Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar, dün benden kahve-birazda kırmızı karışık akıntı geldi ve arkası gelmedi. sat; 26haziran, böle bişey beklemiyodum. evde tadilat işleri var çok hareket ettim, yoruldum acaba zorlanmadan dolayı olur mu?
günaydın kızlar, dün benden kahve-birazda kırmızı karışık akıntı geldi ve arkası gelmedi. sat; 26haziran, böle bişey beklemiyodum. evde tadilat işleri var çok hareket ettim, yoruldum acaba zorlanmadan dolayı olur mu?
KOLAY GELSİN CNM
KORKMA ZORLAMADAn değil yumurtlama dönemindesin ondandır benimde olabiliyo arada korkulacak bişey değil tahminimce
yok güzelim hiç bişi yok...hiç sorma bugün dayanamadım test bilem yaptımsositosositotabiki negatiffffsositososito
slm kızlar bende sizler gibi sabırsızlıkla bekliyorum hakkımızda hayırlısı inş....
benimde 20-21.agustos bakalım inş olmam
iki gündür cok karnım agrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve az akıntım da var,bugünde karnım aralıklı agrıyor ve başımda cok agrıyor .....20.sine kadar beklemek var dahaboshayallersmile
Boyle ansızın forumunuza dalacagım ama,
ben henuz karar vermıs bırı olarak,
bugun ıtıbarı ıle beklemedeyım.
Yarın test yapmayı dusunuyorum ama,
acaba cıkar mı?
Cunku regl gunum bugunde olmazsa ıkı gun gecıkmıs olacak.
Bİ DENE İSTERSEN BELKİDE VARDIR CNM
HAYIRLISIYLA İNŞ opuyorumnanaktan
Zaten yarını sabırsızlıkla beklıyorum.
Ama tek korkum ıdrar testtınde pozıtıf cıkıp,
kan testınde negatıf olması
Eger yarın kı test pozıtıf cıkarsa,
esıme surprız bır sekılde haber verecegım.
Sonrasında ya kan testı olumsuz olursa dıye korkuyorum.
HYRLISI CNM YA UMARIM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAZSINN :CüvCüv: