yok güzelim hiç bişi yok...hiç sorma bugün dayanamadım test bilem yaptımsositosositotabiki negatiffffsositosositohadi hayırlısı bakalım..belirtin falan varmı duruşah..ya da içinde bi his???:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok güzelim hiç bişi yok...hiç sorma bugün dayanamadım test bilem yaptımsositosositotabiki negatiffffsositosositohadi hayırlısı bakalım..belirtin falan varmı duruşah..ya da içinde bi his???:CüvCüv:
19 ağustos beklenmeyen o gündür, gelmesin. 9 ay bi tatile çıkalım yav : )
Kızlar ben evde iki defa test yaptım çooook silik ikinci çizgi çıktı ama bugün hastaneye gittim kanda bakmıyoruz dediler idrar testi yaptırdım ama negatif çıktı regl de iki gün var sizce bu test %100 doğrumudur ne dersiniz BIR YARDIM LÜTFEN....
Kızlar ben evde iki defa test yaptım çooook silik ikinci çizgi çıktı ama bugün hastaneye gittim kanda bakmıyoruz dediler idrar testi yaptırdım ama negatif çıktı regl de iki gün var sizce bu test %100 doğrumudur ne dersiniz BIR YARDIM LÜTFEN....
benimde 17 ağustos beklenmeyen günümdür inşallah hepbirlikte 9 ay tatile çıkarız alkisalkisalkis
3 gün daha bekle canım en doğru sonucu o zaman alırsın ...olur inşallah hayırlısıylaaagamyoncuiremsugamyoncuiremsuKızlar ben evde iki defa test yaptım çooook silik ikinci çizgi çıktı ama bugün hastaneye gittim kanda bakmıyoruz dediler idrar testi yaptırdım ama negatif çıktı regl de iki gün var sizce bu test %100 doğrumudur ne dersiniz BIR YARDIM LÜTFEN....
kızlar bugün adet günüm adet belirtilerinin hepsi var .adet belrtileriyle gebelik belirtileri benzermi acababilmiyorumkismile. adet belirtilerini bu ay çok yoğun yaşıyorum.belim çok ağrıyor.göğüsler felaket.dua edin noluuur.2.ayım bu ay.dün test yaptım negatif.çıkmaması normalmi acaba erkenmiydi acaba
bayanlarrrrrrrrrrrrr kımse yokmu cvp verecek.......arkadaşlar adetime 10 gün var ve bu ay korunmadan ilişkiye girdik ilk defa..10 gün olmasına rağmen özellikle sol göğsümde baya bir acıma var..acaba hamilelik belirtisi olabilir mi??
bayanlarrrrrrrrrrrrr kımse yokmu cvp verecek.......arkadaşlar adetime 10 gün var ve bu ay korunmadan ilişkiye girdik ilk defa..10 gün olmasına rağmen özellikle sol göğsümde baya bir acıma var..acaba hamilelik belirtisi olabilir mi??
tik kızlar bugün adet günüm adet belirtilerinin hepsi var .adet belrtileriyle gebelik belirtileri benzermi acaba. adet belirtilerini bu ay çok yoğun yaşıyorum.belim çok ağrıyor.göğüsler felaket.dua edin noluuur.2.ayım bu ay.dün test yaptım negatif.çıkmaması normalmi acaba erkenmiydi acaba
kızlarrrr ben kırmızı kartı yedim bugün..
beklenmeyen adet günüm 9 eylül artıkın eylül topiği acılırsa yazarsınız..
ahh be güzelim ne bu acele ne bu stres hemen kaptırmayın kendinizi
yaşanılan belrtilerin çoğu psikolojik bu kadar düşünmeyin lütfen brz akışına bırakın
inşallah bebeğinizdir ne diyelimm
arkadaşım yukarıda yazdıklarımı sana da diyorum çok fazla düşünüyoruz var mı yokmu diye ondan oluyor bütün belirtiler acele yok brz sabredin lütfen.sonra hayal kırıklığı çok ağır geliyor.umarım regl olmöazsın ama test için 1-2 gün daha bekle istersen.
cnm ya ben bebeğe çok takmıyorum 3 gündür migrenim tutuyor.ilaç içmediğimde yataktan kalkamıyorum.biranönce olup olmadığını anlasam ona göre bi çare bulurum.zaten sabah regl oldum.çok az geldi yine güvenip migren ilacımı içemedim.o beni prişan ediyo asıl.bebek konusuna gelince 2 . denememizdiçok takmıyorum da eşim çok dert ediyo.aceleci birazguclubacismile