Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

transfer işlemi ekime kalan var mı ?
Benim ekimde olacak transferim kısmetse... 16 ağustosda opu yapıldı 1 tane embriyo 5. Güne ulaştı, doktorum havuz yapalım dedi perşembe günü tekrar başladım iğnelere yeniden opu yapılıp ekimde de transfer olacak inşallah

hadi inşallah canım benimde 14 ağustos 'ta toplama yapıldı bu ay da adet oldum gittim yasmin ile folic verdiler ekim de adet olduğumda gidip iğneye başlayacaklar ondan sonra da eğer sıkıntı olmazsa inşallah transfer olacak

Yani tuba açıksa nasıl geçiş sağlanamıyor.zaten ilaç geçişi olup olmamasıyla anlıyorlar açık olup olmadıgını.madem ilaç geçmedi nerden anladılar açık olduğunu.bence o raporda sıkıntı var yanlış yazılmış. Ya da sen eksik hatırlıyor olabilir misin belki? Yani şöyle olabilir mi?ilacı göndermişlerdir geçiş olmamıştır,böyle durumlarda birkere daha basınçla gönderiyorlar ilacı açılsın diye,2.ye gönderimde açılmıştır,sonuç olaraktan tubalar açık yazmışlardır mı acaba?????

sofiarya cankm dondurulmusum yok. Benden etkilenebilri mi esimin sperm sayisi Allah Allah ben ona enfeksiyon mu bulastimis oluyorum o zaman. Bilmiyorum ki daha once rahim icine tuplerime hic mudahale olmadi benim ilk kez hayatimda betahcgmi yuksek gordun oda tup bebek denememdi. Dr.a sorarim bakalim ne diyecek

Canım tüpün kapalı da olsa hidrosalpenks gelişmemişse ki hekimin şüphelenirdi ...,bu durum su anki tüp bebek denemeni olumsuz yönde etkilemez e esasen tüp bebek bu sebepten icat edilmiş tüpün işlevini yapamadığı durumlar için..

Hadi bakalım senin 2 embriyo ise %10 daha şanslısın bizden

Beth18 hidrosalpenkste bir de benim şöyle bir durum olmuştu:su gibi akıntı yani özellikle yumurtlama döneminde o salgılamanın pik yaptığı Aralıkta öyle bir akıntım oluyorsu ki bildiğin su,bazen banyoya girmek için soyunduğumda çok afedersiniz bacağından süzülerek bileğime akardı eğilip kalktıgımda,benim tabi ozmaanlar haberim YÖK birşeyden Allah Allah ne çatladı be yumurtam derdim :) :) :) çok kısa bir süre sonra da hidrosalpenks olduğunu öğrendim akıntının sebebi de oymuş zaten.tüp kapalı olduğu için,tüpten geçip karın boşluğuna akması gereken sıvı,rahme geri dönüp vajinadan geri akıyormuş meğer elmaziye de böyle bir durum oldu mı bilmiyorum ama

Hemen telaş yapma hani bizim yaşadıklarımız seni etkilemesin doğuştan olabilir tüberküloz enfeksiyonu vs altta yatan birkaç başka sebep daha var ama herkezın durumu farklı tabii Kimin kime bulaştırdığı da önemli değil eşinde sana bulaştırmış olabilir ,bana benim eşim bulaştırdı mesela ....yani korunmasız cinsel ilişkide bu risk var.çok eşlilik önemli bir rol oynuyor..

canım bak raporda yazılanı yazıyorum
sağ tuba açıktır
sağ overe ilaç geçişi sağlanmıştır
sağdan peritona ilaç geçişi izlenmemiştir

Sen ona ya da o sana .bu sİzde var demiyorumda yani biz de mesela durum öyle olmuştu aynı şekilde @elmaziye de de benzer bir durum olmuş.

yazılanları okuyunca kafam karıştı canım

Tatlım iste ben o akıntı için hekime başvurmuştum su gibiii işte o sırada sen enfeksiyon geçiriyordum .. benim enfeksiyonumun akut döneminde o olay oldu ..birsürü antibiyotık vs çare etmedi..hidrosalpenks de akıntı o kadar güçlü olsaydı sosis görüntüsü oluşmazdı iki ucunda tıkalı oluşum .ve o kadar güçlü olmuyor sızma yapıyor sadece...bence o dönem enfeksiyon geçiriyormuşsun..

canım bak raporda yazılanı yazıyorum
sağ tuba açıktır
sağ overe ilaç geçişi sağlanmıştır
sağdan peritona ilaç geçişi izlenmemiştir
Sağ overe ilaç geçişi sağlanmış mıdır?overe niye ilaç geçsin ki över dediği yumurtalık.yumurtalıkta tüpten bağımsız yani inçe kan damarlarıyla birbirine bağlı ama ikisi arasında boşluk var,Periton dediği de karın boşluğu oraya niye sıvı geçemesin. Tuba dan geçen sıvının otomatikman peritona boşalması lazım o da ekranda dumanlı bir görüntü oluşturur . Acaba yani sadece tahmin sağ yumurtalık sağ tüpe yapışıkmı??? Ozaman tüpten sıvı geçer peritona değil sağ yumurtalığa boşalır. İlginç

yok canim bende hic oyle bisey olmadi bide donanimli bir hastahanede yaptirdim hatta yaptirdigin kisi yabanciydi

yok benim esim tek esli canim ( vallahi burada ne demek istedin anlamadim. Yani daha once olan evlilik falan mi demek istedin)

Yok o dönem akut bir durum olsaydı bir sürü vajinal sürüntü örneği aldırıp çeşitli enfeksiyonlara baktırmıştım klamidya bile baktırdım düşün hiçbirşey çıkmadı hpv falan hepsi negatifti.bakteriyel bir üreme de olmadı kültür de. Amaaaaanm bişeyler olmuş işte o dönem bizi kısırlaştıran valla bazen düşünüyorum sinirim bozuluyor eşime diyorum hijyenik sevişmesşni bile becerememişiZ diye :)

Hadi bakalım senin 2 embriyo ise %10 daha şanslısın bizden
Ama bazen tek embriyo transferi başarıyı arttırıyormuş her yıl birşey çıkıyor..klinik çalışmalar grup kıyaslamaları vs..tıp hızlı ilerliyor çok şükür..gecen tedavidede 2 tane transfer edildi ama tutmadı ..kaliteleri vs birsürü etken var ,ama bilemiyorum tabii yüzdem biraz artmiş olabilir

Yok yok belki konuları burada konuşmamak lazım iste laf lafı acıyor..senin için rahat olsun..istersen hekimine danış ama strese gerek yok.

dr bakmıştı canım tüp bebek yapacak dr bir sıkıntı yok dedi sol açıkmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…