Allah sizden razı olsun dualarınız için. Insanın başkasına ettiği dua daha hayirliymis inşallah güzel haberleri alırızÇok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın, sağlıklı bir tosuncuğunuz olsun inşallah ❤Verdiğiniz bilgileri yazdım bir kenara Allah razı olsun ❤
Aminn inşallahAllah sizden razı olsun dualarınız için. Insanın başkasına ettiği dua daha hayirliymis inşallah güzel haberleri alırız
Evet canım t daha koyu
Göğüs ucu sızlaması hamilelik belirtisi diyorlar ama şu an çok erken üzerinden 9/10 gün geçmesi lazım değil miMerhaba kızlar İki gündür göğüs ucum sızlıyor sol taraf nedir anlamadım hala da öyle bugün çatlamanın 6. Günü ama böyle bir belirti olamaz heralde eşime diyorum hamilesin diyor başım ağrıyor diyorum hamilesin diyor senin o dediğin akşam ilişki sabah mide bulantısı gibi anca filmlerde olur diyorum
Eveeeettt pik
Ekliyorum tatlımKızlar benide eklermisiniz bat 17 Agustos. Inşallah bu topik bekleyen isteyen herkes için hayırlı gelsin amin
Hahahah inşallah hamilesindirMerhaba kızlar İki gündür göğüs ucum sızlıyor sol taraf nedir anlamadım hala da öyle bugün çatlamanın 6. Günü ama böyle bir belirti olamaz heralde eşime diyorum hamilesin diyor başım ağrıyor diyorum hamilesin diyor senin o dediğin akşam ilişki sabah mide bulantısı gibi anca filmlerde olur diyorum
Çok teşekkür ederimmEvet canım t daha koyu
Teşekkürler canım ay heyecanladımEveeeettt pik
Evet geçen cuma çatlama oldu daha o yüzden çokta şey etmemek lazımGöğüs ucu sızlaması hamilelik belirtisi diyorlar ama şu an çok erken üzerinden 9/10 gün geçmesi lazım değil mi
Allah hayırlı etsin. Kaçıncı klomen denemeniz?Benimde adetin 4.günü bugun klomene başladım bakalım hayırlısı
Hadi bakalımmmm bitsin adetler gelsin pikler ve ardından bebişlerBenimde adetin 4.günü bugun klomene başladım bakalım hayırlısı
Gecen ayda denedim olmadıAllah hayırlı etsin. Kaçıncı klomen denemeniz?
Hadi bakalım
Ödev Gibi pikler sıkıcı geliyorHadi bakalımmmm bitsin adetler gelsin pikler ve ardından bebişler
Hayırlısı olsun inşallah bu ay olumlu sonuç alırız hep birlikteGecen ayda denedim olmadıiki cocugumvar 3. İstiyoruz
Bendede aynı şekilde umut var sanki ilk korunmasız ilişki gibi falanHadi bakalımÇok organizeyiz modumuz yüksek bu ay değilse ne zaman Gelsin bebiş gelsinn