• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yelissimo

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
300
186
303
34
Afyon
selam arkadaşlar 5 gün femara sonrasında ovitrelle oldum
benimle birlikte aynı süreçte olan arkadaşlar gelin beraber takip edelim süreçlerimizi
deneyimlerimizi paylaşalım.

10 ağustos ovitrelle

selam arkadaşlar 5 gün femara sonrasında ovitrelle oldum
benimle birlikte aynı süreçte olan arkadaşlar gelin beraber takip edelim süreçlerimizi
deneyimlerimizi paylaşalım.

10 ağustos ovitrelle
Merhaba bende 8 agustosta ovitrelle catlatma ignesi oldum sureclerimiz ayniymis umarim guzel haberler aliriz .. benim bu tedavide 2. Ayim ya sizin kacinci ay..

Merhaba bende 8 agustosta ovitrelle catlatma ignesi oldum sureclerimiz ayniymis umarim guzel haberler aliriz .. benim bu tedavide 2. Ayim ya sizin kacinci ay..
ben geçen ay rahimde polip ve şekil bozukluğu dolayısıyla ameliyat oldum bir de perde varmış o yüzden geçen ay tedavi olamadım ama bu femara ve ovitrelle ile 3. deneme olacak bakalım nasip

ben geçen ay rahimde polip ve şekil bozukluğu dolayısıyla ameliyat oldum bir de perde varmış o yüzden geçen ay tedavi olamadım ama bu femara ve ovitrelle ile 3. deneme olacak bakalım nasip
Anladim canim cok gecmis olsun bende klomen kullandim femarayi bilmiyorum ayni ozellikte bi ilac sanirim

Aynen çok kasık agrım oluyordu adet olacakmış gibi heran. Ama adete 3 gün vardı daha. Agrı kesici yutayım dedim. Sonra kan verip emin olayım ondan sonra agrı kesici alırım dedim. Hamile olduğunu ögrendim..
olleeyy beee çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh darısı tüm isteyenlere :KK200::KK200::KK200::KK200:

olleeyy beee çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh darısı tüm isteyenlere :KK200::KK200::KK200::KK200:
Amin canm. 1 yıldır istiyorduk. Bu ay tedaviye basladım ilk çatlatma iğnemi vurulmuşum. Açıkçası cok umutsuzdum. Burada okuduklarımdan sonra yani unutsuzlandım. Neyse rabbim nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş 💕

Amin canm. 1 yıldır istiyorduk. Bu ay tedaviye basladım ilk çatlatma iğnemi vurulmuşum. Açıkçası cok umutsuzdum. Burada okuduklarımdan sonra yani unutsuzlandım. Neyse rabbim nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş 💕
AMİİN İNŞALLAH iğneden 14 gün sonra kanda çıktı demi
benim şimdi 11. gün idrar negatif

Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bizler icinde dua edin 🤗🙏

AMİİN İNŞALLAH iğneden 14 gün sonra kanda çıktı demi
benim şimdi 11. gün idrar negatif
Aynen 14.gün kanda çıktı. 6 agustos iğnemi vuruldum benim. 9 ve 12. Günler test yapmıştım. Çok çok silik bi çizgi görmüştüm ama yok denecek kadar az hayalet çizgi yani. İğne etkisi diye negatif saydım. Kasık agrım çok olunca 14.gün kan verdim ögrendim

Back