Kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruzAhh canım ahh Amin inşallah
Canım benim şuan çok daha iyiyim. İnşallah bebişim benledir. Ben onun için bol bol dua ediyorum. İnşallah için senin içinde gelecek güzellikler getirsin canım.Kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruzbebeleriniz sımsıkı tutunsun sizlere inşallah.. . Ben de hayırlısı ile adet olsam da dondurulmuş bebelerim için tedavi sürecim başlasa ben de heyecanlıyım. Bence Ladycan sen de bebeğinin keyfini sür canim. Dün çok üzüldün bence o yüzden sancın var. Anne karnında deyip geçmemek lazım çünkü onlar annenin tüm duygularını hissedip tepki veriyorlar.
insallah rabbim işini rast getirir benim biri tuttuğu icin bemim bünyem kahverengi akinti ile yokluyor. Agrim yok cinsel hayati 3. Aya kadar erteledim hala ara ara yuregim ağzımda.baskalarinda hiç sıkıntı olmuyor.kimisi de 5 gunde 1 progestan igne veriyor iğne daha etkiliCanım benim şuan çok daha iyiyim. İnşallah bebişim benledir. Ben onun için bol bol dua ediyorum. İnşallah için senin içinde gelecek güzellikler getirsin canım.
İnşallah hayırlı sonuçlarınır canım. Bebeğin seni bırakmaz. Benim daha akıbetim belli değil. Hiç kontrol olmadı. Kese falan görmedik daha. Kanama falan yok ama bugün bildiğin adet sancısı yaşadım. Buda beni korkuttu. Ağrı kesici aldım daha iyiyim. İnşallah işlerinşz hayra ulaşsın.insallah rabbim işini rast getirir benim biri tuttuğu icin bemim bünyem kahverengi akinti ile yokluyor. Agrim yok cinsel hayati 3. Aya kadar erteledim hala ara ara yuregim ağzımda.baskalarinda hiç sıkıntı olmuyor.kimisi de 5 gunde 1 progestan igne veriyor iğne daha etkili
Canım transfer gününde 2 hafta sayılıyormuş sanırım. Bu durumda 4+5 oluyorum. Ben 5. Haftada yada betahcg 1000-1500 arasıysa kese görünüyor diye biliyorum. Benim 12.gün 29.3, 14.gün 106.7, 16. gün 306.7 idi. Buraya kadar hep iki kattan fazla artmıştı. 18.günde 505.2 çıktı. Yani iki kat değil 1.65 kat arttı. yarın tekrar ver dediler. Bakalım 20. günde ne çıkacak. Ben bu arada Henüz gidip gitmemekte emin değilim ama bulunduğum şehirde bir kadın doğumcudan cuma günü için randevu aldım. Hayırlısı..
Canım benim transferimin bugün 22.günü 20.gününde beta 525.80 çıkınca perşembe gel ultrason için demişti yükselir diye düşünerek çağırdı sanırım bi de kaç haftalık olduğunu neye göre hesaplicaz ki ben bilmiyorum. Betaya göre 5 haftalık herhalde benimde
Bende merak ediyorum ne görecek acaba yarın erken değil mi ya ? Yada bir olumsuzluk varsa erken görebilmek için mi çağırdı ben anlamadım
Amin canim insallahhhhCanım benim şuan çok daha iyiyim. İnşallah bebişim benledir. Ben onun için bol bol dua ediyorum. İnşallah için senin içinde gelecek güzellikler getirsin canım.
Canım sanırım 5+1 falandın. Ben hep beşinci haftada vajinal ultrasonda götüyorlarmış diye okumuştum. İki gündür bana da söylendiği gibi kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun. Güzel haberler cer inşallahBende merak ediyorum ne görecek acaba yarın erken değil mi ya ? Yada bir olumsuzluk varsa erken görebilmek için mi çağırdı ben anlamadım
Can'ım ben de aynı durumdayım. Belim kasıklarım fena.Arkadaşlar benim sanki adet olacakmışım gibi çok kötü karnım ağırıyor ve de belim. Niye acaba. Sizede oluyor mu.
Kötü düşünmüyorum da sadece kendimi hamilelik fikrine kaptırmak istemiyorum hemen. Bakalım vardır bir bildiği herhalde ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde devam edeceğim gebelik takibine de Allah nasip ederse daha iyi olur diye düşünüyorumCanım sanırım 5+1 falandın. Ben hep beşinci haftada vajinal ultrasonda götüyorlarmış diye okumuştum. İki gündür bana da söylendiği gibi kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun. Güzel haberler cer inşallah
Ayy inşallah canım. İnşallah o yer açsın da ben acısına katlanırım. Senin bebeğinde hayırlı olsun canım. Gözün aydın.Can'ım ben de aynı durumdayım. Belim kasıklarım fena.
Yer açıyordur bebişin inş.
Bu arada kızlar benim keseler 5+3 te vajinal göründü.
Ultrason kağıdında 5+1 yazıyordu ama.
Bende kapılbsk istemiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama mutlu olmak da istiyorum. Bi tam sevinebilsek. İnşallah o günlerde gelir.Kötü düşünmüyorum da sadece kendimi hamilelik fikrine kaptırmak istemiyorum hemen. Bakalım vardır bir bildiği herhalde ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde devam edeceğim gebelik takibine de Allah nasip ederse daha iyi olur diye düşünüyorum
Insallah yüzümüz gülecek canım Allah büyük.Bende kapılbsk istemiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama mutlu olmak da istiyorum. Bi tam sevinebilsek. İnşallah o günlerde gelir.
Canım bir keseyi görsen biraz daha rahat edeceksin ... insanın kafasına doğal olarak birsürü soru kurcalıyor ...Agrıların olabilir tatlım kendini çok yorma dinlen ...Canım düşnmememek için elimden geleni yapıyorum
Ah bir görebilsem keseyi. Gerçi sonra daCanım bir keseyi görsen biraz daha rahat edeceksin ... insanın kafasına doğal olarak birsürü soru kurcalıyor ...Agrıların olabilir tatlım kendini çok yorma dinlen ...
İnsallah güzel güzel yumoşların olur sana sımsıkı tutunurlarkızlar ben cuma günü iğnelere başlıyorum 15 gün boyunca devam edecekmiş galiba bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?