler şimdi hesapladim bu beta cok düşük!