Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 18 ağustos aynı zamanda doğum günüm belki bana hediye olur,

Kızlar bir şey soracağım. Bu ay ovülasyon testi kullanmadım. Elimde kalmamıştı yenisini de almadım. Bugün döngümün 17. Günü ve ben birkaç gündür ruhsal olarak inanılmaz alıngan ve duygusalım. En saçma şeye gözlerim doluyor ve sürekli içinde bir ağlama isteği var. Acaba bu duygusal değişimler yumurtlama dönemi belirtisi mi? Ben PMS de bile böyle olmam aslında. İnanın moralim bozul ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Yemek yemek bile istemiyorum.

Evde çok zaman geçirmek de bunaltıp duygusallaştırıyor insanı. Pandemiden dolayı çok bunaldık. Ben ovulasyonla takip ederken bedenimdeki değişmeleri de takip etmiştim. Sağ kasığımda ağrı ve beyaz yoğun akıntı başladıktan 1 gün sonra yumurtladım.

Aslında ben Ramazan bayramından sonra tekrar işe başladım ve evde çok durmuyoruz. Bunaldıkça doğaya kaçıyoruz. Ağrı bende bazen oluyor bazen olmuyor. Akıntım da var bir kaç gündür

Canım bu yumurta çatlatma ignesi ne işe yrıyor ben bilmiyorum da
Yumurta kontrolünde oluyor. Yani adetimin 3 günü gittim yumurta gelistirici ilac verdi. 10 gün sonra yumurta yeterince büyüdüyse igneyle catlatiyor doktorun dedigi saatte iliski oluyor.

Evet benimde öyleydi en ufak şeye hır gür çıkarttım dokunsan ağlicam ki ağladimda ruhsal olarak sanırım altın günleri bildiğimiz için strese neden oluyor buda psikolojik olarak yansıyor

Kızlar bir yıldır korunmuyoruz ve malesef gebelik elde edemiyoruz. Doktora da gittim bir sıkıntı yok herşey normal bu ay sanırım stresten adetim çok az geldi günü beklediğim gündü ama miktarı azdı . Bugün adetimin 3 . Günü ve tekrardan hormon verdim. Daha önce bir ay hayıt kullandım bir ay da bal tarçın çörekotu karışımı . Belki uzun süre kullanmadığım için gebelik olmadı fakat etkisini hissettim yumurtlamamı ve adetlerimin düzene girdiğini . Bu arada kızlar ben çok sağlıklı beslenmiyorum kahvaltıyla aram yok mesela ama artık Bir dur demek gerekiyor diye düşündüm biraz kilo fazlalığım var ve spora başlayacağım artık sağlıklı besleneceğim . Boyum 172 kilom 68 bu arada . Adet düzensizliğim hormonal değil belki stres belki kilo etkiliyor diye düşünüyorum Ve bugünden itibaren arı sütü , polen , bal karışımına başlıyorum . Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah hepimiz sağlıklı , huzurlu evlatlar dünyaya getiririz ve evimizin neşesi olurlar

Ya hanımlar cuma.gunu beta hcg 25 çıkmıştı. Aradan cumartesi pazar geçti p.tesi kan verdim 146 olmuş sağlık ocağındaki doktor kimyasal gebelik de olabilir dedi. Bir bilginiz var mı? Yarın kadın doğuma gideceğim tekrar. Moralim bozuldu. Allah hayırlısını versin tabi de..

Hemen nerden cikarmislar acaba.. 2 gunde iki kati oluyo zaten yaklasik. Anormal bi deger degil ki bence.hemen boyle moral boznalara sinir oluyorum.
Hic canini sikma hcg artisi olarak normal

Neden kimyasal olabilir dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…