• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

cok sagol canim. dr.uma cok guveniyorum hatta sonucum (-ki olmayacak) kotu olursa yine ona giderim. Baskent uni hastahanesinde oluyorum. O kararti benim minik mercimegim hatta yaninda da var o daha minik :KK66: senin degerinde ikiye katlanmis coook sevindim gercekten masallah minike :)

ayy teyzesi nasil tatlisin sen sagol. Haksizlik ediyorum, minnetsizim bazen ama boyle sizinle konusunca, esimle konusunca kendime geliyorum noluyosun kendine gel diyorum. Sagolasin.

Yazdiklarinizi okurken bile gozlerimi doldurdunuz kizlar ben cok duygusalim bundan dolayi cok uclarda yasiyorum. Sevincimde cok fazla uzuntumde cok fazla olabiliyor... yanimda oldugunuz icin Allah sizden razi olsun. Cok zor gunler geciriyorum. Ama olumsuz umutsuz degilim hep daha gucluyum...
Bende bu topigi ilk geldigimde senin hissettiklerine okuyup cok aglamistim. Kendimi bulmustum cunki. O yuzden saglikli hayirli evlatlarin olmasini cani gonulden tum kalbimle diliyorum canim :dua::KK19:

Kızlar merhaba.
06.09.2017 de 29.3 olan değerim bugün 106.8 çıktı. Niye bilmiyorum Ama ben tam sevinemiyorum. Belkide adet görmüş olmak beni korkutuyor. Birden düşmeye başlayacakmış gibi geliyor. Htpimizin hakkında hayırlısı. Duslarınızda beni de unutmayın nolur.

Değerim 407'den 721'e çıkmış. Transferin 13.günü oldu. Doktor 3 gün sonra tekrar test yapıp ultrosona gelmemi söyledi. Dediğiniz gibi ikiz gebelikten teke düşmüş olabilir. Doktor daha iyi dedi,moralim biraz düzeldi.
Hayırlı olsun arkadaşım

Yaptırdım evet sonunda fırsat bulupta 207,68 çıktı sonucum.9.gün bugün :)
:spor: Bayağı koyu çıkmıştı zaten. Hadi hayırlı olsun tekrar. Allah kat kat artırsın.
Can'ım ya sen bilirsin bişey sormak istiyorum.
Salı günü randevum var benim doktorumla. İlk kontrol olacak. Benim hesaplarıma göre iki kat artarsa değerim 7000 7500 gibi bişey olacak. Çarşamba 5 saat erken yaptırmıştım 842 çıkmıştı.
Kese için vajinal mi bakarlar? Kasıktan görünür mü?

:spor: Bayağı koyu çıkmıştı zaten. Hadi hayırlı olsun tekrar. Allah kat kat artırsın.
Can'ım ya sen bilirsin bişey sormak istiyorum.
Salı günü randevum var benim doktorumla. İlk kontrol olacak. Benim hesaplarıma göre iki kat artarsa değerim 7000 7500 gibi bişey olacak. Çarşamba 5 saat erken yaptırmıştım 842 çıkmıştı.
Kese için vajinal mi bakarlar? Kasıktan görünür mü?
Karında. Gözüküp gözükmeyeceği aslında birazda kilo ile alakalı.yani karın çevresi yağlanması fazla ise net görüntü almak biraz zor oluyor,ultrason dalgaları yağ dokusunda zor ilerliyor.yani vajinal baktır ya nolcak,kimi hekim bakmak istemiyormuş onu da ilk defa burda duydum. Probun girdiği yer neresi bebeğin olduğu yer neresi ordan oraya nasıl zarar gelsin ben anlamadım.yani mahremiyet açısından sıkıntı yaşamam diyorsan hatta özellikle vajinal baktır daha net ölçümler elde edilir.

Kızlar merhaba.
06.09.2017 de 29.3 olan değerim bugün 106.8 çıktı. Niye bilmiyorum Ama ben tam sevinemiyorum. Belkide adet görmüş olmak beni korkutuyor. Birden düşmeye başlayacakmış gibi geliyor. Htpimizin hakkında hayırlısı. Duslarınızda beni de unutmayın nolur.
Çok güzel artmış canım değerin.Bebeğim kaydı gidiyor derken bak tutunmuş sana .İyidüşün herşey iyi olsun inşaallah .Kalp atışını aldığın günleri de görürüz inşaallah.

Sendende istedilermi canim. Yaptirdinmi?

Bende antalyadasın die hatırladığımdan yazdım sana zaten.senin donmuş kaç embriyon var? 2 taneyse belki toplamını solemiştir.Biz tedaviye baslarken böle bi test var isterseniz yaptırabilirsiniz dedi doktor.ama yaptırın vs demedi sadece secenek olarak sundu.

Arkadaslar bende agustos ayinda basladim.tedavime 2.denemem olacak yarin transfer günü inşallah hakkimda hayirlisi olacak herkesten dua bekliyorum dua edin bolbol nolur
hayirli olsun canim sorununuz neydi 1.den sonra tedavi gordunuz mu?

hayirli olsun canim sorununuz neydi 1.den sonra tedavi gordunuz mu?
Allah razi olsun yumurta rezervim cok az amh cok düşük fsh yüksek ve rahmimin t seklinde oldugunu ogrendik 1.tedavide rahim kalinlasmiyordu gerci bundada nekadar kalinlasti bilemiyorum ameliyat oldum histereskopi 1 ay bekledim ve 2.denemeye basladim inşallah rabbim yuzumuze gülecek icim evlat hasretiyle yanıyor banada herkesede evlat sevgisini tattiracak inşallah

Allah razi olsun yumurta rezervim cok az amh cok düşük fsh yüksek ve rahmimin t seklinde oldugunu ogrendik 1.tedavide rahim kalinlasmiyordu gerci bundada nekadar kalinlasti bilemiyorum ameliyat oldum histereskopi 1 ay bekledim ve 2.denemeye basladim inşallah rabbim yuzumuze gülecek icim evlat hasretiyle yanıyor banada herkesede evlat sevgisini tattiracak inşallah
insallah canim hepimiz oyleyiz senin gibi. Esinde sknti var mi?

Karında. Gözüküp gözükmeyeceği aslında birazda kilo ile alakalı.yani karın çevresi yağlanması fazla ise net görüntü almak biraz zor oluyor,ultrason dalgaları yağ dokusunda zor ilerliyor.yani vajinal baktır ya nolcak,kimi hekim bakmak istemiyormuş onu da ilk defa burda duydum. Probun girdiği yer neresi bebeğin olduğu yer neresi ordan oraya nasıl zarar gelsin ben anlamadım.yani mahremiyet açısından sıkıntı yaşamam diyorsan hatta özellikle vajinal baktır daha net ölçümler elde edilir.
Yok Can'ım mahremiyet açısından değil. Zaten yıllardır tedavi ile uğraşıyoruz. Çok normal bişey oldu.sadece bugünlerde hassasım biraz. Tabi doktor nasıl isterse öyle yapıcam artık.

Arkadaslar bende agustos ayinda basladim.tedavime 2.denemem olacak yarin transfer günü inşallah hakkimda hayirlisi olacak herkesten dua bekliyorum dua edin bolbol nolur
herşey gönlünce olur İnşaAllah bu sefer kavuşursun bebeğine :emir_bebek:

Back