Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varim gecen ay olmadi ,bu ay lnsallah saglikla olur hepimizin

Merhaba
Ben de aylardır Ocak anneleri Şubat anneleri Mart anneleri topiklerine yavaştan yazdım.ama hep adet geldi.
Bu son topik olur inşallah
Beklenen adet tarihi net olmamakla beraber 10.08.2020 diyelim
Gerçi bu ay olmaması hayırlı olmuş Şuan ağır bir bademcik geçiriyorum sabah akşam igne, serumlar vs..
Beni de ekler misin listeye

Geçmişler olsun Acil şifa ve bebiş diliyorum

Bat 21 Temmuz. Umudum yok ama. Hayaller ağustosa kaldı. Beni de ekler misin canım? Bu da olmadı dediğim bir ay daha gitti ömrümden... jnci

İnşallah umudum olmasada Allah'ım büyük nasip etmiştir inşallah bu sefer
Ne kadar süredir deniyorsunuz? Bence hiç umutsuzluğa kapılıp stres seviyenizi artırmayın ki bedeniniz etkilenmesin Kendinizi yormayın güzelce yatın dinlenin, bol bol su için, sağlıklı beslenin vee heyecanla bekleyin

10 temmuzdan beri evdeyim 1 kere çıktım moral olsun diye oda kendimi yorcak şekilde değildi dinleniyorum ama yinede kalkiyorum devamli yatamiyorum tabiki yine de 2.si olduğu için ilkindeki gibi heyecan yok stresi daha fazla bu sefer

Merhaba topiginize benide ekler misiniz en ust kısımdaki takip kısmına Temmuz ovu testine gore biseyler yaptım ama geçenler de kan verdim maalesef negatif ama daha erkende olabilir bilmiyorum suan bat 24 temmuz çatlama 10 temmuzdaydı pcos hastasiyim inofolic kapsul basladim hemsireyim vardiyalı çalışıyorum. Muhtemelen bu ay birsey yok diger ayda ovulasyon takibi yapicam insallah bu topigide musait anımda bastan sona okurum artık benim gibi bekleyenler umutlari bir sonraki aya olanlar ile kendimi yalnız hissetmiyorum

Bir şeye odaklanınca zaman ne kadar yavaşlıyor değil mi Elden geleni yaptıktan sonra umutsuz da stresli de olmamak lazım oysa. Nasılsa istiyoruz, pes edecek de değiliz. Kucağımıza alınca bu günler bize komik ve tatlı da gelecek bir taraftan o yüzden keyfini çıkarmak lazım

Merhaba.Daha erken gibi :) inşallah olmuştur ben de ovulasyonumu bu gün takip etmeye başladım. Aynı heyecanı yaşayan birilerini görmek beni de çok mutlu ediyor ❤

Merhaba.Daha erken gibi :) inşallah olmuştur ben de ovulasyonumu bu gün takip etmeye başladım. Aynı heyecanı yaşayan birilerini görmek beni de çok mutlu ediyor ❤

Merhabalar Insallah ama doktor usg de dedi ki catlamıs görünümlü bir yumurta goremiyorum zaten pcosun derdi catlamaması ama ben ovu testlerinde pik görüp degerlendirmistim. Sonrasinda dedi ki gözümle görmeden inanmak zor testlere güven olmuyor halbuki ne cok hamis var kk de bu sekilde takip ederek. Insallah birbirmize guzel haberler veririzzz

İnşallah Hekimlerimize tabii ki çok güveniyorum ama bazen yanıldıkları oluyor. Kan testinin bile kaç kez yanıldığını okudum burada. O yüzdenn hiç belli olmaz

Aynen öyle tatlı güzel heycanlar ama biz hormonlarimizi kontrol edemiyoruz eşim derdi nişanlı oldugumuz dönemde ben zorlandikca daha bunlar ne evlenince gülüp gecicez bunlara daha farklı daha zor şeyler olcak diye şimdi daha iyi anlıyorum onun sözlerini

İşte bebek gelince de öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…