Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben blastosist transferi sonrası 7. Gün test yaptım negatif çıkmıştı....10 gün tekrarladım pozitif çıktı..ama önemli olan kanda çıkması. Ben Kan dada pozitifi gördüm.. senin transfer sonrası kacıncı günün ?ve önemli olan kandaki değer unutma canım..Kizlar merhaba dun ve bugün su hassas testlerden aldim yaptim negatif cikti tutmadi yine belliki.boyle olupta sonradan kanda pozitif alan varmi
İstediğin doktora gecebilirsin.sorun olmaz.Kızlar tüp bebekte pozitif sonuçtan sonra aynı doktor mu kontrollere devam etmek istiyor? Yani başka bir kadın Doğum uzmanı devralsa oluyor mu?
Can'ım bazı yerlerde bir süre kendi doktorun devam ediyor sonra kadın Doğuma sevk ediyor. Benim gittiğim yer öyle mesela.
İstediğin doktora gecebilirsin.sorun olmaz.
Can'ım benim gittiğim hastane vakıf hastanesi. Normalde de muayeneye kan tahlillerine ücret ödemedik. Sadece tüp bebeğe ödedik. Şuanda da ödemiyorum. Diğer özeller nasıl bilmiyorum.Peki pozitif sonrası muayeneler paket dahilinde mi? Yoksa her muayenede ücret mi ödüyorsun?
3.gun transferi 8.gun ve 9.gun yaptim ama su hassas testler varya onlardan yaptim ayin 21 test gunun bekleyip kan verecegim ama sonuc bence belli artik bütün umitlerim tukendi ikinci demede fos ciktiMerhaba ben blastosist transferi sonrası 7. Gün test yaptım negatif çıkmıştı....10 gün tekrarladım pozitif çıktı..ama önemli olan kanda çıkması. Ben Kan dada pozitifi gördüm.. senin transfer sonrası kacıncı günün ?ve önemli olan kandaki değer unutma canım..
Bence daha erken böyle düşünmen için.Benim 5. Gün transferi 7. Gün negatif çıktı..bende hassasta yapmıştım..senin 3. Gün embriyosu ve 9. Günün..3. Gün embriyosu olupta idrarda erken görenler belki vardır ama herkesin embriyosu farklı oluyor .. doktorun ayın 21 ini test için uygun görmüş daha 4 gün var o zamana kadar neler olur neler..sıkma canını3.gun transferi 8.gun ve 9.gun yaptim ama su hassas testler varya onlardan yaptim ayin 21 test gunun bekleyip kan verecegim ama sonuc bence belli artik bütün umitlerim tukendi ikinci demede fos cikti
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım inşallah tedavimizin sonuda güsel olsun hepimizin
Allah razi olsun canim ama hic umudum.kalmadi olursa bir mucize olacak benim icinBence daha erken böyle düşünmen için.Benim 5. Gün transferi 7. Gün negatif çıktı..bende hassasta yapmıştım..senin 3. Gün embriyosu ve 9. Günün..3. Gün embriyosu olupta idrarda erken görenler belki vardır ama herkesin embriyosu farklı oluyor .. doktorun ayın 21 ini test için uygun görmüş daha 4 gün var o zamana kadar neler olur neler..sıkma canını
Kızlar bana dua edin noolur Perşembe günü yumurtalarımı çözecekler eğer cumartesine kadar yaşarlarsa cumartesi transferim var.. çok endişeliyim ve korkuyorum
İnş sağlıkla çözülürler cnm benım dün çözüldü bi sıkıntı çıkmadı 2 blast transfer edildiKızlar bana dua edin noolur Perşembe günü yumurtalarımı çözecekler eğer cumartesine kadar yaşarlarsa cumartesi transferim var.. çok endişeliyim ve korkuyorum
Kızlar bana dua edin noolur Perşembe günü yumurtalarımı çözecekler eğer cumartesine kadar yaşarlarsa cumartesi transferim var.. çok endişeliyim ve korkuyorum
İnş sağlıkla çözülürler cnm benım dün çözüldü bi sıkıntı çıkmadı 2 blast transfer edildi
İyiyim cnm bugun ilk günüm biraz heyecanlıyım inş cnm hepimiz guzel haberler alalım inşcanım sen nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız
AminnnnRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş