- 12 Haziran 2016
- 515
- 593
- 53
- 38
Ah kuzum benim kelimeler yetersiz kaliyor bazen......insallah bu kotu gunler geride kalcakO gunleri gorecegime hic inanmiyorum canim.Psikolojim berbat.
Cocuk sahibi degil de hastalik sahibi olacagim.
Bugun esimin odada hungur hungur agladigini gordum,kendimi o kadar aciz ve eksik hissediyorum ki anlatmayla anlatabilecegim birsey degil.
Cok zoruma gidiyor.
Can'ım benim doktorum bazen embriyoların erken dönemde anne rahminde olması olumlu sonuç veriyor 5. Güne kadar laboratuvar ortamında gelişse bile o süreçten sonra rahme adapte olamıyor o yüzden 3. Gün embriyosu transfer etmek gerekebiliyor demişti.Yani 5.gün 3.gün burda ikisiyle de gebe kalan bir sürü arkadaş var,olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor işte.inşallah bizimkilerde olacak olanlar arasındadır
Çokkkk iyi anlıyorum seni benim de çok zoruma gidiyor kısmette varsa olur çok yıpratmayın kendinizi.inş olurO gunleri gorecegime hic inanmiyorum canim.Psikolojim berbat.
Bugun esimin odada hungur hungur agladigini gordum,kendimi o kadar aciz ve eksik hissediyorum ki anlatmayla anlatabilecegim birsey degil.
Cok zoruma gidiyor.
Kizlar eslerinizin durumu nasil?
Benim esimde morfolojide bozukluk hizli hareket azligi ve sayi olarakta azlik var. Bu dertleri olanlar tedavi gorduler mi? Ben simdi esimi hic tedavi ettirmedigime pisman oldum gibi cunku dr.lar olur tup bebek yapin demislerdi ama tup bebek tutmadi
Benim miyom halen varlığını sürdürüyor bedenimde 2.5 cm. Gebeliğe engel olabilecek bir yerde olmadığı için müdahale edilmedi.Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin arkadaşım bayramınız mübarek olsun arkadaşım
sizin de miyon varmış Anladığım kadarıyla Benim de Eylül ayında Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavim başlıyorum
Miyon icin nasıl bir yol haritası çizildi transfer öncesi miyon alındıktan sonra ne kadar rahim dinlendirildi. Zahmet olmazsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İnşallah alla h ım isteyen herkesin yüzünü güldürsünÇokkkk iyi anlıyorum seni benim de çok zoruma gidiyor kısmette varsa olur çok yıpratmayın kendinizi.inş olur
Canım bak ne güzel normal yollardan da hamile kalabiliyorsun çok şükür ben 5 yıllık evliyim gebelik için hiç bir sıkıntı olmadığı halde normal yollardan hamile kalamadığıö gibi 2 kezde tüp bebek yaptırdım ve tutmadı bu 3. Denemem kısmetse bunda mutlu sonucu alırım inşallah sende hemen üzme kendini rabbim hepimizin sınavını ayrı tutuyor buda bizim sınavımızEşimde bi sıkıntı yok benimde rahimde bi sorunum yok sadece sağ yumurtalıkta 4.5 cm çikolata kistim var onun içinde sorun değil transfer olduktan sonra dedi doktorum. 4 embriyomuz var 5.gün iyi kalitede artık onlarla deniycez. Zaten normal yolla hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra ama 12. haftada kalbi durdu o günden beri uğraşıyoruz işte
Canım embriyo kalitesine takılma 1.kalite olup tutmayan var 2.kalite olup tutan var bunu bilemezsin kendini şartlandırma hayrlı haberler alırsın inşaallah.Gunaydin kızlar.
Pozitif sonuc alanlar embriyolariniz kalitesi kacti, hatırlıyor musunuz? 2.kalite tutar mi
Canım embriyo kalitesine takılma 1.kalite olup tutmayan var 2.kalite olup tutan var bunu bilemezsin kendini şartlandırma hayrlı haberler alırsın inşaallah.
Ben opu dan sonra ikinci reglimde gittim. Jel adetimin 16.günü baslayacagim. 20sinde transfer . 3.günü de gittigimde rahimde kist miyom var mi diye bakip estrofem baslattilarKızlar günaydın opu sonrası ilk regl imi oldum. Geceden beri sancıdan duramıyorum. Normalden kat ve kat fazla agrı cektim üzerimden tır geçti sanki.. niye böyle oldu kibir ay dinlendirme vardı, aradım bayram ve pazar oldugu için salı günü gel dediler, 3. Gün yani jeller falan başlıcak. 3 . Gün geç olmuyormu, sizin nasıl olmuştu?
canim sorununuz neydi ??Ben opu dan sonra ikinci reglimde gittim. Jel adetimin 16.günü baslayacagim. 20sinde transfer . 3.günü de gittigimde rahimde kist miyom var mi diye bakip estrofem baslattilar
canim sorununuz neydi ??
Evet benimda sag tupum tikalikardelen384
hayir canimEşin herhangi bir ilac kullandı rmi
hayir canim
acikcasi dr lar bu degerlerle tup bebek olur dediler bizde onlara guvendik ama kimyasal gebeligim oldu. Bende bayramdan sonra dr.larin kapisini calacagim esim icinSayi ve hız, tüp bebek icin önemli olmasa da morfoloji etkili. Vaikoseli var ve ileri dereceyse ilaclar pek etki etmiyor. Bazıları varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla hamile kaliyor. Benim esimin degerleri iyi varikoseli olmasina ragmen. Denemem negatifle sonuclanirsa ameliyat olacak.
O gunleri gorecegime hic inanmiyorum canim.Psikolojim berbat.
Cok zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?