Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 3. Ayim olucak bu ay ovulasyon testiyle denemek istiyorum hangi markayı önerirsiniz
Benim eşim almıştı miratech marka damlatarak değil de idrar akışına tutarak kullanılabiliyor, kapaklı, kullanması kolay ama çizgileri net değil gibi geliyordu bana. Bu gün pik günüm, gayet net çıkarmış 🤷‍♀️ Ama bence çok pahalı. Eşim 5 tanesinin bulunduğu paketine 38 tl vererek 2 paket almıştı.

Benim eşim almıştı miratech marka damlatarak değil de idrar akışına tutarak kullanılabiliyor, kapaklı, kullanması kolay ama çizgileri net değil gibi geliyordu bana. Bu gün pik günüm, gayet net çıkarmış 🤷‍♀️ Ama bence çok pahalı. Eşim 5 tanesinin bulunduğu paketine 38 tl vererek 2 paket almıştı.
İnternette çok daha ucuz diyorlar

Ben yumurtladığım günü biliyorum vücudum bas bas bağırıyor yani yumurtluyorsun diye o yüzden hiç ovülasyon testi kullanmadım yine aynı şekilde folik asitte kullanmadım daha

İnternette çok daha ucuz diyorlar
Evet, Allah bu ay nasip eder de tekrar almam inşallah ama gerekirse internetten getiricem. Bu arada iyi ki kullanmışım adetimin 11. Günü yumurtladım çünkü. Erken yumurtluyormuşum 🤷‍♀️

Internette bakmıştım dediginiz gibi pahalı ama kullanışlı olsunda bebiş için 🙏

Ben yumurtladığım günü biliyorum vücudum bas bas bağırıyor yani yumurtluyorsun diye o yüzden hiç ovülasyon testi kullanmadım yine aynı şekilde folik asitte kullanmadım daha
Ben kanıma bastırdım eksiklik var mı diye doktor herkesin kullanmasına gerek yok folik asit demişti bi baktırabilirsiniz aslında

Kızlar bende geldim bat 12 ağustos inşallah olmaz, bende ilk defa bu ay ovulasyon testine başladım reglim bittikten hemen sonra yumurtlama gösterdi ama emin değilim :KK43:

X