• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Değerim 407'den 721'e çıkmış. Transferin 13.günü oldu. Doktor 3 gün sonra tekrar test yapıp ultrosona gelmemi söyledi. Dediğiniz gibi ikiz gebelikten teke düşmüş olabilir. Doktor daha iyi dedi,moralim biraz düzeldi.
canim benim değerlerimi okudun mu eski mesajlardan, çok düşük, kimyasal oldu. Senin çok iyi masallah hiç moralini bozma, riske atacak ağır işler yapma, dinlen, hep böyle güzel ilerlesin insallah. Sen de bize dua et, hamislerin duasi kabul olur :)

Kizlar ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim, ilaçları kestim, adet oldum ama betanin kanda sifirlanmasi gerekiyormuş, dün kan verdim 42 çıktı. Nasıl sifirlanacak bu? epey adette oldum, halen düşmemiş.

2 senedir doktorun kapısında aksamliyorum desem yeri var. Nisan ayından beri daha da sık. Temmuzda opu oldum ama rahim dinlendirme uygun gördü doktorum. Şimdi sabırla bu ayki adetimi bekliyorum. O kadar üzülmüştüm ki benle opu olan diğer doktorun hastalarina ben dondurmaları için imzaya gittiğimde transfere alındıklarını gördüğümde. Sonra öğrendim ki onların ki tutmamış. Dedim herseyde bir hayır var. Tabi ötekiler için de çoook üzülüyorum. Inşallah Rabbim kucaklarimizi doldurur.

İnşallah canim dua edin ne

Aminn inşallah dua edin bana cok yumurtalarim 2 tanecik zaten rabbim ol desin olsunlar oyle korkuyorum ve caresizimki allah yardimcimiz olsun

Allah ım senin de yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah bize de burdan güzel haberler verirsin

2 senedir doktorun kapısında aksamliyorum desem yeri var. Nisan ayından beri daha da sık. Temmuzda opu oldum ama rahim dinlendirme uygun gördü doktorum. Şimdi sabırla bu ayki adetimi bekliyorum. O kadar üzülmüştüm ki benle opu olan diğer doktorun hastalarina ben dondurmaları için imzaya gittiğimde transfere alındıklarını gördüğümde. Sonra öğrendim ki onların ki tutmamış. Dedim herseyde bir hayır var. Tabi ötekiler için de çoook üzülüyorum. Inşallah Rabbim kucaklarimizi doldurur.

canım ben ağlama krizine girmiştim transfer in iptal olduğunu duyunca ama sonra dedim ki her şeyde bir hayır vardır zaten vücudum kaldırmazdı o zaman transferi eminim çünkü çok halsizdim operasyondan sonra işte allah ımın bildiği bir şey var
vardır her şeyde bir hayır bakalım hayırlısı artık bizde kavuşuruz inşallah ptırcıklarımıza:dua::dua:

canim benim değerlerimi okudun mu eski mesajlardan, çok düşük, kimyasal oldu. Senin çok iyi masallah hiç moralini bozma, riske atacak ağır işler yapma, dinlen, hep böyle güzel ilerlesin insallah. Sen de bize dua et, hamislerin duasi kabul olur :)
Dua etmezmiyim,Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah.

Esimde problem yok zaten.beni kahreden de o benim yuzumden babalik duygusunu tadamiyor
Birinin bebegi oldugunu duyunca veya gorunce boynu bukuluyor ya ben mahfoluyorum.bize yavrularimizi nasip edecek inşallah allahim

Ya deme öle valla içimi acıttın.benimde eşimde sıkıntı yok benden dolayı oldunu düşünüyorum oyuzden ama tam tersi olsaydı eşinde sıkıntı olsaydı.sen annelik duygusunu tadamasaydın eşinden dolayı.hayatta hersey bizler için.kimden dolayı olduğunun bi önemi yok.önemli olan sonuca ulaşmak.ondanmış sendenmiş die çaresini bulamayacağımız şeylere üzülmek bence anca bizi amacımızdan uzaklaştırıyor.en önemli şey moral bence stresten uzak durmak.gerisi doktorlara kalmış zaten bizim yapmamız gereken stres yaşamamak.Allah ol deyince olmayacak şey yok inanmamız ve istememiz lazım.burada sizlerle yazışmak bile bana öle moral oluyorki.mesela bayramda transferlerinin olumsuz oldugunu düşünen arkadaslarımız bi iki gun once olumlu haberler aldılar okadar sevindim ki sanki banada umut oldular.hiç yılmadan denicez Allahım da inşallah hepimize hayırlısıyla nasip eder

ikinci tutunmazsa öyle çokçok kanaman olmaz arkadaşım korkma.sonuçta düşük sonrası kanamayla embriyodan ziyade kanamanın miktarını arttıran bozulan rahim iç tabakasının dökülerek dışarı atılması durumu oluyor.yani senin devam eden sağlıklı bir kese var sonuçta rahim tabakası bozulmaayacak.öbür kese de kendiliğinden kaybolur gider zaten ultrasonda gözükmeyen çok küçük bişeyden bahsediyoruz.enfazla ufak kanama olanları oluşturur diğer kesenin etrafında.korkma sakın,.
Aynen dediğin gibi oluyor benim İkizin biri 6. Haftada düştü. Ufak bir kanama oldu. Ultrasonda küçülmüş görünüyor. Rahim onu eritiyor

İnşallah canim dua edin ne

Aminn inşallah dua edin bana cok yumurtalarim 2 tanecik zaten rabbim ol desin olsunlar oyle korkuyorum ve caresizimki allah yardimcimiz olsun
Ümitsizliğe kapılma benim sadece 1 yumurtam gelişti çok üzüldüm ağladım gelişcekmi döllencekmi tutuncakmı diye Rabbimin ol deyipte oldurmadığı şey yok benim bitanecik yumurtam bütün aşamaları başarıyla geçti çok şükür tutundu İnşaAllah devam eder Allahın izni ile

stres yapma bol bol dua et herşey Güzel olucak İnşaAllah

Ümitsizliğe kapılma benim sadece 1 yumurtam gelişti çok üzüldüm ağladım gelişcekmi döllencekmi tutuncakmı diye Rabbimin ol deyipte oldurmadığı şey yok benim bitanecik yumurtam bütün aşamaları başarıyla geçti çok şükür tutundu İnşaAllah devam eder Allahın izni ile

stres yapma bol bol dua et herşey Güzel olucak İnşaAllah
Masallah allah kucagina almayi nasip etsin darisi bnim basima inşallah

Ya deme öle valla içimi acıttın.benimde eşimde sıkıntı yok benden dolayı oldunu düşünüyorum oyuzden ama tam tersi olsaydı eşinde sıkıntı olsaydı.sen annelik duygusunu tadamasaydın eşinden dolayı.hayatta hersey bizler için.kimden dolayı olduğunun bi önemi yok.önemli olan sonuca ulaşmak.ondanmış sendenmiş die çaresini bulamayacağımız şeylere üzülmek bence anca bizi amacımızdan uzaklaştırıyor.en önemli şey moral bence stresten uzak durmak.gerisi doktorlara kalmış zaten bizim yapmamız gereken stres yaşamamak.Allah ol deyince olmayacak şey yok inanmamız ve istememiz lazım.burada sizlerle yazışmak bile bana öle moral oluyorki.mesela bayramda transferlerinin olumsuz oldugunu düşünen arkadaslarımız bi iki gun once olumlu haberler aldılar okadar sevindim ki sanki banada umut oldular.hiç yılmadan denicez Allahım da inşallah hepimize hayırlısıyla nasip eder
Allah razi olsun evlatlarimi koydular inşallah son olacak dualarimiz kabul olacak yuzumuz gulecek Allahin izniyle

Duam25 Allah sabrını artırsın bende senin gibiyim.transfer iptali mahvediyor insanı.insallah yeni adetle bende transfere hazırlanacağını.dondurulmuslarin şansı daha yüksek oluyormuş hem.

Back