Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Hadi gözünaydın Can'ım. Ne kadar stres yaşadın bu yüzden. Herkese bakıyorlar mı tsh a falan
Benim kanda tesadüfü bakilmis aile sağlığı merkezinde orda gördüm doktorumu haberdar ettim o da endokrine yönlendirdi.İsteğe bağlı baktirilabiliyor ama.Bugün öyle yaptım.Teşekkür ederim

Çok olunca insan kendini iyi hissediyor.bizimde embriyoların 4. Gunu bugun.6 taneydi toplam 2 si iyiymiş ama diğer 4 unde kompaktlaşma görülmemiş belki yarın görülür.1 gun geriden geliyor olabilirmiş.cok zorluyor bu zamanlar ama genede şükürler olsun

geriden de gelseler yetiştikleri oluyor.ben dün yazmıştım,transferim oldu 1taane 5.gün embriyosu transfer edildi,2tane de geriden gelen vardı.5günlük olmalarına rağmen 4.gn embriyosu gibiler demişti embriyolog,6.günü beklemek gelişecekler mi görmek istiyorm öyle donduracağım demişti.az önce aradı 1tanesi gelişmiş,aynı dün transferi yapılan embriyonn durumuna geldi çok güzel azsonra dondurucam dedi. dünyalar benim oldu yani demem o ki seninkilerden de illa birtaesi yetişir sıkma hiç canını iyi düşünelim iyi olsun yarın senin de transfer olacak ozaman deimi? ilk denemen mmiydi?;nereye gidiyosn?

Slm kızlar bende yumuşları dondurdum bekliyorum ilk adetimle birlikte laporakobi olacam ve bi sonraki adette de inşallah yumoşlarıma kavuşacagım benim ki biraz uzun bi süreç olacak ama inşallah sonucu hayırlı olur bu arada şu arefe gününde rabbim yapılan tüm duaları kabul etsin

amin canım aminnn

Hadi hayırlı olsun. İnşallah ilk transferde tutar.
Kaç tane donduruldu Can'ım?

dualarımız hepimizin kabul olsun inşallah canım,tedavinde hayırlı olsun.sıkıntı neydi senin,,niçin laparoskopi yapılacak?

Ya canım cok sağol cok moral oldu.biz antalya tüp bebek merkezine gidiyoruz.bizim embriyolar dondurulcak 2 kasımda transfer olucak.ben opu sırasında miyom aldırdım sanırım ondan dolayı.birde dondurulmuş embriyo ile tutma olasılığı daha yüksekmiş diyorlar ama bakalım hepimiz için hayırlısı.benim ilk denemem bu arada.sen bereye gidiyorsun? Kaçıncı denemeniz? İnşallah sende yakında cok gusel haberler alırsın

15,32 olan değerim 15,14 düşmüş ama doktor yine 2 gün bekleyelim dedi 2inci gün embriyosu olduğu için 11. Gündeki testi çok önemsemiyormuş inşallah gelisir bebiş bırakmaz bizi.
Can'ım kaçıncı gün yaptırdın bu testleri

Cemre sanırım seninde rahimde sıvı problemin var. Her zaman olan bir sorunluydu tesadüf mü çıktı.benim transferinde sıvıdan dolayı iptal oldu.adet olunca hsg çektirip bakacağız sorun tuplerden mı değil mi diye.senin sorun tuplerden mı.ameliyatta bağlanacak mı alınacak mı tüpler.doktorun ne diyor

l

11. Gün ve 13. Gün benim pek umudum yok ama doktor bir daha test istedi 15. Günde canım
Can'ım hiç belli olmaz ki.
Değeri çok iyi başlayıp düşüren çok kötü başlayıp sonradan tutunan ve sağlıklı devam eden hamilelikler var.

Can'ım hiç belli olmaz ki.
Değeri çok iyi başlayıp düşüren çok kötü başlayıp sonradan tutunan ve sağlıklı devam eden hamilelikler var.

Hiç oynamaması beni tedirgin etti. Inşallah düzelir degerler iki gün sonra duadan başka yol yok suan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…