Aaa gerçekten mi ? Hayırlısı olmuş ozaman,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum aralık ayında sol tüpüm alındı.Canım hidrosalpsk varmış o yüzden
Yani şu aşamada normal olmadığı kesin. Ama sonradan tutunabilir ve sağlıklı devam edebilir.
Allah hayırlı sonuçlandırsın hamileliği. Polikistik olan bütün bayanlara grifor gulukofen gibi ilaçlar verilir. İnsilün direnci sağlasın diye. Sizin gibi örnekler çok fazla. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Ayrıca burası bayanlara özgü bir platform. Eşiniz paylaşımda bulunursa çok daha iyi olur. Bilginize.
Kızlar demin aradılar 6 taneden 3 embriyomuz dondurulacakmış.bunlardan 2 si dün iyiydi 3. De bugun atak yapmış.size bişey sorucam embriyoya genetik test yaptıran var mı? Bize sordular bugun fiyatıda var baya.3 u nede yaptıramayız.bende transferi planlanana yapılsın dedim.genetik test hakkında bilgisi olan var mı?
2 yazan grade'i b yazan içhücre c yazanda dış hücre kalitesi. Senin kaçıncı gün embriyosu ki bunlar neden 2, mesela 5gün kaliteli embriyo 5AA olarak geçiyorYa kızlar bide embriyo skorlaması 2bc yazıyor bu ne demek bilen var mı?
2 yazan grade'i b yazan içhücre c yazanda dış hücre kalitesi. Senin kaçıncı gün embriyosu ki bunlar neden 2, mesela 5gün kaliteli embriyo 5AA olarak geçiyor
Kız senin de bilmediğin Yok maşallah :)2 yazan grade'i b yazan içhücre c yazanda dış hücre kalitesi. Senin kaçıncı gün embriyosu ki bunlar neden 2, mesela 5gün kaliteli embriyo 5AA olarak geçiyor
Hemşireyim canımıniçi ben,çok okurum hep tıbbi makaleler okuduğumu da anlayabildiğim için terimsel olarak azbuçuj fikrim var hep bu konularda :) bi de 3 senedir bebek olmayınca maşallah infertilite üzerine Master yapaccam yakında :)Kız senin de bilmediğin Yok maşallah :)
aynen bende oyle oku oku beynjm yandı artık infertilite tüp bebek embriyo felan :) bazen doktora soyleyince bile şaşırıyorHemşireyim canımıniçi ben,çok okurum hep tıbbi makaleler okuduğumu da anlayabildiğim için terimsel olarak azbuçuj fikrim var hep bu konularda :) bi de 3 senedir bebek olmayınca maşallah infertilite üzerine Master yapaccam yakında :)
Canım zaten başındaki birler ikiler beşler gününü göstermiyor. Onlar 5.gündeki embriyonun grade leri yani kendi içinde sınıflandırmaları,senin 2 yazdığı da şu ki balastokist aşamasına Yen'i geçmiş bir embriyo bunun mesele 5AA olanı dediğimde artık hücreler dış kabuğu kırarak dışarıya doğru tomurcuklanmaya başlıyorlar biraz karışık ama embriyolarında sıkıntı YÖK yanii okadar ayrıntıyı kafana takma[/QUOTE]Canım bugun 5. Gün oldu.ama internette hergunle ilgili bilgi giriyorlar.bugun 2bb 2bc 2bc yazmışlar embriyolar için.bu üçü dondurulacak olanlar.
İlk kez duydum bunu da. Ben bikaç kez tüp deneyip tutmayanlara hep yapılıyor sanıyorum genetik testi.Canım genetik test aileden gelen kalıtsal bir rahatsızlıktan dolayı, çok uzun süre uğraşıp elde edilemeyen gebeliklerde, anne tarafında özellikle erkek kardeşte özürlülük söz konusu ise yapılıyor. Zaten hamile kaldığında yapılacak testler arasında var. Açıkçası bize doktorumuz da tavsiye etmedi. Sadece yukarıda saydıklarım mevcutsa yapılmasının doğru olacağını söyledi
Hemşireyim canımıniçi ben,çok okurum hep tıbbi makaleler okuduğumu da anlayabildiğim için terimsel olarak azbuçuj fikrim var hep bu konularda :) bi de 3 senedir bebek olmayınca maşallah infertilite üzerine Master yapaccam yakında :)
ayrıca hangi merkezmiş o yahu embriyo durumunu internete mi giriyorlar? Bi taraftan güzel bişey aslında ama diğer taraftanda böyle internetten araştırayım bakayım diyince kafan karışır biraürü terim biraürü durum var
İlk kez duydum bunu da. Ben bikaç kez tüp deneyip tutmayanlara hep yapılıyor sanıyorum genetik testi.
yok isteğe bağlı yapılıyor
Sağol canımÇok iyi Can'ım maşallah.en az 3 çocuğa yol var desene şimdidenikişer transfer edildiğini düşünürsek
Canım benim hep sol yumurtalığımda kist olduğu söyleniyordu ve 2 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı son gittiğim dr yani şuanki dr um sol yumurtalığımda hafif hidrokalpeks olduğunu söylediCemre sanırım seninde rahimde sıvı problemin var. Her zaman olan bir sorunluydu tesadüf mü çıktı.benim transferinde sıvıdan dolayı iptal oldu.adet olunca hsg çektirip bakacağız sorun tuplerden mı değil mi diye.senin sorun tuplerden mı.ameliyatta bağlanacak mı alınacak mı tüpler.doktorun ne diyor
Canım bana adetin 4. Günü laporaskopi yapılabileceğini söylediler senin nasıl oldu kaç günde iyileştin hastanede kaç gün kaldınAaa gerçekten mi ? Hayırlısı olmuş ozaman,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum aralık ayında sol tüpüm alındı.
Adet gününle çok ta bir alakası YÖK aslında,ben ameliyatı olduğumun ertesi günü adet olmuştum mesela.ameliyatta da korkulacak hiçbşrley yok,Benim arkadaşım yaptı ameliyatını Şişli Etfal de oldum,Bi gece yattım ne ağrım vardı ne sızım,1 saat sürmüş bayılmam ayılmam kısa sürüyor yanii.benimde kendim gidip çektirdiğim hsg de çıkmıştı,sonra ultrasonda da gördük zaten sol tüpüm sosis gibi boğum boğum olmuştu.zaten çok akıntımda vardı su gibi ıslanırdı çamaşırım anlamazdım neoldugunu,hep bundanmış,direk tüp bebeği de etkiliyor zaten implantasyonjnu ol da kurtul hiç sıkıntı olmayacak dişini çektirmek gibi şipşak :)Canım bana adetin 4. Günü laporaskopi yapılabileceğini söylediler senin nasıl oldu kaç günde iyileştin hastanede kaç gün kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?