- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
Kızlar selam progestanı kullanıyormusunuz bana 12 hafta kullan dediler ama 2 haftadı kullanmıyorumİnşallah bişey olmaz
Hamile misin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam progestanı kullanıyormusunuz bana 12 hafta kullan dediler ama 2 haftadı kullanmıyorumİnşallah bişey olmaz
Evet 9 haftalıkHamile misin canım
Evet 9 haftalık
İçinde ilaç var kapağı çıkartıp batırıyorsun ama eşin yapsınKızlar clexane iğneyi nasıl yapıyoruz ben şimdi açtım bakmak için de iki tane yanyana ya birini çıkartıp yapıyoruz da o iğnenin içinde ilaç mi var baktım ama göremedim
İçinde ilaç var kapağı çıkartıp batırıyorsun ama eşin yapsın
İçinde ilaç var kapağı çıkartıp batırıyorsun ama eşin yapsın
Transfer olmadan mı başladın iğneye ben olduktan sonra kullanmaya başladımCanım dua et bana ayın 10 unda bir sıkıntı olmazsa transfer olacak inşallah
Hadi bakalım Allah kucağına almayı nasip etsin aminTransfer olmadan mı başladın iğneye ben olduktan sonra kullanmaya başladım
Transfer olmadan mı başladın iğneye ben olduktan sonra kullanmaya başladım
Hadi bakalım Allah kucağına almayı nasip etsin amin
Hadi hayırlıdı olsunYarın başlıyorum canım iğneye ben işte 10 ekim de inşallah tranfer
Bant olan miKızlar nerdesiniz ya
Climara forte ne için kullanılıyor ?
Ben transfer sonrası başladım 7. Haftaya kadar kullandımKızlar nerdesiniz ya
Climara forte ne için kullanılıyor ?
Ben transfer sonrası başladım 7. Haftaya kadar kullandım
Hormon bandı sanırım içeriğini okumuştum öyle anladim kendimce
Göğüs ve çevresine ayrıca kasik bölgene yapistirma
Benim tedavim olumlu sonuçlandı canım inşallah sağlıkla kucagima alirimPeki canım nereye yapıştırılıyor ? Bu arada sen naptın tedaviyi ?
Benim tedavim olumlu sonuçlandı canım inşallah sağlıkla kucagima alirim
Darısı basına olsun hayırlısıyla
Ben sırtıma daha açık yazmak gerekirse omzumun biraz altına yapıştırdım
Eşim yapıştırdı daha doğrusu 3 gunde 1 di benim bir sağ bir sol yaptik
Kalçanın biraz üzerine de denedim ama iç çamaşırını sürekli leke yaptı rengine göre bantta tüylenme oldu o yüzden omuz altı bana iyi geldi tavsiye ederim