hayırlısı olsun güzelim ğüzülmek yok yola devammmm...güzel dileklerin içinde tşkler tatlımkızlar merhaba biraz geç oldu ama bu ayda yok3. geldi benim kırmızılar neyse bu ayu tedaviye başladık hadi hayırlısı bakalım diğer arkadaşların inş beklenmeyen adetleri 9 ay boyunca gelmez :)))
tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Her ay bir sürü belirti yaşadığım için ve sonunda da regl olduğum için bu ayki belirtilere fazla takılmıyorum açıkçası ama insan beklenti içinde olunca yine bir acaba demekten kendini alamıyor. Hep söylediğim şey hakkımızda hayırlısı olsun, ama sabırsızız o yüzden hemen olsun istiyoruz. Yine herşeyin ve evladın da hayırlısı..
Bir de birley sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Doktora gitmek için en uygun zamanlama hangisi? Regl öncesi sonrası vs. Vs.
ihtimaller çok cnm
korunuyormusunuz yada düğün öncesi ilişkiniz oldumu yani 15 günde belirti olması zor
muhtemelen uykusuzluk ve yorgunluktandır senin
ama hamilelik varsa bu kadar erken olacağını sanmam
canım hakkında hayırlısı olsunda muhtemelen psikoljk sennki..daaha 15 gün olduysa evleneli acele etme bugünlerin tadını çıkar:)))
yok olmadı dügün günü oldu ve korunmuyoruz.herkes oyle diyor yorgunluktan falan diye ama her zamankinden bi garibim sanırım psikolojik olarak anne olmak istiyorum :)
bende oyle düşünüyorum anne olmak ıstıyorum ondan diye:)
ne tadını çıkarcam sıkıldım evde bebek istiyorum bebek
Kızlar bugün kan gönderdim gözlerim dört oldu ,çok merak ediyorum
son 5 gün:)))
kıslar adetinizden sonramı denemeye başlıyorsunuz 3 ay oldu bende tık yok....ilk ay gün aşırı yaptık ama diğer 2 ay lar haftada 3 yada 4 kez yapıyoruz olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?