• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Adet gününle çok ta bir alakası YÖK aslında,ben ameliyatı olduğumun ertesi günü adet olmuştum mesela.ameliyatta da korkulacak hiçbşrley yok,Benim arkadaşım yaptı ameliyatını Şişli Etfal de oldum,Bi gece yattım ne ağrım vardı ne sızım,1 saat sürmüş bayılmam ayılmam kısa sürüyor yanii.benimde kendim gidip çektirdiğim hsg de çıkmıştı,sonra ultrasonda da gördük zaten sol tüpüm sosis gibi boğum boğum olmuştu.zaten çok akıntımda vardı su gibi ıslanırdı çamaşırım anlamazdım neoldugunu,hep bundanmış,direk tüp bebeği de etkiliyor zaten implantasyonjnu ol da kurtul hiç sıkıntı olmayacak dişini çektirmek gibi şipşak :)
Ayy içimi rahatlattın canım ben daha önce kist ameliyatı olmuştum oda laparoskobi ile olmuştu ay onda çok zorlanmıştım ameyatım 8 saat sürdü bi hafta yatakdan kalkamadım çok ağrım sancım olmuştu yine onun gibi olur diye çok korkuyordum

Ayy içimi rahatlattın canım ben daha önce kist ameliyatı olmuştum oda laparoskobi ile olmuştu ay onda çok zorlanmıştım ameyatım 8 saat sürdü bi hafta yatakdan kalkamadım çok ağrım sancım olmuştu yine onun gibi olur diye çok korkuyordum
8 saat miiiiii???? Hey maşallaah nasıl kistmiş o yahu ?? Yok canım hiç korkma bir sıkıntı olmadan atlatacaksın inşallah , transferin ne zaman olacak?

Kizlar yumurtam 3. Gun donduruldu, sordugumda guzel gelisti yeterli gördük donduruyoruz dediler. Guzel gelisti ise 5.gune kadar beklemek daha mantıklı değilmi? Sebebini bilen varmi:KK35:

Kızlar demin aradılar 6 taneden 3 embriyomuz dondurulacakmış.bunlardan 2 si dün iyiydi 3. De bugun atak yapmış.size bişey sorucam embriyoya genetik test yaptıran var mı? Bize sordular bugun fiyatıda var baya.3 u nede yaptıramayız.bende transferi planlanana yapılsın dedim.genetik test hakkında bilgisi olan var mı?
39 43 yas gibi ileri yasa, erken menepoza girmek uzere olanlara, tabi ki bir kac kez tup bebek deneyenlere de pgt isteniyor.sağlıklı embriyonun bulunması için.bende bu foruma yazdım.1 tane genetikten gelmiş 5. Gün embriyosuyla hamileyim su an 17 agustosta transferim olmustu.su an pozitif almıs 35 yasinda bir arkadasim daha var aynı sekilde yani pozitif haberi daha cok aliniyor genetikle.bence yaşıniz genć ama sorduklarina göre yaptırmanızda fayda var.zararıniz olmaz bence. o sağlıklı embriyo ile hamile kalma ihtimali % 70 75.insanlar 2 veya 3. Denemede hamile kalıyor hep o sağlıklı embriyo bulunamadığından.labaratuvarda embriyo 1. Kalite görünuyor ama içini pgt.ye göndermeden bilemiyorlar ve dr.larda deniyorlar sadece.sizin o gelecek olanda sağlıklidır inş. Pozitif haberini alalım inß.

Son düzenleme:
Kizlar yumurtam 3. Gun donduruldu, sordugumda guzel gelisti yeterli gördük donduruyoruz dediler. Guzel gelisti ise 5.gune kadar beklemek daha mantıklı değilmi? Sebebini bilen varmi:KK35:
Benim de 3. Gün donduruldu embriyolarım. Hiç sormadım neden diye.
Geçen ay 5. Gün transfer edildi tutmadı.
Bu ay 3. Gün embriyosu tuttu.
Yani hiç belli olmaz Can'ım. Sıkma canını.

Eğer 3.güne gelen kaliteli yumurta 4-5 taneden az ise 5.gün için riske atmıyorlar,netice de labarotuvat ortamında 5.gğnü göremeyen ama anne karnında çokta güzel gelişecek olan bir embriyo olabilir.senin kaç tane idi yumurtan ?

Hayatımda uyandığım en kötü bayram sabahı. Herşey bitmiş. Regli olmuşum. Umutların tükendiği an.

8 saat miiiiii???? Hey maşallaah nasıl kistmiş o yahu ?? Yok canım hiç korkma bir sıkıntı olmadan atlatacaksın inşallah , transferin ne zaman olacak?
Kistim 25 cm di canım ameliyatta kapalı olunca çok uzun sürdü transferim büyük ihtimal ekim sonu gibi olacak

Kistim 25 cm di canım ameliyatta kapalı olunca çok uzun sürdü transferim büyük ihtimal ekim sonu gibi olacak
Oyyy baya büyükmüş hatta çok büyükmüş nerdeyse 20 haftalık bebek kadar. İnşallahh transferinden de olumlu sonuç alırsın tek seferde de çünkü bu ameliyatlar bile insanı çok yıpratıyor :(

Bende bu bayram ilk defa huzrlu gecer bebegimle diyordum ama olmadı kısmet değilmiş üzülme canim dondurulmuşun var mı peki ?:KK42:
Malesef canım ya dondurulmuş yokdu. Silbaştan yapmak lazım. Onun içinde maddi anlamda toparlanmak lazım.
Biley sorcam canım. Sen regli gördükten sonra ilaçlara devam etmişmiydin. Doktorum test gününe kadar bırakma devam et dedi bana. Bazen pozitif çıkabiliyormuş. Sanki bazen olan şey gelip beni bulur

Canım senin transferin Yen'i olmamış mıydı?nasıl adet oldun anlamadım,emin misin adet olduğuna ç??
Geçen cuma transferim oldu. Yani çok dolu dolu gelmiyor ama sürekli bir akıntı var. Adet değilse ne olabilirki. Doktor ilaçlara salı test gününe kafar devam et dedi. Ama sonuç değişmez bence

Doktor test için erken dedi ama Sizce gidip kan versem mi. Bugün 8. Gün. Ya tabi biliyorum negatif çıkacak ama. Ne yapsam sizce

Doktor test için erken dedi ama Sizce gidip kan versem mi. Bugün 8. Gün. Ya tabi biliyorum negatif çıkacak ama. Ne yapsam sizce
5. Gün embriyosu ise çıkar burdaki yazılanlardan bir istatistik hesabı yaparsak 8.gün pozitifi görmen lazım,doktorun test gününe ne zaman dedi ki kaçıncı gün?

Canım benim 3. Gün embriyosu test tarihi 5 eylül. Ben yine de yaptıratım o zaman. Sonuç belli ama

Canım benim 3. Gün embriyosu test tarihi 5 eylül. Ben yine de yaptıratım o zaman. Sonuç belli ama
3.gün embriyosu ise erken ama çıkmaz ki? Yani çıkadabilir ama çıkmama ihtimali daha yüksek. Çok üzüntülü hişsediyorsan yaptır ama negatif çıkarsa da erken olduğunu unutma. İlaç olarak ne kullanıyorsun,kanamadan sonra doktorun arttırdı mı ilaçlarını? Yani taze kanamanın tek açıklaması var o da rahim iç tabakasının bozulup dökülmeye başlaması,bunun önüne geçmek içinde progesteron hormonunu arttırmak lazım

Canım jel ve folik asit kullanıyordum. Onlara devam et dedi. İlaç falan artırmadı. Ben ni test yaptırayım. Zaten üzülceğim kadar üzüldüm. Sonuç daha fazla üzmez heralde.

Canım jel ve folik asit kullanıyordum. Onlara devam et dedi. İlaç falan artırmadı. Ben ni test yaptırayım. Zaten üzülceğim kadar üzüldüm. Sonuç daha fazla üzmez heralde.
Tamam yaptır bakalım, bize de yaz mutlaka bu işler hiç belli olmaz

Back