- 13 Eylül 2017
- 77
- 46
- 3
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim inşallah sizlerin tedavileride olumlu olur pozitif görürsünüzCanim yaaaa cok tsk ederiz umut oldun bize. Cok sevindim. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Tabi ki haberdar ederim canım reglimi bekliyorum şu an 23-24 gibi gelir ve inşallah bu ay başlarım tedaviye, sen benden önde gidiyorsun sen de yaz mutlaka bana referans olur senin yazdıkların. Eylül de başlarım diye bekliyorum ama sana önce doğum kontrol hapı vermiş acaba bana da mı verir diye düşünmeye başladım. Sen sordun mu neden doğum kontrol hapı kullanıcam diye?dr umdan cok menmunum guveniyorum ona. Konu cocuk olunca hassaslasiyoruz. her soyledigi olay oluyo hepimize. Inaniyorum bizimde olacak. Sonucta allah ol desin yeterki, 1 yumurtada yetiyor. normal yolla gebe kalanlar da zaten bir yumurtayla gebe kaliyor. Gelismelerinden haberdar edersen sevinirim
Buyuk ask gunu yani yarin. Guzel haberlerini bekliyoruz.Bende yarın kalp atışı için gideceğim ALLAH IN izniyle duyariz bende çok korkuyorum gerçi hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Benim o zamanda moralim bozulmustu ben baslar diye umit etmistim dediki bir dahaki ay daha iyi olur. bu ilac biraz toparlar dedi. Birsey soramadim. Ama arastirdim bir cok kisiye tedavi basinda veriliyormus. kist varsa yok etsin diye. Bide kadin vucunu germek gibiymis. bir dr anlatmis. ok atmak icin yayi germeye benzer bu tedavi demis. O yuzden sonradan rahatladim. Belki senden istemez canim. Istersede yapicak bisey yok yeterki gelsin kuzular.Tabi ki haberdar ederim canım reglimi bekliyorum şu an 23-24 gibi gelir ve inşallah bu ay başlarım tedaviye, sen benden önde gidiyorsun sen de yaz mutlaka bana referans olur senin yazdıkların. Eylül de başlarım diye bekliyorum ama sana önce doğum kontrol hapı vermiş acaba bana da mı verir diye düşünmeye başladım. Sen sordun mu neden doğum kontrol hapı kullanıcam diye?
Insallah hakkindan hayirlisi olsun canim.Merhaba herkese ben almanyada yaşiyorum 2 başarisiz tüp bebek geçmişim var malesef.. Eşimden dolayi normal yollardan cocuk sahibi olamiyoruz. Almanyada ilgi alaka olmadigi için 3. yü burada yaptirmak içimize sinmiyor hatta kadin doktoru (kendisiTürktür) dahi bana Türkiyeyi önerdi bir tanidiğimda doktor ÖmerÖzdemirin bu konularda işine çok hakim biri oldugunu anlatinca tabi yakinda bize TR yolu gözüktü nasil yapicam bilmiyorum 3-4 hafta iş yerime nasil bahanr uydururum onuda şimdilik bilmiyorum doktorla bugün tel. Konuşucam belki süre kisaltilabilir yani sadece yumurta tolama transfer icin gelsen umarim cözüm bulunur
Ben senin güzel haberlerini bekliyorum canim. Ne yaptın?Emyldrm canım inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. Bende heyecanla bekliyorum seni.
Canım bugün için tekrar test istemişlerdi. Akşam sekiz gibi belli olacak inşallah. İnşallah ikiye katlamıştır. Yoksa olumsuz düşünmek istemiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canım.Ben senin güzel haberlerini bekliyorum canim. Ne yaptın?
O zaman ben de kendimi hazırlayım bana da başlayabilir çok iyi oldu seni bulmam ilk iki tedavide kullanmadım çünkü, moralinin bozulmasın da haklısın insan kendini hazırlıyor gidiyorsun başlanmıyor bütün planlar çöp araştırarak iyi yapmışsın sen de benim gibisin ben de araştırmaya başlamıştım şimdiden Yaptığımız iyi birşey değil aslında bilmeden akışına bırakmak en güzeli ama ben yapamıyorum illaki araştıracam bilicem öğrwndiklerimle içim içimi yiycekBenim o zamanda moralim bozulmustu ben baslar diye umit etmistim dediki bir dahaki ay daha iyi olur. bu ilac biraz toparlar dedi. Birsey soramadim. Ama arastirdim bir cok kisiye tedavi basinda veriliyormus. kist varsa yok etsin diye. Bide kadin vucunu germek gibiymis. bir dr anlatmis. ok atmak icin yayi germeye benzer bu tedavi demis. O yuzden sonradan rahatladim. Belki senden istemez canim. Istersede yapicak bisey yok yeterki gelsin kuzular.
Inşallah canim iyi haberler veririmBuyuk ask gunu yani yarin. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Ne yapalim huy iste yazisiriz yine. sali gunu gidicem bakalim hayirlisi. Opuyorum kuzumO zaman ben de kendimi hazırlayım bana da başlayabilir çok iyi oldu seni bulmam ilk iki tedavide kullanmadım çünkü, moralinin bozulmasın da haklısın insan kendini hazırlıyor gidiyorsun başlanmıyor bütün planlar çöp araştırarak iyi yapmışsın sen de benim gibisin ben de araştırmaya başlamıştım şimdiden Yaptığımız iyi birşey değil aslında bilmeden akışına bırakmak en güzeli ama ben yapamıyorum illaki araştıracam bilicem öğrwndiklerimle içim içimi yiycek
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım, öptümNe yapalim huy iste yazisiriz yine. sali gunu gidicem bakalim hayirlisi. Opuyorum kuzum
İnşallah herşey yolunda gider canım. Güzel haberler alırsın.Bende yarın kalp atışı için gideceğim ALLAH IN izniyle duyariz bende çok korkuyorum gerçi hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Canım üzülme. Rabbimin bir bildiği vardır. Allahım İnşallah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür.Ben muayene oldum ve üzülerek söylüyorum kese görülmedi şimdi tekrar beta hcg yapıldı sonuç bekliyorum. Biyokimyasal gebelik olabilir yada %2 dış gebelik olabilirmiş haberler iyi değil malesef ilk denememdi değerler hep sınır da yükseldi. Ilk başından anlamıştım yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu kısmet böyleymiş
İnşallah herşey yolunda gider canım. Güzel haberler alırsın.
Inşallah canim sende hayirlisiyla güzel haberler alırsın Rabbim büyükİnşallah herşey yolunda gider canım. Güzel haberler alırsın.
Canim üzülme hayırlısı değilmiş Rabbim en kisa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallahBen muayene oldum ve üzülerek söylüyorum kese görülmedi şimdi tekrar beta hcg yapıldı sonuç bekliyorum. Biyokimyasal gebelik olabilir yada %2 dış gebelik olabilirmiş haberler iyi değil malesef ilk denememdi değerler hep sınır da yükseldi. Ilk başından anlamıştım yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu kısmet böyleymiş