Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar
- Konu Sahibi yelissimo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlatma ignesi femara gebe belirtisi gebelik test
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2019
- 35
- 25
- 8
- 32
Merhaba bende 8 agustosta ovitrelle catlatma ignesi oldum sureclerimiz ayniymis umarim guzel haberler aliriz .. benim bu tedavide 2. Ayim ya sizin kacinci ay..selam arkadaşlar 5 gün femara sonrasında ovitrelle oldum
benimle birlikte aynı süreçte olan arkadaşlar gelin beraber takip edelim süreçlerimizi
deneyimlerimizi paylaşalım.
10 ağustos ovitrelle
ben geçen ay rahimde polip ve şekil bozukluğu dolayısıyla ameliyat oldum bir de perde varmış o yüzden geçen ay tedavi olamadım ama bu femara ve ovitrelle ile 3. deneme olacak bakalım nasipMerhaba bende 8 agustosta ovitrelle catlatma ignesi oldum sureclerimiz ayniymis umarim guzel haberler aliriz .. benim bu tedavide 2. Ayim ya sizin kacinci ay..
bekliyoruzEylulde araniza katiliyorum kismetse♥
- 25 Temmuz 2019
- 35
- 25
- 8
- 32
Anladim canim cok gecmis olsun bende klomen kullandim femarayi bilmiyorum ayni ozellikte bi ilac sanirimben geçen ay rahimde polip ve şekil bozukluğu dolayısıyla ameliyat oldum bir de perde varmış o yüzden geçen ay tedavi olamadım ama bu femara ve ovitrelle ile 3. deneme olacak bakalım nasip
Ben de 6 agustos da oldum çatlatma iğnemi. Beklemedeyimmmmöselam arkadaşlar 5 gün femara sonrasında ovitrelle oldum
benimle birlikte aynı süreçte olan arkadaşlar gelin beraber takip edelim süreçlerimizi
deneyimlerimizi paylaşalım.
10 ağustos ovitrelle
çatlatma iğnesinden 14 gün sonra sonuç çıkıyor deniyor sizin 14. gün yarın çok heyecanlıııııııııııııııBen de 6 agustos da oldum çatlatma iğnemi. Beklemedeyimmmmö
klomen ben de kullanmıştım 1 defa yumurta gelliştirmişti sonra bende ,işe yaramadı. klomenle hamile kalanların çoğu ikizAnladim canim cok gecmis olsun bende klomen kullandim femarayi bilmiyorum ayni ozellikte bi ilac sanirim
- 25 Temmuz 2019
- 35
- 25
- 8
- 32
Keske nasip bizlerede nasip olur insklomen ben de kullanmıştım 1 defa yumurta gelliştirmişti sonra bende ,işe yaramadı. klomenle hamile kalanların çoğu ikiz
Ama dün test yapmıştım negatifti malesefçatlatma iğnesinden 14 gün sonra sonuç çıkıyor deniyor sizin 14. gün yarın çok heyecanlııııııııııııııı
O zaman bugün yarın regl olmak lazımAma dün test yapmıştım negatifti malesef
Canım bugün kan verdim 37 çıktı sonuç. İnş saglık lı gebelik le aonuçlanırO zaman bugün yarın regl olmak lazım
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Oley Iyi ki ngatif diye kan vermemezlik etmemissinCanım bugün kan verdim 37 çıktı sonuç. İnş saglık lı gebelik le aonuçlanır
Aynen çok kasık agrım oluyordu adet olacakmış gibi heran. Ama adete 3 gün vardı daha. Agrı kesici yutayım dedim. Sonra kan verip emin olayım ondan sonra agrı kesici alırım dedim. Hamile olduğunu ögrendim..Oley Iyi ki ngatif diye kan vermemezlik etmemissin
olleeyy beee çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh darısı tüm isteyenlereAynen çok kasık agrım oluyordu adet olacakmış gibi heran. Ama adete 3 gün vardı daha. Agrı kesici yutayım dedim. Sonra kan verip emin olayım ondan sonra agrı kesici alırım dedim. Hamile olduğunu ögrendim..
Amin canm. 1 yıldır istiyorduk. Bu ay tedaviye basladım ilk çatlatma iğnemi vurulmuşum. Açıkçası cok umutsuzdum. Burada okuduklarımdan sonra yani unutsuzlandım. Neyse rabbim nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşşolleeyy beee çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh darısı tüm isteyenlere
AMİİN İNŞALLAH iğneden 14 gün sonra kanda çıktı demiAmin canm. 1 yıldır istiyorduk. Bu ay tedaviye basladım ilk çatlatma iğnemi vurulmuşum. Açıkçası cok umutsuzdum. Burada okuduklarımdan sonra yani unutsuzlandım. Neyse rabbim nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş
benim şimdi 11. gün idrar negatif
- 25 Temmuz 2019
- 35
- 25
- 8
- 32
Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bizler icinde dua edinAmin canm. 1 yıldır istiyorduk. Bu ay tedaviye basladım ilk çatlatma iğnemi vurulmuşum. Açıkçası cok umutsuzdum. Burada okuduklarımdan sonra yani unutsuzlandım. Neyse rabbim nasip etti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş
Aynen 14.gün kanda çıktı. 6 agustos iğnemi vuruldum benim. 9 ve 12. Günler test yapmıştım. Çok çok silik bi çizgi görmüştüm ama yok denecek kadar az hayalet çizgi yani. İğne etkisi diye negatif saydım. Kasık agrım çok olunca 14.gün kan verdim ögrendimAMİİN İNŞALLAH iğneden 14 gün sonra kanda çıktı demi
benim şimdi 11. gün idrar negatif