Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Benim de son sorunum senle tıpatıp aynı,ondan önce de hidrosalpenksten ameliyat oldum sol tüpümü aldılar.enson amh 0,9du,rezervinde az dedi doktor.benimde seninke yine tıpatıp aynı 10tane yumurtam toplandı :) 7si döllendi,4tanesi 3.güne geldi,doktorla embriyolog 5.günü de bekleyelim dediler,benimde aklım gitti ya hiç kalmazsa diye.tranafer günü 1 tane kaliteli yumurta vardı elimizde,2tane de geriden gelen.kaliteli olanı koydular,diğer ikisi içinde 6.günü beklicez dediler.6.gün aradıklarında 1tanesinin geliştiğini kaliteli olduğunu donduracaklarını söylediler,böyle bakalım bekliyoruz 9eylüle kan vericem sabredebilirsem tabiiii.senin 5.günü hiç bekleyemediler mi öncekilerde de?yaşın kaçtı burada ?

Kizlar eslerinizin durumu nasil?
Benim esimde morfolojide bozukluk hizli hareket azligi ve sayi olarakta azlik var. Bu dertleri olanlar tedavi gorduler mi? Ben simdi esimi hic tedavi ettirmedigime pisman oldum gibi cunku dr.lar olur tup bebek yapin demislerdi ama tup bebek tutmadi

Benim eşimde de sınırda değerler morfoloji bir yerde sıfır çıktı biyerde 2,ileri hareketli sayısı da az.ama bana da görüştüğüm iki doktorda bunun mikroenjeksiyonda hiçbir öneminin olmadığını söylediler,illa kaliteli morfolojisi düzgün spermler buluyoruz ve bize de Bi'tanecik yetiyor zaten dediler,düşündüm mantıklı geldi bana da

gercekten mi? Ama benim kimyasal oldu ya acaba ondan mi dedim. Benim dr.umda hatta yakin akrabimiz bir urologta tedaviye gerek yok demislerdi. Morfoloji bizim yok cikmadi hic

Yok canim daha oncekilerde de hic 5.gune gelmedi yumurtalar...hep 3.gun transfer oldu..dondurulmus hic kullanamadim her seferinde sil bastan tedaviye basladim...dinlenerek evde zaman geciriyorum...insallah bebisler hala bizimledirler

gercekten mi? Ama benim kimyasal oldu ya acaba ondan mi dedim. Benim dr.umda hatta yakin akrabimiz bir urologta tedaviye gerek yok demislerdi. Morfoloji bizim yok cikmadi hic
Yani spermi sağlam morfolojisi seçeneklerde zaten 5.güne pek gitmiyormuş embriyolar.bana embriyologun dediği morfolojisini düzgün görsek bile iç DNA sını görüp seçme şansımız Yok ama embriyo gelişiminde 3.gğnden sonra gelişim için ağırlıklı olarak sperm devreye giriyor,5.gğne gitmezse yumurtaların sperm kaynaklı gitmez demişti ama 5.gğne giden oldu onu koydular,senşn de 5.gün değil miydi?

Benim esimde hic sorun yokken 5.gune gidemedik diger denemelerimde de...ama onemli olan icimizde gelisip buyusun...

Yok canim daha oncekilerde de hic 5.gune gelmedi yumurtalar...hep 3.gun transfer oldu..dondurulmus hic kullanamadim her seferinde sil bastan tedaviye basladim...dinlenerek evde zaman geciriyorum...insallah bebisler hala bizimledirler
Yani 5.gün 3.gün burda ikisiyle de gebe kalan bir sürü arkadaş var,olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor işte.inşallah bizimkilerde olacak olanlar arasındadır

Benim esimde hic sorun yokken 5.gune gidemedik diger denemelerimde de...ama onemli olan icimizde gelisip buyusun...
Ama zaten senin hep 3.günde transfer yapmışlar galiba dimi?yani labarotuvar Ortamında 5.güne beklettikleri embriyo oldu mu?bir de bence tabi en önemlisi kaliteli yumurta,yumurta kaliteli ise 3,günden sonra sperm onu destekler ya da desteklemeZ, Benim mesela 10 yumurta toplanmış kala kala 4tane kalmış 3.güne.6 tanesi çöp olmuş,niye?çünkü kalitesiz ,29 yaşımda şu başıma gelenler :)

Bende bugun koskocaman bir SIFIR sonucu almis bulunmaktayim.
Onca emekler,onca hayaller,umitler esimin para biriktirmek icin gece gunduz calismasi hepsi yalan oldu..
Hicbirseye inancim kalmadi artik.
Belki dr hatasi belki rahimden kaynakli sebep neolursa olsun sonuc negatif.
Kalcamda,gobegimde morluklar kaldi geriye..Onlar elbet gececek ama icimdeki yangin nasil sonecek bilmiyorum.

Yok canim laboratuvar ortaminda da olmamisti 5.gun....benim yasimda 30 canim..

Cok uzuldum canim..Inan ne yazsam biliyorum icindeki uzuntunu..Rabbimin imtihani ..her zaman hayirlisini istiyoruz...demek ki su an daha zamani var gibi dusun canim..sakin isyan etme...

Yok canim laboratuvar ortaminda da olmamisti 5.gun....benim yasimda 30 canim..
Yani yaşında genç eşinde de problem yokmuş üstelik nasıl bir sıkıntı var ki 5.günü görmüyorlar ya da implantasyonda başarısız oluyorlar.genetik falan baktırmanızı önermediler mi?hiç çocuğun yok galiba dimi? Benim normal yolla olan 5,5 yaşında bir kızım var,3 sene önc sine kadar gayet doğurgandım da nasıl olduysa bu enfeksiyon hem eşimi hem beni bu duruma getirdi.

Yok canim hic cocugum...7 yildir evlat hasreti cekiyoruz...doktorlarin dedigi bi kere hamile kalsan gerisi gelir...4 asilama 3 tup bebek ...insallah Rabbim can kan verir transfer edilenlere...cok zor bi surec...genetik baktirmamizi da onermediler. Rabbim dualarimizin karsiligini versin

Canım çok üzüldüm ayni durumu yaşadım biliyorum çeken bilir benimde igne yerlerim bile halen agriyor. İçim acıyor bazen ama hayırlısı buymus demekten baska bisey gelmiyor elimden. Rabbim sabir versin inşallah hic kimsenin emegini boşa çıkarmasın.

İsyan etmeyin, varmış bir hayır, rabbim kötü olarak gösterse de vardır bir nedeni... üzülmeyin ve asla pes etmeyin.. maddi manevi alllah herkesin yardımcısı olsun..

Merhaba arkadaşlar.. bende ekim ayında tedaviye başlayacağım ama uzun bir süreç olacak benimiçin. Sorunum daha önce kist ameliyatı oldum şimdide sağ tarafımda 1 cm çikolata kist ve sağ tüpümde hidroselpanks var. Amh 1.40 ama doktor ulstrasonda bu değerden daha iyi olduğunu söyledi yumurtalıklarımın. Sol taraf temiz. Eşimde morfoloji ve ileri hareketlilikte sıkıntı var. Ben 26 eşim 28 yaşında. Memorialde tedaviye başlayacağım nasipse ekim reglimde. Bu süreçte bal tarçın çörekotu bol bol balık arı sütü eşim için keçiboynuzu özü incir ve omepa q10 kullanacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcımız olsun .. en önemli şey dua..

Cok uzuldum canim..Inan ne yazsam biliyorum icindeki uzuntunu..Rabbimin imtihani ..her zaman hayirlisini istiyoruz...demek ki su an daha zamani var gibi dusun canim..sakin isyan etme...

Kabullenemiyorum insanlar istemeden cocuk sahibi olurken bizim gibi isteyenlerin neden olmuyor,anlamiyorum.

Allah insani en cok istediģi seyle imtihan edermis...Bizler de evlatla imtihan ediliyoruz...insallah bi gun son bulcak canim..
O gunleri gorecegime hic inanmiyorum canim.Psikolojim berbat.
Cocuk sahibi degil de hastalik sahibi olacagim.
Bugun esimin odada hungur hungur agladigini gordum,kendimi o kadar aciz ve eksik hissediyorum ki anlatmayla anlatabilecegim birsey degil.
Cok zoruma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…