Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Her doktor istemez ama doktorum bana histereskopi yaptı.polip varmış rahimde haberimiz bile yoktu o alındı.tabi bu işlem için değerinin sıfırlanması bekleniyor.
hsg rahim filmi degil mi? Ben rahim filmi cektirdim ama polip falan bisey gormedi

canım heralde hamilelik olmasın die verdiler aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü
Doktoruna güveniyorsan iyi bir doktorsa sorun yok tabi canım, ama ben ilk defa duydum. Sonucta dogum kontrol haplarıda hormonları etkiliyor. Ben olsam baska bir dr dan da teyit alırdım canım.

Doktoruna güveniyorsan iyi bir doktorsa sorun yok tabi canım, ama ben ilk defa duydum. Sonucta dogum kontrol haplarıda hormonları etkiliyor. Ben olsam baska bir dr dan da teyit alırdım canım.

bende şaşırdım canım yasmini görünce

canım heralde hamilelik olmasın die verdiler aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü
Merhaba canım bende 5 eylülden 9 ekime kadar desolette doğum kontrol hapı kullanıcam.transferimde 2 kasımda olacak.bence doğum kontrol hapını takvimi ayarlamak için veriyorlar.hersey bolece gunu gunune oluyor.süpriz bir sey olmuyor.bide belki hormonal bi düzen sağlamak içinde kullanıyorlardır bilmiyorum ama yalnız değilsin

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

Hsg ile rahim filmi aynı şey ama histereskopi tamamen farklı.benim polip muayeneleri falan görünmwmisti.rahmin içini kamerayla inceliyorlar histereskopide
Aynen canım benimde rahim içi miyomlar histeroskopide görüldü ve alındı.rahim filminde daha cok tuplerin acık mı kapalı mı olduguna bakılıyor.ama miyomu görmek için öncesinde sulu ultrason die bişeyle bakıldı aynı hsg gibi ağrılı bişey.orda da 1 miyom göründü 2. Si histeroskopide cıktı.kadın olmak ne kadar zor.bunlar hep ağrılı işlemler ama hepsine dayanıyoruz inşallah hayırlısıyla bebişlerimizede kavuşuruz

Kızlar günaydın.
3. Gün transferinin 9. Günü.
Sabah idrarı ile erken gebelik testi yaptım.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Hata payı nasıl acaba? Silik çizgi çıktı çünkü

Eklentiler

• IMG_2095.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2097.JPG
    34,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar günaydın.
Canım idrar testlerinde pozitifi gördüysen genelde doğrudur ama bizim durumumuzda çok fazla hormon ilacı kullandığımız için bazen onlarda sonucu pozitifmiş gibi gösterebiliyor.kanda baktırırsan o daha kesin sonuç verir,ama şahsi fikrimi sorarsan da test gününe kadar kanda baktırma,evde idrar yaparsın eğer çok merak ederim diyorsan sonuçta çizginin hergün biraz daha koyulaşması lazım

Arkadaşlar merhaba yeniden :) benim bugün transferim oldu çok sükür,sıkıntısız geçti. 1 tane 5 gün embriyosu transfer ettiler.yalnız işlem sonrası doktorum yatıp kalkmanın olumlu ya da olumsuz bu işe hiçbir etkisi Yok,,hayatına kaldığın yerden devam dedi, yani şimdi kafam karıştı.aslında bu konuyla ilgili birkaç makale okumuştum onlarda yatmanın bilimsel bir katkı sağlamadığını savunuyorlardı ama burda kimi okusam hepiniz doktoru enazından birkaç gün yatın demiş

Yatmana gerek yok bencede yavaş yavaş hareketlerle hayatına devam etmelisin ben yatmadım sadece ogün yattım.Ertesi gün yemek ve ufak tefek ev işlerind devam ettim.

Kızlar günaydın.
Merhaba günaydın bende 6. Gün yapmıştım 2 cizgi çıktı sonra kan testi yaptım ondada çıktı ama doktor kontrolüne gitmedim henüz

Yatmana gerek yok bencede yavaş yavaş hareketlerle hayatına devam etmelisin ben yatmadım sadece ogün yattım.Ertesi gün yemek ve ufak tefek ev işlerind devam ettim.
Yani evet yatalak gibi yatma olayı bana da pek mantıklı gelmiyor,sonuçta normal yolla olan gebeliğimde kızımda yani eşek gibi çalışıyordum,o da tüplerden inince rahim boşluğuna düşüyor,tutmayacak olsa normal yolla olanlarda tutmaz ama işte insan maddi manevi emek edince herhalde biraz daha ürkek oluyor,eşim kafamda dikiliyor okadar yatırım yaptık yat aşşaa diye

13.gun degerim 53.13 iki kat artmadi sanirim kimyasal yada dis gebelik
Benim gibi sonuclananlar neler yaptilar? Tavsiyesi olan var mi kizlar

Merhaba günaydın bende 6. Gün yapmıştım 2 cizgi çıktı sonra kan testi yaptım ondada çıktı ama doktor kontrolüne gitmedim henüz
Günaydın cnm. 5. Gün embriyosu olmalı Can'ım senin. Benim 3. Gün. Kanda kaç çıktı senin? Bir de erken gebelik testi miydi?

Benim önceki hamileliğimde de böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün kanda 235 çıktı.
Benim idrar testinde sonucum geç çıkıyor biraz.

Haklısın canım ama test gününe çok var. Kan testi yaptırırım o gün gelmeden dayanamam. Kendimi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…