Canım çok sevindim senin içinCanım bugün kan verdim 37 çıktı sonuç. İnş saglık lı gebelik le aonuçlanır
Amin inşallahBen de geçen ay femera ve ovitralle kullandım yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadıbu ay yine kullandım ve 9.cu günümde gelişen 4 yumurtam vardı doktorum birtane gonal f iğnesi verdi o gece onu vuruldum dün tekrar cagırmıştı gittiğimde 4 yumurtasında catladıgını söyledi yeni çatlamış olmalı sıvı var dedi ama bilmiyorum çalışmalara devam ettik inşallah bu ay olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar adete 2 gün var test yaptım silik çizgi görüyor gibiyim sizce var mı birşey yarın da kan vereyim diyorum
Bencede var canim hemen kan verKızlar adete 2 gün var test yaptım silik çizgi görüyor gibiyim sizce var mı birşey yarın da kan vereyim diyorum
yarın hemen kan vereyimEvet var
yarın sabahtan gözümü hastanede açarımBencede var canim hemen kan ver
süper bir haber bu gittikçe yerleşiyor bebişKızlar kan verdim bugun tekrar 37 den 101 e yükselmiş değerim çok şükür
Kan verdinmi nasil oldu?sonucsüper bir haber bu gittikçe yerleşiyor bebiş
Tebrik ederim canim saglikla al kucaginaKızlar kan verdim bugun tekrar 37 den 101 e yükselmiş değerim çok şükür
aslında yarın sabah verecektim ama eşim git bir an önce öğren dedi saat beş buçuk gibi vereceğim inşallahKan verdinmi nasil oldu?sonuc
ben de haziranın sonunda oldum laparoskopik hi,steroskopi bend de et beni vardı o kapatmış sağ kanalın önünüIyigunler kizlar bende yeni katildim buraya..bende ikinci bebek icin ugrawiyorum 2 yildir amma olmuyor mayisda laporoskopik ameliyyat oldum cikolata kistim varmiw tuplerimin agzini kapamiwdi sag tarafimda.wimdi iyiyim cok wukur.ameliyyatdan sonra 2 aydir deniyorum hala yok .klofid ve catlatma iynesi kullanoyorum..bu ayda adetimin 12 ci gunu yarin iynemi olucam inwallah bu ay yuzum guler benimde
Canım bence var kan ver için rahat etsin inşallah hamilesindirKızlar adete 2 gün var test yaptım silik çizgi görüyor gibiyim sizce var mı birşey yarın da kan vereyim diyorum
Sanmıyorum canım biri tutsa bile yeter ama 17 ay oldu hala yumurtlar gelişiyor ama bir türlü gebelik oluşmuyor. Bu ayda olmaz sanırım zaten gittiğimde yumurtalar çatlamıştı ilişkiyi tutturduk mu bilemiyorumAmin inşallah
4 yumurtanın hepsinin de tutma. İhtimali var mı
İnşallah tutmuştur bu seferSanmıyorum canım biri tutsa bile yeter ama 17 ay oldu hala yumurtlar gelişiyor ama bir türlü gebelik oluşmuyor. Bu ayda olmaz sanırım zaten gittiğimde yumurtalar çatlamıştı ilişkiyi tutturduk mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?