• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Yaptırdım Can'ım kan testi. 46 çıktı.
2. Denemem.
Geçen ay olumsuz bir transfer olmuştu. O da 5. Gün tek embriyoydu.

Sağol Can'ım benimmm.
Yaptırdım kan testi. Sonuç 46 :KK200:

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına :KK200:

Evet olur dedi oldu da. Sanırım vücut dinlensin diye bekliyorlar. Bana kalsa ben de beklerdim özel durumum olmasaydı. Çünkü tüp bebek sonrası hamile kalan da çok ilaçların etkisi ile.
tup bebege ne zaman son veriyorlar canim? Benimki hala sonlanmadi belki olur kim bilir ayy cok duygusalim ya agladim aglayacam

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına :KK200:
Sağol Can'ım benim. İnşallah Allah herkese nasip olsun

tup bebege ne zaman son veriyorlar canim? Benimki hala sonlanmadi belki olur kim bilir ayy cok duygusalim ya agladim aglayacam
Can'ım senin iki günde bir testi yenilemen Laz'ım.
İlk hamileliğimde de değer artışı sıkıntılıydı.
Seninkinden daha yüksekti ama.
İki katına hiç çıkmadı.
Kalp atışı duyulduktan sonra düşük oldu maalesef.
Ama senin dırumunda iyi örneklerde var.
İnşallah son anda güçlenip sana tutunur.
Daha bizim ne olacak belli değil bakalım.
İnş sağlıklı devam eder.

Senin düşürmeni beklerler büyük ihtimalle. Çünkü çok Yen'i daha. Doktorun ne diyor?

Arkadaşlar merhaba yeniden :) benim bugün transferim oldu çok sükür,sıkıntısız geçti. 1 tane 5 gün embriyosu transfer ettiler.yalnız işlem sonrası doktorum yatıp kalkmanın olumlu ya da olumsuz bu işe hiçbir etkisi Yok,,hayatına kaldığın yerden devam dedi, yani şimdi kafam karıştı.aslında bu konuyla ilgili birkaç makale okumuştum onlarda yatmanın bilimsel bir katkı sağlamadığını savunuyorlardı ama burda kimi okusam hepiniz doktoru enazından birkaç gün yatın demiş :110:
Sofiarya inşallah sonucun güzel olur.

Sağol Can'ım benim. İnşallah Allah herkese nasip olsun

Can'ım senin iki günde bir testi yenilemen Laz'ım.
İlk hamileliğimde de değer artışı sıkıntılıydı.
Seninkinden daha yüksekti ama.
İki katına hiç çıkmadı.
Kalp atışı duyulduktan sonra düşük oldu maalesef.
Ama senin dırumunda iyi örneklerde var.
İnşallah son anda güçlenip sana tutunur.
Daha bizim ne olacak belli değil bakalım.
İnş sağlıklı devam eder.

Senin düşürmeni beklerler büyük ihtimalle. Çünkü çok Yen'i daha. Doktorun ne diyor?
insallah canim hic umudumu kaybetmiyorum hala sanki oradalar hisswdiyorum. dualarimi hic eksik etmiyorum. Benim durumumda olupta bildigin biyeerde yazan var mi? Cunku hep betahcg 2 3 kat artislari goruyorum ben. Birde bu yazilara cok ihtiyacim var. Dr.umda umutlu ilaclarini kullan takip edelim dedi. Bende dikkat ediyorum ilaclarimi da kullaniyorum.

Deneme sayısına göre olmadı.ilk aşılama tutmuştu ve kimyasal gebelik olunca istedi.
anladim hayirlisi olsun insallah

insallah canim hic umudumu kaybetmiyorum hala sanki oradalar hisswdiyorum. dualarimi hic eksik etmiyorum. Benim durumumda olupta bildigin biyeerde yazan var mi? Cunku hep betahcg 2 3 kat artislari goruyorum ben. Birde bu yazilara cok ihtiyacim var. Dr.umda umutlu ilaclarini kullan takip edelim dedi. Bende dikkat ediyorum ilaclarimi da kullaniyorum.

anladim hayirlisi olsun insallah
Can'ım şuan hatırladığım yer Yok. Ama yıllardır yorumlarda okuyoruz. Arada olmaz dediğimiz durumları yaşayanlar var tabi. Sen moralini Yüksek tut.

Dolunay22 Dolunay22 senin betahcg degerlerin nasil cikti peki? Yok iyiyim veren de Allah alanda ben tedavimi oldum uzerime dusen gorevi yaptim korudum da kendimi Allahim hayirlisini ver dedim. Verirse de vermezse de raziyim. Gucluyum oyle kolay pes etmem normal hayatimda bu sefer olmadiysa demekki daha zamani var bebislerimin ve belki de varlar gobusumde duruyor yavrucaklar :)

Dolunay22 Dolunay22 senin betahcg degerlerin nasil cikti peki? Yok iyiyim veren de Allah alanda ben tedavimi oldum uzerime dusen gorevi yaptim korudum da kendimi Allahim hayirlisini ver dedim. Verirse de vermezse de raziyim. Gucluyum oyle kolay pes etmem normal hayatimda bu sefer olmadiysa demekki daha zamani var bebislerimin ve belki de varlar gobusumde duruyor yavrucaklar :)
Önceki hamileliğimi mi soruyorsun Can'ım?
İlk 235, 320, 750, 1100, 1800,2200 gibi bişeydi. Sonra dr kalp atışını duyunca değerlere bakmadı. Değerlerin bi önemi Yok artık. Bazı gebelerin böyle olabiliyor demişti.

Artık biliyorum şükür gebelik devam ediyo.Tsh da düşmüş 7.35 ten 2.67 ye :dua: Ya kuzucuk ya da kuzucuklar şimdilik benimle :anneadayı: daim olur inşallah :110:
Maşallah canım inşallah hep böyle güzel haberler al. Bebeğini de inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Back