- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.041
Dün ağrı girdi 2-3 dk sürdü de merak ettim ağrıdan yerimden kalkamadım dünCnm 5. Haftada başlıyo belirtiler ama sen niye şimdi bunu düşündün ki Allah korusun yoktur öyle bişey dayanılmaz sancılar oluyo ve kanama oluyo mutlaka
Kanama yoksa hiç korkma cnm rahat ol inşallah görürsün bugün keseyi de rahat olursun artıkDün ağrı girdi 2-3 dk sürdü de merak ettim ağrıdan yerimden kalkamadım dün
Ekran parlaklığını fulledim ve gördüm canım ama ilk 10 dk da çıkan çizgiyi dikkate al benimde birçok defa 1-2 saat sonra çıkan hayalet çizgi çıkan testlerim olmuştu ve hepte adet oldumAtayım cnm ama görebileceğini düşünmüyorum benimki fakir umudugörmek istiyorum belki de
Canmm ben bisey gordum snki ama t nin altinda degil sanki tamAtayım cnm ama görebileceğini düşünmüyorum benimki fakir umudugörmek istiyorum belki de
Görsem de rahatlasam vallaKanama yoksa hiç korkma cnm rahat ol inşallah görürsün bugün keseyi de rahat olursun artık
Tatil dönüşü çalıştığın yerde direkt kan versen canım?
İste buu maşallahh canimm cok iyi i degerinnnn
Ay cnm maşallah maşallah çok güzel değerin belki vajinal de görülür kese
Npcagimi bende sasirdim saat basi fikrim degisiyoTatil dönüşü çalıştığın yerde direkt kan versen canım?
Beklediğinden fazla artmış bu kadar beklemiyordumİste buu maşallahh canimm cok iyi i degerinnnn
Cnm ben bile yaptım sen de yaparsın kız hadi al bi test yap en azından Allah korusun negatif çıksa bile tatilde stresini atar gelirsin
Doktor 2000 olunca bakıyorum genelde dedi bakalım gittiğimde ne diyecek çıkıcam 10 dk yaAy cnm maşallah maşallah çok güzel değerin belki vajinal de görülür kese
Hamilesin bence senNpcagimi bende sasirdim saat basi fikrim degisiyo
Cnm oladabilir herşeye hazırlıklı ol ama benim de 1 buçuk günde 3 katı çıkmıştı ama tek geldiBeklediğinden fazla artmış bu kadar beklemiyordumikiz olmasın
Bende kız diye hissediyorum ama bakalım neler olucakCnm oladabilir herşeye hazırlıklı ol ama benim de 1 buçuk günde 3 katı çıkmıştı ama tek geldibir rivayete göre kız çocuklarında beta hızlı artıyomuş
Ekran parlaklığını fulledim ve gördüm canım ama ilk 10 dk da çıkan çizgiyi dikkate al benimde birçok defa 1-2 saat sonra çıkan hayalet çizgi çıkan testlerim olmuştu ve hepte adet oldum2 gün sonra tekrarla ama bence
Cnm aynısı benim başıma da geldi hatta onda çizgi daha da belirgindi herkes görebiliyordu ama o biraz vukuatlı bi testti miratech markası genelde yalancı pozitif veriyormuş burdan okuduğum kadatçrıyla ama bu one step diye bi marka nasıl bilmiyorum ama ne kadar aynısını insan daha önce yaşasa da ümit ediyo heralde ama doğru diyosun umutlanmamam lazımEkran parlaklığını fulledim ve gördüm canım ama ilk 10 dk da çıkan çizgiyi dikkate al benimde birçok defa 1-2 saat sonra çıkan hayalet çizgi çıkan testlerim olmuştu ve hepte adet oldum2 gün sonra tekrarla ama bence
Aksam yapicamCnm ben bile yaptım sen de yaparsın kız hadi al bi test yap en azından Allah korusun negatif çıksa bile tatilde stresini atar gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?