• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

O gunleri gorecegime hic inanmiyorum canim.Psikolojim berbat.
Cocuk sahibi degil de hastalik sahibi olacagim.
Bugun esimin odada hungur hungur agladigini gordum,kendimi o kadar aciz ve eksik hissediyorum ki anlatmayla anlatabilecegim birsey degil.
Cok zoruma gidiyor.
Ah kuzum benim kelimeler yetersiz kaliyor bazen......insallah bu kotu gunler geride kalcak

Yani 5.gün 3.gün burda ikisiyle de gebe kalan bir sürü arkadaş var,olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor işte.inşallah bizimkilerde olacak olanlar arasındadır :KK66:
Can'ım benim doktorum bazen embriyoların erken dönemde anne rahminde olması olumlu sonuç veriyor 5. Güne kadar laboratuvar ortamında gelişse bile o süreçten sonra rahme adapte olamıyor o yüzden 3. Gün embriyosu transfer etmek gerekebiliyor demişti.
Gerçekten de dediğin gibi her iki türlü kalan da çok. Bunun bilimsel bir netliği Yok bence. Benim geçen ay 5. Gün blast embriyo tutmadı. Bu ay 3. Gün embriyosu tuttu. Devam eder inşallah tabi.

Bugun esimin odada hungur hungur agladigini gordum,kendimi o kadar aciz ve eksik hissediyorum ki anlatmayla anlatabilecegim birsey degil.
Cok zoruma gidiyor.
Çokkkk iyi anlıyorum seni benim de çok zoruma gidiyor kısmette varsa olur çok yıpratmayın kendinizi.inş olur

Kizlar eslerinizin durumu nasil?
Benim esimde morfolojide bozukluk hizli hareket azligi ve sayi olarakta azlik var. Bu dertleri olanlar tedavi gorduler mi? Ben simdi esimi hic tedavi ettirmedigime pisman oldum gibi cunku dr.lar olur tup bebek yapin demislerdi ama tup bebek tutmadi

Canım benim eş kaynaklı, bu saydıkların bizde de var. Tedavisi minimum 6 ay. Benim eşim de tedavi olmadı hemen başladık ama doktor bilgi almaya gittiğimiz ilk gün Proxeed Plus isimli günde iki kez yemek öncesi alınan bir takviye verdi. Biraz pahalı ama çok etkili. Zaten bizim gibi durumlarda ICSI yapılıyor yani yumurtanın içine sperm mikroenjeksiyon ile konuluyor. İlk seferde tutacak diye bir kural yok sakın yanılma. Herşeye embriyo karar veriyor. sağlıklı değilse tutunmuyor.

Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin arkadaşım bayramınız mübarek olsun arkadaşım
sizin de miyon varmış Anladığım kadarıyla Benim de Eylül ayında Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavim başlıyorum
Miyon icin nasıl bir yol haritası çizildi transfer öncesi miyon alındıktan sonra ne kadar rahim dinlendirildi. Zahmet olmazsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Benim miyom halen varlığını sürdürüyor bedenimde 2.5 cm. Gebeliğe engel olabilecek bir yerde olmadığı için müdahale edilmedi.

Eşimde bi sıkıntı yok benimde rahimde bi sorunum yok sadece sağ yumurtalıkta 4.5 cm çikolata kistim var onun içinde sorun değil transfer olduktan sonra dedi doktorum. 4 embriyomuz var 5.gün iyi kalitede artık onlarla deniycez. Zaten normal yolla hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra ama 12. haftada kalbi durdu o günden beri uğraşıyoruz işte :KK43:
Canım bak ne güzel normal yollardan da hamile kalabiliyorsun çok şükür ben 5 yıllık evliyim gebelik için hiç bir sıkıntı olmadığı halde normal yollardan hamile kalamadığıö gibi 2 kezde tüp bebek yaptırdım ve tutmadı bu 3. Denemem kısmetse bunda mutlu sonucu alırım inşallah sende hemen üzme kendini rabbim hepimizin sınavını ayrı tutuyor buda bizim sınavımız

Gunaydin kızlar.
Pozitif sonuc alanlar embriyolariniz kalitesi kacti, hatırlıyor musunuz? 2.kalite tutar mi :110::110:

Kızlar günaydın opu sonrası ilk regl imi oldum. Geceden beri sancıdan duramıyorum. Normalden kat ve kat fazla agrı cektim üzerimden tır geçti sanki.. niye böyle oldu ki :KK51:bir ay dinlendirme vardı, aradım bayram ve pazar oldugu için salı günü gel dediler, 3. Gün yani jeller falan başlıcak. 3 . Gün geç olmuyormu, sizin nasıl olmuştu?

Kızlar günaydın opu sonrası ilk regl imi oldum. Geceden beri sancıdan duramıyorum. Normalden kat ve kat fazla agrı cektim üzerimden tır geçti sanki.. niye böyle oldu ki :KK51:bir ay dinlendirme vardı, aradım bayram ve pazar oldugu için salı günü gel dediler, 3. Gün yani jeller falan başlıcak. 3 . Gün geç olmuyormu, sizin nasıl olmuştu?
Ben opu dan sonra ikinci reglimde gittim. Jel adetimin 16.günü baslayacagim. 20sinde transfer . 3.günü de gittigimde rahimde kist miyom var mi diye bakip estrofem baslattilar

Sayi ve hız, tüp bebek icin önemli olmasa da morfoloji etkili. Vaikoseli var ve ileri dereceyse ilaclar pek etki etmiyor. Bazıları varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla hamile kaliyor. Benim esimin degerleri iyi varikoseli olmasina ragmen. Denemem negatifle sonuclanirsa ameliyat olacak.

Sayi ve hız, tüp bebek icin önemli olmasa da morfoloji etkili. Vaikoseli var ve ileri dereceyse ilaclar pek etki etmiyor. Bazıları varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla hamile kaliyor. Benim esimin degerleri iyi varikoseli olmasina ragmen. Denemem negatifle sonuclanirsa ameliyat olacak.
acikcasi dr lar bu degerlerle tup bebek olur dediler bizde onlara guvendik ama kimyasal gebeligim oldu. Bende bayramdan sonra dr.larin kapisini calacagim esim icin

Cok zoruma gidiyor.

Hele bide biz bu haldeyken abuksubuk konuşanlar yok mu? Ya valla şiddet yanlısı değilim ama tokatı patlatasım gelio.eşimin ailesine gittik bende kahve içiyorum yok kahve içmicekmişim onun yerine ben sana bişi söliyim onu iç dio.ben anladım tabi hiç yanına da gitmedim bu sefer uzaktan sölüyo yok kırmızı üzüm kurusuyla sarımsağı karıştıracakmışım vs vs.ya sanane ya.okadar sinirliyimki anlatamam benim derdim bana yetio zaten.ne bildin ki sıkıntı bende?ya sırf bu yuzden tüp bebek tedavisi oldumuzu falan kesinlikle söylemiyorum.zaten okadar sinirlendim ki sen torununa söle dedim.offf bıktım düşüncesiz insanlardan.yok evlenince 2 yıl korunmuştuk niye beklemişiz hemen deneseymişiz.offffffffffff valla bıktım hepsinden eşimde bişi sölemez zaten yakında oratdan ikiye çatlarsam bunlar yüzünden şaşırmayın

Back