Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ben bu ay ovulasyonda yumurtlama göremedim bi ara koyulaştu sonra yine silikleşti. Varmı aranızda böyle bişey yaşayan her ay yumurtlama olması gerekmiyor mu ? Bu ay ve bugün yaptığım testleri atıyorum.

Eklentiler

• 7D6F3CC7-036C-48E3-9225-BA0A7A4D4E62.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 11E3E79A-DA7D-4B40-AD11-9D7AF97C0C7B.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 69
9. Günden sonra ara mı verdiniz? O arada yumurtlamış olabilirsiniz. Benimki 11. Gün oldu mesela

Kızlar ismini listeye eklemediğim gözümden kaçan varsa söylesin Beni etiket yaparak

Canım bende hiç göremedim her ay yumurtlama olmayabiliyor tabi

Merhaba hayırlı olsun topiğiniz inşallah Rabbim dualarımızı ellerimizi kucaklarımuzı dolu yapsın herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun beni de eklermisiniz bat belli değil olunca söylerim olurmu sagolun

TMam canım ekliyorum teşekkürler bu arada Hoşgeldinnn

Bende de büyük ihtimalle temmuz yanlış alarm oldu. Ağustosa şansımı deneyeceğim ✌

Merhaba kizlar..
Ben yarin yumurta takibi icin gidecem bakalim yarin igneyi vurursa 15 gün sonra belli olcak benimkisi.. hayirlisi insallah. Yarin adetimin 11. Günü ä. Gecen ay 12. Günü vurulmusdum yumurtalarim cok iyi gelismisdi bu ay da insallah öyledir.

Bu sabah kırmızı kart yedim
Klomen sonrası diye mi bilmiyorum çok ağrılı
Beni 26 Ağustos’a yazabilir misin?
Insallah birdahaki ay tutar canim, birsey sorabilirmiyim? Ben de femara kullandim yarin adetimin 11. Gün. Sen kacinci gün igne vuruldum. Gecen ay 12. Gün vuruldum olmadi, 11. Gün vurulsam olma ihtimali daha mi düsük?

Hadi bakalım inş çok güzel gelişir sana bebek getirir yumurtaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…