Zamanla geçiyor takip etmek gerek devamlı.cok geçmiş olsun bu arada eminim çok büyük hayal kırıklığı yaşamışindir.ben çok zor atlatmistimKizlar ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim, ilaçları kestim, adet oldum ama betanin kanda sifirlanmasi gerekiyormuş, dün kan verdim 42 çıktı. Nasıl sifirlanacak bu? epey adette oldum, halen düşmemiş.
ne yapayim canim, her insanin bir derdi olurmuş, bizim derdimiz de bu oldu deyip sakinleşiyorum, çok şükür başka derdim yok. Bu ilk denemem di, inşallah bir gün ben de bebeğime kavuşacağım. Sizin tedavi ne durumda, şu an nasilsin, atlattin mi?Zamanla geçiyor takip etmek gerek devamlı.cok geçmiş olsun bu arada eminim çok büyük hayal kırıklığı yaşamışindir.ben çok zor atlatmistim
bir önceki mesajda yazmişsin yeni gördüm, inşallah herşey çok güzel geçer, rahim dinlenince olumlu sonuç ihtimali artiyormuş, şans seninle olsunDuam25 Allah sabrını artırsın bende senin gibiyim.transfer iptali mahvediyor insanı.insallah yeni adetle bende transfere hazırlanacağını.dondurulmuslarin şansı daha yüksek oluyormuş hem.
Allah razi olsun banada isteyen herkesede allah nasip etsin
Test tarihi için 19 eylül çok geç değil mi sanki? Neden okadar uzak bir tarihe vermişler ki?? Adet ağrısı gibi ağrıların olması gayet normal arkadaşım,hiç endişelenme,ben o ağrılar yüzünden nasıl olsa adet olacağımı sanıp transferden sonra 8.gğnde test yapıp pozitif sonuç almıştımArkadaşlar merhaba ara ara sizleri takip ediyorum pozitif alanları tebrik ediyorum negatif alanlar lütfen pes etmesinler rabbim büyük
Benim transferim 4 eylül de oldu bugün 6. Günüm ikinci günden itibaren kasık ağrılarım oldu ara ara da bel ağrısı bugün gün boyu bel ağrım var aynı adet ağrısı gibi
Pozitif alan arkadaşlarım sizlerin nasıldı çok Merak ediyorum test günüm 19 eylül daha çok var.
Ayyy hadi inşallah canım bel ağrısı çok var çünkü bu 3. DenememTest tarihi için 19 eylül çok geç değil mi sanki? Neden okadar uzak bir tarihe vermişler ki?? Adet ağrısı gibi ağrıların olması gayet normal arkadaşım,hiç endişelenme,ben o ağrılar yüzünden nasıl olsa adet olacağımı sanıp transferden sonra 8.gğnde test yapıp pozitif sonuç almıştımkaçıncı gün embriyosuydu senin?
Benim de agrilarim cok olmustu canim..hatta ben 7.gun kan verdim 7.95 cikmisti...9.gun 39.45 10.gun 77 cikti....insallah senin de bebegin sana tutunurArkadaşlar merhaba ara ara sizleri takip ediyorum pozitif alanları tebrik ediyorum negatif alanlar lütfen pes etmesinler rabbim büyük
Benim transferim 4 eylül de oldu bugün 6. Günüm ikinci günden itibaren kasık ağrılarım oldu ara ara da bel ağrısı bugün gün boyu bel ağrım var aynı adet ağrısı gibi
Pozitif alan arkadaşlarım sizlerin nasıldı çok Merak ediyorum test günüm 19 eylül daha çok var.
Amin canım Sen de inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınAyyy hadi inşallah canım bel ağrısı çok var çünkü bu 3. Denemem
Evet test tarihi çok geç dondurulmuş olduğu için net değer almak için geç verdik dediler ama dayanamazsam bir kaç gün önce yaparım sanırım
Seninde bebeğim hayırlı olsun kucağına sağlıcakla almak nasip olsun canım
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını alırız inşallah :)Allah razi olsun evlatlarimi koydular inşallah son olacak dualarimiz kabul olacak yuzumuz gulecek Allahin izniyle
İnşallah canım amin inşallahBen 7.gun yaptirmistm 7.95ti...9.gun
Benim de agrilarim cok olmustu canim..hatta ben 7.gun kan verdim 7.95 cikmisti...9.gun 39.45 10.gun 77 cikti....insallah senin de bebegin sana tutunur
Ayy canım benim çok güzel artıyor bak kötü düşünmeyelim iyi olsun inşaallahKızlar test yaptırdım ben.
06.09.2017 de 29.3
08.09.2017 106.8
10.09.2017 yani bugün 307 çıktı.
Sizce bundan sonra düşer mi. Kimyasal olabilir mi? Hep bir endişe var.
Gerçekten sonuçlar iyi mi canım ya. Sanki burada okuduğum sonuçlar daha yüksek oluyordu. Gerçi benimde artış oranları iyi görünüyor ama.Ayy canım benim çok güzel artıyor bak kötü düşünmeyelim iyi olsun inşaallah
Sana boşyere ümit vermek istemm canım ama katlamış değerin dengesiz artmamış yani .Ben inanıyorm bebeğin sennle.Biraz sabGerçekten sonuçlar iyi mi canım ya. Sanki burada okuduğum sonuçlar daha yüksek oluyordu. Gerçi benimde artış oranları iyi görünüyor ama.
Biraz sabret sadece keseyide görrsün kalp atışını da.Ben inanıyorm .Gerçekten sonuçlar iyi mi canım ya. Sanki burada okuduğum sonuçlar daha yüksek oluyordu. Gerçi benimde artış oranları iyi görünüyor ama.
İnşallah canım inşallahBiraz sabret sadece keseyide görrsün kalp atışını da.Ben inanıyorm .
Kızlar test yaptırdım ben.
06.09.2017 de 29.3
08.09.2017 106.8
Canım inşallah dediğin gibi tutunmuştur. İnşallah Allah ol demiştir.Allah'ın işi belli olmaz. Kanamam var dediğin günü hatırlıyorum. Çok erken demiştim tutunma kanaması sanki demiştim.
Allah'ın izniyle kat kat artmış. Çok güzel. Bundan sonra bol bol dua Can'ım.
Değerlerin güzel artıyor canım çok şükürKızlar test yaptırdım ben.
06.09.2017 de 29.3
08.09.2017 106.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?