• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bunu öğrenmek veni rahatlattı. Insallah sorunsuz bi şekilde gebeliğiniz devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu :nazar: peki kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman öğrendiniz sonucu?
3. Gün embriyosuydu. 9. Gün önce idrarda sonra kanda öğrendim Can'ım. Çok sağol. Darısı başınıza inş.

uzulme canim olacak insallah ben inaniuorum Allah bizimde yuzumuzu guldurecek

anladim yaslarimiz yakinmis. Bak ne guzel dondurulmusunda varmis

iste sebebi bizim mi yoksa esimizin mi nasil bunu bilcez dr.umla konusacagim bjnu bayramdan sonra.bende ayni seyden suphelendim biliyo musun kabizlik yani
İnşallah canım

Negatif sonuc alanlar ya da dis gebelik yasayanlar ya da kimyasal gebelik...
Bayram ama kime bayram...
Ne yerdeyim ne gokte
Hicbir yere sigamiyorum...
Baharda evlenen arkadasim suan hamile
Asla kiskanmiyorum insallah nur topu gibi evlatlatlari olsun herkesin tum isteyenlerin...
Ama zor iste olmayan bilemez anlayamaz
Annem ablam bile beni anlayamaz
En yakin dostum sirdasim bile anlayamaz ki oda hamile...
Allahim sigamiyorum hicbir yere
uyuyorum belki uyaninca gecer diye
Hala benimle bu yalnizlik kendimi kimsesiz gibi hissediyorum
Zormus gercekten...
Allah kimseye vermesin...
Canım seni çok iyi anlıyorum. Hayatımda yaşadığım en kötü bayram. Adı bayram. Bana bayram sabahından rezil oldu. Rabbim beterinden saklasın yine. Benimde benden küçük kuzenlerimin bebekleri var. Bir ay öncede kaynım evlendi. 26 yaşındalar. Şimdi bir aya hamile diye duyarsam tabi onlar için sevinirim ama dünyamda bir kez daha başıma yıkılır. Çok zor bu durum. Gerçekten çok zor.

Günaydın arkadaşlar benim tedavm bittiği halde sürekli okuyorum negatf alan arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyormki ben de kızımı tam 7 yılbekledim.Arabada seyahat ederken sürekli dönüp arka koltuğa bakardım bu koltuğa ne zaman oto koltuğu koyabileceğz diye işte vakti zamanı ne zaman ise o zaman geliyor sebeplere tutunup gerisini bırakıyoruz Rabbime her yeni gün yeni bir umut olsun inşaallah.

Ya üzülme lütfen.tabi demesi kolay yapması zor ama Allah büyük her gecenin bir sabahı vardır.buda bizim sınavımız.ben kendimi şöle yönlendirmeye çalışıorum ne dondurulmuş olması ne kalitesi önemli değil önemli olan Allahın kısmet etmiş olması.biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Ona bırakıcaz.bide olumsuz düşünmek anca bizim strese girmemize ve hormonal dengemizin bozulmasına sebep oluyor.baskada bişeye yaramıyor.herşeyde bi hayır vardır inşallah yakında güzel haberlere kavusursun.
Canım zaten üzülmekle elimizden bişey gelmiyor biliyorum. Demekki olmaması daha hayırlıymış. Böyle kabul edecem. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Günaydın arkadaşlar benim tedavm bittiği halde sürekli okuyorum negatf alan arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyormki ben de kızımı tam 7 yılbekledim.Arabada seyahat ederken sürekli dönüp arka koltuğa bakardım bu koltuğa ne zaman oto koltuğu koyabileceğz diye işte vakti zamanı ne zaman ise o zaman geliyor sebeplere tutunup gerisini bırakıyoruz Rabbime her yeni gün yeni bir umut olsun inşaallah.
Gözünn aydın canım. Allah sağlık versin inşalla

Amin canım herkesinkiyle beraber inşaallah kardeşim de 10 yıldır bekliyor sevincim böyle boğazıma düğümleniyor Rabbim en hayrlı zamanda isteyen herkesin yüzünü güldürür inşaallah.
Amin canım. Allah kardeşinin de yüzünü güldürsün inşallah

Bizde önce sevindik sonra yarım kaldı :KK42: İlk değerim de çok yüksek değildi ama 2 gün sonra düşmeye başladı dün çok üzüldük. Doktor pazartesiye kadar bekleyelim ilaçlarını kullan tekrar kan ver dedi ama benim hiç umudum yok. Ilk denemeydi hiç kötü düşünmemiştim ilk pozitif oluncada çok heveslendim ama kısmet değilmiş şimdi dondurulmuş embriyo deniycez ama ben çok korkuyorum ya yine aynı olursa. Her seferinde biraz daha umudumuz tükeniyor bu ay evlilik yıldönümümuzdü bize hediye olucaktı :KK61:

Emyldrm Emyldrm canim biz seninle mi konusmustuk degil mi bi gece?? Hayirlisi olsun canim elimizden gelen bir sey yok ama neden boyle oldu dr.unla git konus belki bi sknti vardir?

Bizde önce sevindik sonra yarım kaldı :KK42: İlk değerim de çok yüksek değildi ama 2 gün sonra düşmeye başladı dün çok üzüldük. Doktor pazartesiye kadar bekleyelim ilaçlarını kullan tekrar kan ver dedi ama benim hiç umudum yok. Ilk denemeydi hiç kötü düşünmemiştim ilk pozitif oluncada çok heveslendim ama kısmet değilmiş şimdi dondurulmuş embriyo deniycez ama ben çok korkuyorum ya yine aynı olursa. Her seferinde biraz daha umudumuz tükeniyor bu ay evlilik yıldönümümuzdü bize hediye olucaktı :KK61:

Güzelim yeniyıl hediyeniz olur inşallah. Bozma moralini, burada arka arkaya tedavi gören arkadaşlarımız da var. Bak hepimiz ne olursa olsun umudumuzu kaybetmiyoruz. Vakit geldiğinde sen de yavruna kavuşacaksın, dualarımız seninle

Canım geçmiş olsun ama bak hatırladığım kadarıyla dondurulmuşlarun vardı senin onlarla denersin,onların içinde mutlaka sana sımsıkı tutunacak kadar kaliteli olan embriyolar vardır,şansın tükenmiş değil.rahim içinde bir sıkıntı var mıydı senin,tutunmaya engel?

Eşimde bi sıkıntı yok benimde rahimde bi sorunum yok sadece sağ yumurtalıkta 4.5 cm çikolata kistim var onun içinde sorun değil transfer olduktan sonra dedi doktorum. 4 embriyomuz var 5.gün iyi kalitede artık onlarla deniycez. Zaten normal yolla hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra ama 12. haftada kalbi durdu o günden beri uğraşıyoruz işte :(

Can'ım ya yemin ederim içime bir şey oturdu. :(
Çok üzüldüm. İlk değerin de 8. Gündü sanki kötü değildi ki.
Ben bir kez yaptırdım sonra yaptırmadım bir daha. Test gününü beklicem. Kimbilir benim akıbetim ne olacak.
Ama çok kötü oldum şu an. Ne desem bilemedim. Nolur üzülme. İlk denemeymiş daha çok şansın var.

Can'ım ya yemin ederim içime bir şey oturdu. :KK43:
Çok üzüldüm. İlk değerin de 8. Gündü sanki kötü değildi ki.
Ben bir kez yaptırdım sonra yaptırmadım bir daha. Test gününü beklicem. Kimbilir benim akıbetim ne olacak.
Ama çok kötü oldum şu an. Ne desem bilemedim. Nolur üzülme. İlk denemeymiş daha çok şansın var.

Insallah bundan sonrası daha güzel olur üzülüp ağlamak da çözüm olmuyor malesef Rabbim inşallah ol deyince olacak. Hissetmiştim bu sefer yaklaşmıştım neyse bu da bi işarettir belki. Insallah senin değerin kat kat artar canım sen kötü düşünme sakın. Hepimiz için hayırlısı olsun bu zamana kadar hep hayırlı sağlıklı evlat istedim rabbimden vermiyorsa bir bildiği vardır elbet

Canım çok üzüldüm. İnşallah dondurulmuş embriyonla rabbim yüzünü güldürsün. İşleme başlamadan negatif olma. Yine Her zaman pozitif ol.

Canım çok üzüldüm. İnşallah dondurulmuş embriyonla rabbim yüzünü güldürsün. İşleme başlamadan negatif olma. Yine Her zaman pozitif ol.
Sağol canım inşallah. Hemen başlar mi başlamaz mı bilmiyorum doktorla konusucam ara versem mi vermesem mi onu da bilmiyorum. Acaba ne zaman adet olucam

Kizlar benim de sali gunu transferim oldu...3.tup bebek denememdi..3.gun embriyosu transfer ettiler...insallah Rabbim anne olmayi nasip eder bizlere
Hayırlı olsun canım bekleyenler kervanına hoş geldin sen de :) benim de Çarşamba oldu transferim ama Benim 5.gün embriyosuydu,yakın tarihlerde ardarda alacağız sonuçları burda birkaç arkadaşız.sen nerde yaptırdın,sorun neydi?

Hayırlı olsun canım bekleyenler kervanına hoş geldin sen de :) benim de Çarşamba oldu transferim ama Benim 5.gün embriyosuydu,yakın tarihlerde ardarda alacağız sonuçları burda birkaç arkadaşız.sen nerde yaptırdın,sorun neydi?
Senin de hayirlisi olsun canim...benim en son 2 tane kaldi yumurta..o yuzden doktor riske atamadi 5.gune ...ben ilk 2 sini edirnede yaptirmistim...bunu da elazig medical parkta yaptirdim orhan hocada...yumurta rezerv azligi var ben de.. 10 yumurta toplanmisti 6 si dollendi...3. Gune 2 tane gelebildi..Rabbim bunlara can verir insallah..7 yillik evliyim ..Senin sorunun neydi canim

Back