- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Ben adetim kesilir kesilmez başladım belli olmaz diye 11. Gün (adetin başladığı günü 1 sayıyoruz) yumurtladım. Ben de sabırsız olmayıp yapmasam eğer kaçardı belkiBakıyorum hemen canım. Ben biraz paniğim sabredemiyorum sanırım
Baya net çıkmış
a
pik günlerini gördüm catlamayi da net gördüm testte sıkıntı yoktu memnun kaldım ama hamile kalamadımMemnun kaldınız mı
İnşallaha
Ayyy gördüm şimdi gönlünüzce olsun ağustosa inşallah güzel haberlerinizi alırız
Bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum, her gebelik planlayana folik asit takviyesi alması önerilir. Eğer benim gibi pkos var ise inofolik combi gibi konuya özel folik asitler tavsiye edilir. Ancak 1 yıl çocuk deneyip de 1 yıl kadar uzun süre folik asit kullanımının da yan etkileri olacağı kanısındayım.Ben folik asit kullanmıyorum hepiniz kullanıyor musunuz kızLar ?
İnşaAllahhhh hamilesindirrrrrHerkese merhaba, ilk kez bir konuda yorum yazmanın heyecanıyla bazı şeyler değişir diye düşünüyorum. 2 yıldır evliyim henüz hiç gebelik yaşamadım. Tüm kontroller sorunsuz çıktı. Bu ay doktor kontrolünde Klomen kullandım. BAT 29.07.2020 beni de ekler misiniz? Tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. Kendimi tutuyorum daha test yapmadım. 25inde ilk testimi yapacağım. Yükselen Progesteron etkisiyle heralde, göğüs ağrılarım ve kasıklarımda sancı var. Hayırlısı deyip bekliyorumjnci
Bugünden itibaren Değerlendirmeye başla canımKızlar sizce yumurtladın mı ? Çok erken değil mi? Reglim 8 gün sürdü hemen ardından başladım 9.(üsteki) 10. Ve 11. günü yaptım bugünEki Görüntüle 2666584
Ekliyorum tatlımKızlar bende geldim bat 12 ağustos inşallah olmaz, bende ilk defa bu ay ovulasyon testine başladım reglim bittikten hemen sonra yumurtlama gösterdi ama emin değilim
Eklerim tabi tatlım Bat neydi?Kızlar beni de ekler misiniz
CAnım zaten seni eklemişimKızlar beni de ekler misiniz
Hyaller hiç olmamakEklerim tabi tatlım Bat neydi?
Ahahajaah tamam ı zaman bebebğimmmCAnım zaten seni eklemişim
Ahhh keşkeeeHyaller hiç olmamak
Hayatlar 6 ağustos tatlım