Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inş çok güzel gelişir sana bebek getirir yumurtaların
Insallah canim cok korkuyorum aslinda persembe gel demisdi ama esim müsait olmicak o gün sehir disini gitcegimiz icin hastaneye yarin gitcez doktor tamam dedi ama insallah yeterince büyümüsdür, dokotra yazdim zaten olmadi ben evde ertesi gün vururum igneyi gerekirse

Insallah birdahaki ay tutar canim, birsey sorabilirmiyim? Ben de femara kullandim yarin adetimin 11. Gün. Sen kacinci gün igne vuruldum. Gecen ay 12. Gün vuruldum olmadi, 11. Gün vurulsam olma ihtimali daha mi düsük?
Doktor bu ay yumurtam kendiliğinden çatladığı için iğne kullandırmadı. Ben iğneyi hiç kullanmadım. Doktor yumurta boyutuna göre karar veriyor diye biliyorum.
Sen doktorla yumurta boyutunu takip ediyor musun?

Canım benim eşim nerdeyse günde 2 paket sigara içiyor. Bende kullanıyorum. Birde pko falan yok ama adet döngülerim çok uzun. 42 43 gün en az. Evlendikten sonra 3 ay korunmadigimiz halde olmadı. Sonra herlafr düzensizlikten deyip doktora gittim. Testler falan hep normal oda düzenleyici verdi. 3 ay kullandım 3. Aydan snra ilaç kullanmayı sevmedigim icin bıraktım. Bıraktığım ay kesin olmaz diyordum. Tramvayda bayıldım göğüslerim büyüdü acıyordu hatta yerleşme kanaması bile yaşadım gebelik belirtilerini dibine kadar yani. Ama hoc şüphelenmedim. Sonra eltim sen bir test yapsana dedi. Bi yaptı aaa kopkoyu iki cizgi. Simdi aradan 4 yıl geçti 2. Ciyi düşünüyoruz.3 hafta sonra kimyasal geçirdim. Ilk defa ovulasyon yapayım dedim. Onda daki pik göremeden söndü. Artık uğraşmayı birakicam. Tavsiye istiyorsan sana onerim çocuk için uğraşmayı bırak. Akışına bırak. Kendini takip etme. Zor bir şey olduğu için bir uğraş bul. Hiç beklemediğin anda bebeğin sana gelecek inşallah

İnşallah inşallah ne güzel konuştun umut oldun bana teşekkür ederim

Gerçekten artık desteksiz gebe kalma oranları eskiye göre çok düşük. Bi iki ayda kaldım diyenler azaldı. Her yeni aya umutla başlıyoruz. Çocuksuz kalmayız belki ama annelik duygusunu bedenimizde hissetmek istiyoruz

Kızlar bi şey sorucam adet bitiminden itibaren ovulasyon test yapıyorum normalde çok belli belirsizdi bugün böyle cıktı yumurtlama başlıyo mu sizce

Eklentiler

• 20200728_132628.jpg
    227,2 KB · Görüntüleme: 63
Bende bu aydan artık düşünmeme karari aldim...gercekten insan deliriyor yoksabu ay o kadar belirti vardi sonra adet olunca cok kotu oldum artik düşünmeyeceğim akışına birakicam kismet Allah nasıp etsin

Bende bu aydan artık düşünmeme karari aldim...gercekten insan deliriyor yoksabu ay o kadar belirti vardi sonra adet olunca cok kotu oldum artik düşünmeyeceğim akışına birakicam kismet Allah nasıp etsin
Aynen canım. Aslında biliyoruz ama akışına bırakmak söylendiği gibi kolay olmuyor. Bir diziye falan başla istersen. Ya da farklı bir uğraş bulabilirsin. Allah inşallah en kısa sürede güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize

Canım bu yumurta çatlatma ignesi ne işe yrıyor ben bilmiyorum da

İnsan bişeyi cok isteyince olmuyo demekki demekki fazla istememk gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…