Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Geçmiş olsun canım. Bizim de sonuç senin durumla synı olacak. Ama ilacs devam et diyorlar diye davam ediyorum. Salı günü artık ilaçları bırak derler nasılsa. Rabbimin bir nildiği vardır. Hayırlısı buymuş demekki

Benimde 3.degerimi gorunce devam et dedi hatta bende sasirdim kes demesini beklerdim. 4. Degerimde kes dedi artik.
Ben kibrista yaptim canım burda degil. 3 tane dondurulmuşum var insallah yapacağım onu da 2 adet gecsin vücudun dinlensin dedi dr
cok sanslisin en azindan yumurta toplamaya kadarko sureci atlamis olacaksin ve dondurulmuslarin daha cok sansi var yaziyorlar her topikte.

Yaslariniz kac kizlar benim 30??

Malesef 8. Gün test sonucum 1,20 kızlar. Bu değerin artması beklenemez sanırım. Çok üzgünüm ama elinden gelen de bişey yok
Can'ım belli olmaz. Sen her ihtimale karşı dikkat et. Tutunma kanaması olup da henüz kana geçmemiş olabilir.

Öncelikle tedaviniz Hayırlı olsun bayramın mübarek olsun
Benimde miyonum var Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum Eyluk Adetim ile yumurtalar toplanacak
Sizin opu ile birlikte size miyon operasyonunda olmuş anladığım kadarıyla bu konuyu doktorumla görüşeceğim bir daha ortaya çıkmaz İnşallah ben üç kez aldırdım yeniledi miyon
bu konuyla ilgili olarak tam bir bilgi verilmedi bana benim anladığım ilk önce yumurta toplanacak bir sonraki ayda da miyon alınacak
kasım ayındaki transferiniz de çok çok güzel sonuçlar alırsınız İnşallah
Sizin yumurtalar ne zaman toplanmıştı rahimi ne kadar dinlendirildi

Son düzenleme:
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin arkadaşım bayramınız mübarek olsun arkadaşım
sizin de miyon varmış Anladığım kadarıyla Benim de Eylül ayında Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavim başlıyorum
Miyon icin nasıl bir yol haritası çizildi transfer öncesi miyon alındıktan sonra ne kadar rahim dinlendirildi. Zahmet olmazsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Benim 23 bu sefer en iyi sekilde hazirlanicam insallah

Benim yaşım 33. Doktorlar binde bir ihtimalde olsa devam et diyor. Yoksa biley olcağı yok. Keşke dondurulmuşum olsaydı. Bu kadar brlki üzülmezdim

Can'ım belli olmaz. Sen her ihtimale karşı dikkat et. Tutunma kanaması olup da henüz kana geçmemiş olabilir.
Canım keşke. Ama tutunma kanaması devamlı bir kanama mı ki. Evet yoğun değil sma devamlı bir kanama var. İlk gün olduğu için yoğun değil bence. değerim 1,20. Ama inşallah dediğin gibi olur.

Canım benim miyom rahmin dışına doğru büyüdüğü için miyomu almadan tedaviye başladılar şuan miyom 4 .5 cm rahmin dışına doğru büyümeye devam ediyor

Benim 29 canım ama bu 3. Denemem olacak

Canım benim miyom rahmin dışına doğru büyüdüğü için miyomu almadan tedaviye başladılar şuan miyom 4 .5 cm rahmin dışına doğru büyümeye devam ediyor
Anladım benim rahim içi ve gebeliğe engel maalesef rabbim Sağlıkla kucağına al insallah melegini

oo baya gencmissin canim masallah hemen baslamissin insallah Allah gonlune gore versin

En iyi sekilde derken mesela nasil ne yapacaksin?
Mecburen başladık canim çünkü baska alternatifimiz yoktu eşimden dolayi. Bide ne kadar genc okadar iyi oluyor şansın... ben iyi bi kadin doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum ari sutu bal propolis bol protein beslenme felan bunlara dikkat edecegim en iyi sekilde rahim hazirlansin ki bidaha üzülmeyeyim ha transfer zamani ben kabiz oldum o da etkilemiş olabilir. Bakicaz inşallah onumde 3 ayım var ❤

Benim de 3. Gün donduruldu embriyolarım. Hiç sormadım neden diye.
Geçen ay 5. Gün transfer edildi tutmadı.
Bu ay 3. Gün embriyosu tuttu.
Yani hiç belli olmaz Can'ım. Sıkma canını.
Yaaa çok sevindim, bu beni çok endişelendiriyordu. Gözünüz aydın bu arada, saglıkla kucagınıza alın inşallah

3 tane canım ..

Benim yaşım 33. Doktorlar binde bir ihtimalde olsa devam et diyor. Yoksa biley olcağı yok. Keşke dondurulmuşum olsaydı. Bu kadar brlki üzülmezdim
uzulme canim olacak insallah ben inaniuorum Allah bizimde yuzumuzu guldurecek

Benim 29 canım ama bu 3. Denemem olacak
anladim yaslarimiz yakinmis. Bak ne guzel dondurulmusunda varmis

iste sebebi bizim mi yoksa esimizin mi nasil bunu bilcez dr.umla konusacagim bjnu bayramdan sonra.bende ayni seyden suphelendim biliyo musun kabizlik yani

Ya ben de transfer gününden sonra hep kabızdım. Bugün 6. günüm ve çok korkuyorum hâlâ geçmedi acaba transferden sonra kabız olup da pozitif sonuç alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…