- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
Oooo maşallah ben daha bir taneyi bulamadım 5 Aydır..Gecen ayda denedim olmadı iki cocugumvar 3. İstiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo maşallah ben daha bir taneyi bulamadım 5 Aydır..Gecen ayda denedim olmadı iki cocugumvar 3. İstiyoruz
Amin inşallah hepimiz koca gobüşlü oluruzHayırlısı olsun inşallah bu ay olumlu sonuç alırız hep birlikte
Ooo hisler yanılmaz canım hadi inşallahBendede aynı şekilde umut var sanki ilk korunmasız ilişki gibi falan
Kaç senelik evlisin hiç sıkma canını rabbim nasip eder kısmetinde varsaOooo maşallah ben daha bir taneyi bulamadım 5 Aydır..
Şöyle söylim 3 ama 2 yıl vajiyle uğraştım zaten 7 ay oldu yeneli 4 aydır da çocuk deniyoruz daha olmadı işteKaç senelik evlisin hiç sıkma canını rabbim nasip eder kısmetinde varsa
Benim eşim almıştı miratech marka damlatarak değil de idrar akışına tutarak kullanılabiliyor, kapaklı, kullanması kolay ama çizgileri net değil gibi geliyordu bana. Bu gün pik günüm, gayet net çıkarmış Ama bence çok pahalı. Eşim 5 tanesinin bulunduğu paketine 38 tl vererek 2 paket almıştı.Kızlar benim 3. Ayim olucak bu ay ovulasyon testiyle denemek istiyorum hangi markayı önerirsiniz
İnternette çok daha ucuz diyorlarBenim eşim almıştı miratech marka damlatarak değil de idrar akışına tutarak kullanılabiliyor, kapaklı, kullanması kolay ama çizgileri net değil gibi geliyordu bana. Bu gün pik günüm, gayet net çıkarmış Ama bence çok pahalı. Eşim 5 tanesinin bulunduğu paketine 38 tl vererek 2 paket almıştı.
Evet, Allah bu ay nasip eder de tekrar almam inşallah ama gerekirse internetten getiricem. Bu arada iyi ki kullanmışım adetimin 11. Günü yumurtladım çünkü. Erken yumurtluyormuşumİnternette çok daha ucuz diyorlar
Hayrlısıyla olur inşalllah canımŞöyle söylim 3 ama 2 yıl vajiyle uğraştım zaten 7 ay oldu yeneli 4 aydır da çocuk deniyoruz daha olmadı işte
Internette bakmıştım dediginiz gibi pahalı ama kullanışlı olsunda bebiş içinBenim eşim almıştı miratech marka damlatarak değil de idrar akışına tutarak kullanılabiliyor, kapaklı, kullanması kolay ama çizgileri net değil gibi geliyordu bana. Bu gün pik günüm, gayet net çıkarmış Ama bence çok pahalı. Eşim 5 tanesinin bulunduğu paketine 38 tl vererek 2 paket almıştı.
İnşallahHayrlısıyla olur inşalllah canım
Ben kanıma bastırdım eksiklik var mı diye doktor herkesin kullanmasına gerek yok folik asit demişti bi baktırabilirsiniz aslındaBen yumurtladığım günü biliyorum vücudum bas bas bağırıyor yani yumurtluyorsun diye o yüzden hiç ovülasyon testi kullanmadım yine aynı şekilde folik asitte kullanmadım daha
Laboquick kullandım 20lisi 30 lira falandıİnternette çok daha ucuz diyorlar
Ben 9 senelik evliyim 3. İstiyoruz aklınızdakileri sorun cevap veririm klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım doğal yollla olmuyorİnşallah
Memnun kaldınız mıLaboquick kullandım 20lisi 30 lira falandı
Pike kadar baya silik çıkıyor, endişe etmeyin pik günü nasıl çıktığını bir önceki sayfaya attımInternette bakmıştım dediginiz gibi pahalı ama kullanışlı olsunda bebiş için
Bakıyorum hemen canım. Ben biraz paniğim sabredemiyorum sanırımPike kadar baya silik çıkıyor, endişe etmeyin pik günü nasıl çıktığını bir önceki sayfaya attım