Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür var değerlendirdik yarın çatlarsa 3 gün daha değerlendiricez kısmet gerisi

Eklentiler

• IMG_20200726_210413.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 38
2 gündür var değerlendirdik yarın çatlarsa 3 gün daha değerlendiricez kısmet gerisi
Bende bu ay ilk kez ovu.testi yaptım ve değerlendirdim kısmette varmı bakalım bayramdan sonra belli olacak

Selam kızlar. Ben ağustos ayında da elendim umutlar eylüle kaldı. Ama bu ay adetinin 3. günü bayram tatiline denk geliyor tedaviye de ağustos ayında ara vermem gerekecek. Ekim topigi falan açılırsa ilk sıraya beni yazın

Kızlar merhaba. Benide eklermisiniz bat 06.08.
Sanırım bu ay olmadı yumurtlama bile göremedim ovu testinde

Canım merhaba daha çok yeni evlisin , evliliğin tadını çıkar şimdiden düşünüp kendini üzme bence nasipte varsa her türlü olur emin ol sigaraya rağmen Allah hayırlısını versin

Öyle duygu karmaşası yaşıyorum ki, bir yanım beslenmesine, yaşına, yumurtlama gününe falan dikkat etmeden hamile kalanlara hayret ediyor, diğer yanım ise bunda bir hayır olacağını, belki de sağlıklı olan yumurta ve spermin buluşmasını beklediğimizi, ileride doğacak bebeğimizin onun için doğru döneme denk geleceğini söylüyor. Bir yanım, bu ay da olmazsa 2 kere daha yumurta geliştirici hap kullanacaksın, olmadı aşılama, olmadı tüp bebek çok ihtimal var, çocuksuz kalmayız diyor, diğer yanım adetimin başladığını gördüğünde dünyası yıkılmış gibi ağlıyor.

Üzülmemeye, düşünmemeye çalışmak da yoruyor artık. Geçen gün dertleştiğim bir arkadaşım dedi ki; çocuksuz kalmaktan korkmak o kadar doğal ki, bu duygudan kaçmaya çalışmak da strese sokuyor. Zaten duygusal bir insan olarak üzüntü ve korku yaşamasaydın sosyopat olman lazımdı.

Duygularımız ve hissettiklerimiz sanıyorum normal. (Normal olduğumuzu duymaya ihtiyacım var.)
Burada birlik ve beraberlik içinde olmak da yalnız olmadığımızı, bu süreçleri yaşayan çok insan olduğunu bize yeniden hatırlatıyor.

Uzunca yazmışım, eğer siz de benim gibi hissediyorsanız lütfen daha zamanımız olduğunu, bu devirde desteksiz gebe kalma oranlarının düştüğünü, anormal veya eksik olmadığımızı ve bunun normal bir süreç olduğunu unutmayın.

Sizi tanımasam da, görmesem de sevgiyle ve umutla sarılıyorum kızkardeşlerim

Selam kızlar temmuz dan elendim :) Hayırlısı bakalım inşallah Ağustos ya güzel sonuçlar alırız

Kızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun :) çokkk mutlu oldum.

Bata kaç varken öğrendiniz? Yumurtlama testi kullanıyor muydunuz? Yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti Çok soru sordum biliyorum ama gebe görünce dayanamıyorum merak ediyorum kaçıncı gün diye

Çok güzel söyledin allah yardımcımız olsun bu süreci kolaylaştırsın hayırlısıyla kavuşalım dünyalarımıza

Kızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Aminn bize de dua et canım allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kesinlikle öyle. Fıtratımızda anne olma duygusu çok baskın bunu da ölçülü dengelemk lazım işte bazen ucunu kaçırıyoruz. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…