Lahmacunu içiyormuşum gibi gelmişti bana ilk içtiğimdeSoğan kürüne başladım tadı berbat
Evet 30 gün adetim bu ay birkaç gün erken yumurtladım kan testide yaparız bakalımAdetin 30 gün fln herhalde yada erken yumurtladın çok erken çıkmış
Olsun heyecanını yaşa ama kan testi ver kanda kesin sonuç mutlaka
Bende bu ay ilk kez ovu.testi yaptım ve değerlendirdim kısmette varmı bakalım bayramdan sonra belli olacak2 gündürvar değerlendirdik yarın çatlarsa 3 gün daha değerlendiricez kısmet gerisi
Keşke öyle olsa dahada kötü geldi banaLahmacunu içiyormuşum gibi gelmişti bana ilk içtiğimde
Canım merhaba daha çok yeni evlisin , evliliğin tadını çıkar şimdiden düşünüp kendini üzme bence nasipte varsa her türlü olur emin ol sigaraya rağmenBrdaki arkadaslar size sorum olacak ,benim evliliğimin 2. Ayı dolmak üzere agustosta hamile kalma şansım yüzde kaç sizce her hangi bir hasyalıgım yok adetlerim cok düzenli ama eşim cok sigara içiyor,normalde bebek konusunda acele etmezdim ama ablamın 4 senedir cocugu olmadı o yüzden benide korku saldıgı için korunmadım hiç evlendigimden beri önerebileceginiz bişe varmı kolay hamile kalmak için
Bir dahaki ay bende başlayacağm adetim bittikten sonra. Sabah akşam mı içiyoruz yoksa sadece sabah mıLahmacunu içiyormuşum gibi gelmişti bana ilk içtiğimde
Sabah akşam taze yapılıp içiliyor canımBir dahaki ay bende başlayacağm adetim bittikten sonra. Sabah akşam mı içiyoruz yoksa sadece sabah mı
Ayy çok güzel haberKızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun :) çokkk mutlu oldum.Kızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok güzel söyledin allah yardımcımız olsun bu süreci kolaylaştırsın hayırlısıyla kavuşalım dünyalarımızaÖyle duygu karmaşası yaşıyorum ki, bir yanım beslenmesine, yaşına, yumurtlama gününe falan dikkat etmeden hamile kalanlara hayret ediyor, diğer yanım ise bunda bir hayır olacağını, belki de sağlıklı olan yumurta ve spermin buluşmasını beklediğimizi, ileride doğacak bebeğimizin onun için doğru döneme denk geleceğini söylüyor. Bir yanım, bu ay da olmazsa 2 kere daha yumurta geliştirici hap kullanacaksın, olmadı aşılama, olmadı tüp bebek çok ihtimal var, çocuksuz kalmayız diyor, diğer yanım adetimin başladığını gördüğünde dünyası yıkılmış gibi ağlıyor.
Üzülmemeye, düşünmemeye çalışmak da yoruyor artık. Geçen gün dertleştiğim bir arkadaşım dedi ki; çocuksuz kalmaktan korkmak o kadar doğal ki, bu duygudan kaçmaya çalışmak da strese sokuyor. Zaten duygusal bir insan olarak üzüntü ve korku yaşamasaydın sosyopat olman lazımdı.
Duygularımız ve hissettiklerimiz sanıyorum normal. (Normal olduğumuzu duymaya ihtiyacım var.)
Burada birlik ve beraberlik içinde olmak da yalnız olmadığımızı, bu süreçleri yaşayan çok insan olduğunu bize yeniden hatırlatıyor.
Uzunca yazmışım, eğer siz de benim gibi hissediyorsanız lütfen daha zamanımız olduğunu, bu devirde desteksiz gebe kalma oranlarının düştüğünü, anormal veya eksik olmadığımızı ve bunun normal bir süreç olduğunu unutmayın.
Sizi tanımasam da, görmesem de sevgiyle ve umutla sarılıyorum kızkardeşlerim
Aminn bize de dua et canım allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle. Fıtratımızda anne olma duygusu çok baskın bunu da ölçülü dengelemk lazım işte bazen ucunu kaçırıyoruz. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AllahÖyle duygu karmaşası yaşıyorum ki, bir yanım beslenmesine, yaşına, yumurtlama gününe falan dikkat etmeden hamile kalanlara hayret ediyor, diğer yanım ise bunda bir hayır olacağını, belki de sağlıklı olan yumurta ve spermin buluşmasını beklediğimizi, ileride doğacak bebeğimizin onun için doğru döneme denk geleceğini söylüyor. Bir yanım, bu ay da olmazsa 2 kere daha yumurta geliştirici hap kullanacaksın, olmadı aşılama, olmadı tüp bebek çok ihtimal var, çocuksuz kalmayız diyor, diğer yanım adetimin başladığını gördüğünde dünyası yıkılmış gibi ağlıyor.
Üzülmemeye, düşünmemeye çalışmak da yoruyor artık. Geçen gün dertleştiğim bir arkadaşım dedi ki; çocuksuz kalmaktan korkmak o kadar doğal ki, bu duygudan kaçmaya çalışmak da strese sokuyor. Zaten duygusal bir insan olarak üzüntü ve korku yaşamasaydın sosyopat olman lazımdı.
Duygularımız ve hissettiklerimiz sanıyorum normal. (Normal olduğumuzu duymaya ihtiyacım var.)
Burada birlik ve beraberlik içinde olmak da yalnız olmadığımızı, bu süreçleri yaşayan çok insan olduğunu bize yeniden hatırlatıyor.
Uzunca yazmışım, eğer siz de benim gibi hissediyorsanız lütfen daha zamanımız olduğunu, bu devirde desteksiz gebe kalma oranlarının düştüğünü, anormal veya eksik olmadığımızı ve bunun normal bir süreç olduğunu unutmayın.
Sizi tanımasam da, görmesem de sevgiyle ve umutla sarılıyorum kızkardeşlerim